symbiansigned üye oldum Request acık değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugra_5211

bugra_5211

Üye
    Konu Sahibi
symbiansigned üye oldum Request acık değil
arkadaslar symbiansigned üyeliğimi tamamladıktan sonra /Request girdikten snra

Request DevCert

Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

boyle bi yazı cıkıyor karsıma işleme devam edemıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler maxicep

a21a

a21a

Emekli Yönetici
25 şubata kadar bekliyeceğiz.. demek istiyorlar..

bugra_5211

bugra_5211

Üye
    Konu Sahibi
25 şubata kadar bekliyeceğiz.. demek istiyorlar..

bende onu cevirdim ancak yapımci kimliği mine falan oyle birseyler cıkıyo neyse bugece 12 de acılıyo o zman beklicez bakalım sağ olasın

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
acık degil arkadaslar saat 12 i gecti şimdi baktım ama acık degil :(

soket43

soket43

Üye
hala açık değil

1980ece

1980ece

Üye
25 şubat diyorlar ama hala açık değil.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
adamı taw ediyolar yaa hala acık degil...:@ arkadaslar bilen yokmu yaa bu işin baska çözümü yokmu ??? :(

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:@:nono: dEELİRCEM VALLAA !

typre

Üye
free kullanım kalktı yıllık 200 dolar karşılığı publisher id den üyelik weriolar o kadar sadece

ruhsten

Üye
peki biyerden Publisher ID ve şifresi bulunabilir mi acaba:S??? bence mümkün arkadaslar o kadar uzulmeye gerek yok bikac güne publisher iD ler yayılır:)

W!M

Üye
sss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...