pr0t0n
Üye
"Symbiansigned" sitesine üye olmayı başaramayan arkadaşlar! Bakın lütfen
Bildiğiniz gibi
Bu siteye login olup unsigned proğramları ve oyunları sertifikalamak istiyorsanız arkadaşlar size basit bir yol:
Üyelik oluşturup bir e-mail adresi belirleyin
[email protected] olsun mesela
sonra
sağ üstte register butonuna tıklayın
kişisel bilgilerini girin ve sonu ovi.com ile biten adresini tanıtın istenilen bilgileri girdikten sonra ovi mail adresinize gelen onaylama mesajını yanıtlayın .
Artık symbiansigned sitesinden faydalanabilirsiniz. Sadece başaramayan arkadaşlar için bir çözüm yolu sundum ben şahsen imei veripte sertifikalama yapmadım yapma taraftarıda değilim . Yardımcı olduysam bir teşekkür yeterli .
Moderatörlerin uygun görmesi halinde üst konu olabileceğine inanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine üye olmak kolay değil. Her mail adresini kabul etmiyor. Kara listesi epey bir kabarık.Bu siteye login olup unsigned proğramları ve oyunları sertifikalamak istiyorsanız arkadaşlar size basit bir yol:
yazın. Üyelik oluşturup bir e-mail adresi belirleyin
[email protected] olsun mesela
sonra
adresine gidin sağ üstte register butonuna tıklayın
kişisel bilgilerini girin ve sonu ovi.com ile biten adresini tanıtın istenilen bilgileri girdikten sonra ovi mail adresinize gelen onaylama mesajını yanıtlayın .
Artık symbiansigned sitesinden faydalanabilirsiniz. Sadece başaramayan arkadaşlar için bir çözüm yolu sundum ben şahsen imei veripte sertifikalama yapmadım yapma taraftarıda değilim . Yardımcı olduysam bir teşekkür yeterli .

Moderatörlerin uygun görmesi halinde üst konu olabileceğine inanıyorum