"Symbiansigned" sitesine üye olmayı başaramayan arkadaşlar! Bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pr0t0n

pr0t0n

Üye
    Konu Sahibi
"Symbiansigned" sitesine üye olmayı başaramayan arkadaşlar! Bakın lütfen
Bildiğiniz gibi adresine üye olmak kolay değil. Her mail adresini kabul etmiyor. Kara listesi epey bir kabarık.
Bu siteye login olup unsigned proğramları ve oyunları sertifikalamak istiyorsanız arkadaşlar size basit bir yol:

yazın.
Üyelik oluşturup bir e-mail adresi belirleyin
[email protected] olsun mesela
sonra
adresine gidin
sağ üstte register butonuna tıklayın
kişisel bilgilerini girin ve sonu ovi.com ile biten adresini tanıtın istenilen bilgileri girdikten sonra ovi mail adresinize gelen onaylama mesajını yanıtlayın .

Artık symbiansigned sitesinden faydalanabilirsiniz. Sadece başaramayan arkadaşlar için bir çözüm yolu sundum ben şahsen imei veripte sertifikalama yapmadım yapma taraftarıda değilim . Yardımcı olduysam bir teşekkür yeterli .:oke:

Moderatörlerin uygun görmesi halinde üst konu olabileceğine inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve meletim

cardanadam

cardanadam

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teşekkürler ama tarzım değil i mei verip sertifika almak en temiz hack

hakan_710

hakan_710

Üye
Bildiğiniz gibi adresine üye olmak kolay değil. Her mail adresini kabul etmiyor. Kara listesi epey bir kabarık.
Bu siteye login olup unsigned proğramları ve oyunları sertifikalamak istiyorsanız arkadaşlar size basit bir yol:

yazın.
Üyelik oluşturup bir e-mail adresi belirleyin
[email protected] olsun mesela
sonra
adresine gidin
sağ üstte register butonuna tıklayın
kişisel bilgilerini girin ve sonu ovi.com ile biten adresini tanıtın istenilen bilgileri girdikten sonra ovi mail adresinize gelen onaylama mesajını yanıtlayın .

Artık symbiansigned sitesinden faydalanabilirsiniz. Sadece başaramayan arkadaşlar için bir çözüm yolu sundum ben şahsen imei veripte sertifikalama yapmadım yapma taraftarıda değilim . Yardımcı olduysam bir teşekkür yeterli .:oke:

Moderatörlerin uygun görmesi halinde üst konu olabileceğine inanıyorum
konu için teşekkürler. fakat artık sertifika almayla uğraşan pek kalmadı 2008 yılında az çekmedim bunlardan.millet imei fln vermeden normal hack yapmaktan korkar hale geldi bu zamanda imei vereceklerini hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt