Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
symbiansigned SERTİFİKA VERMİYOR YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemokan
Üye
Konu Sahibi
symbiansigned SERTİFİKA VERMİYOR YARDIM
Merhabalar Daha önce Almıştım üyeyim Fakat Yeni Telefonum Için Almak Istediğinde Sertifikalama Işlemi Değişti Gibi Bir Uyarı Veriyor Paypal Filan Diyor.... Acaba Bendemi Böyle Yoksa Yanlış Bir şeymi Var....
Merhabalar Daha önce Almıştım üyeyim Fakat Yeni Telefonum Için Almak Istediğinde Sertifikalama Işlemi Değişti Gibi Bir Uyarı Veriyor Paypal Filan Diyor.... Acaba Bendemi Böyle Yoksa Yanlış Bir şeymi Var....
yeni telefonunun imei numarasına göre tekrar cer dosyası alıp sertifika oluşturman gerekiyo eski telefonunun sertifikasını kullanamazsın çünkü o ona ait sertifika umarım konuyu doğru anlayıp doğru cevaplayabilmişimdir
erdemokan
Üye
Konu Sahibi
ben anlatamadım YENİDEN KAYIT OLSANADA ESKİ KAYIDINI YENİLESENDE OLMUYOR AYNI PENCERE KARŞINA ÇIKIYOR HERHALDE BU İŞLEM PARALIYA DÖNMÜŞ YADA BİR YANLIŞLIK VAR
koka89
Üye
Arkadaş sanırım şunu demek istedi, kişisel sertifikalama sayfasını açtığımızda turuncu bir kutunun içinde yazılar yazıyor. FAILED diyor. Bişeylerden bahsediyor ama bende tam çıkaramadım.Sanırım yetki istiyor..
eomer90
Üye
slm bendede aynı sorun var galiba bunun tek yolu symbian singed arada ücretsiz üyelere de sertifika verdiği zamaları yakalamak
Symbiansigned.com da sertifika artık ücretli ID istediginden dolayı, maalesef sertifika olusturamıyorum çünkü paralı yayıncı üye değilim. Ve zaten çok pahalı bir üyelik.
Bu siteden başka alternatif bir yol da şu an için yok.
Ancak sitede söylendigine göre, bazen ücretsiz üyelere de dağıtacaklarmış yada dağıtıyorlar emin değilim.
Üye olup da, bu konuda ara sıra siteye bakarak şansınızı değerlendirebilirsiniz.
Ücretsiz hotmail, yahoo, mynet gibi mail adresleri ile üye olamıyorsunuz, ancak özel bir alan adına sahip mail adreslerini kabul ediyor. ( ADSL abonelerinin yararlandığı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gibi )
Bunlardan dolayı artık, severek çok uğraştığım ve birçok kişiye göndererek yardımcı oldugum sertifika isteklerinize cevap vereyeceğim.