SymbianOn.MobileHelp v3.2 S60v3 OS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
SymbianOn.MobileHelp v3.2 S60v3 OS 9.1
SymbianOn.MobileHelp v3.2.S60v3 OS9.1.Unsigned

Programın Özelliği

~ SMS mesajlarını yedekleme
~ Seçilmiş bir kontak (kişi-kayıt) için bütün telefon kayıtlarını hızlı arama
~ Seçilmiş bir kontak için bütün sms mesajlarını hızlı arama.
~ Kontakları anahtar kelimelerle (şirket,not,başlık vs.), zaman ve numarayla arama.
~ Arama yapmak için, mesaj göndermek için, ve mesaj yönetimi için gizli isim listesi oluşturma.
~ Gelen bir aramayı eşleştirir.
~ Mesaj yönetimi.
~ IP araması.
~ Ekran görüntüsü.
~ Düzenlenen mesajlara otomatik olarak imza ekleme.
~ Dosya güvenliği

Uyumlu modeller

Nokia 3250, 5500, N71, N73, N75, N76, N77, N80, N91, N92, N93, N93i, N95, E50, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, E90, 6290, 6120...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mtncelik, foreveryoungto, burak_eys ve 1 kişi daha

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
güzel miş süpersiniz

amiremet

amiremet

Üye
Private Call and Sms Guard programını yüklüyorum sorunsuz yükleniyor ama çalıştırdığımda ( menü :özellik desteklenmiyor ) diye uyarı alıyorum.ve program çalışmıyor.diğer tüm tel lerimde çalışan bu programı yeni aldığım nokia5320 xpressmusic modelinde bir türlü kullanamıyorum.altarnetif tüm programları araştırdım ama bir türlü yerini tutacak program bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler

partan003

partan003

Üye
saol kanka deneyelim

svip

svip

Üye
Private Call and Sms Guard programını yüklüyorum sorunsuz yükleniyor ama çalıştırdığımda ( menü :özellik desteklenmiyor ) diye uyarı alıyorum.ve program çalışmıyor.diğer tüm tel lerimde çalışan bu programı yeni aldığım nokia5320 xpressmusic modelinde bir türlü kullanamıyorum.altarnetif tüm programları araştırdım ama bir türlü yerini tutacak program bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler
flood ya bu adam her sms konusuna yazmış bunu :D

burakkor434

Üye
dostum bu program ne işe yarıyor bi türlü çözemedim mesaj şifreleme demiştin öyle bişey yok ki bu programda

rain man

Üye
af buyur _?

akababa

Üye
program hıc bı ıse yaramıyor kuRdum kurduqum gıbı gerı kaldırdım

armut12

armut12

Üye
teşşekür ederim

güzir

Üye