Symbian'ın Yararları

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın Yararları
1-Sosyalleştirir : Oynayacak oyun, kullanacak uygulama olmadığı için insanlarla muhabbetiniz gelişir.
2-Yaratıcılığınızı geliştirir : Firmaların oyun yapmaması sizi başka çözüm yollarına yönlendirir. bkz: İmanlı Studios, Macros Flash vs.
3-Sabırlı bir insan olmanızı sağlar : Süper hızlı tarayıcısı sayesinde sabrınızı sınar.
4-Ufak şeylerle mutlu olabilmeyi öğretir : Her çıkan uygulamada yüzünüzde oluşan tebessümü söylemeye gerek duymuyorum.

Tepkiler: KAYIP-ADAM, .caner. ve BelaMonte
S:AD:ASD::SA::SA::AS:dasD:: sesli güldüm hepsi %10000 doğru ve çalışıyor

Tuba

Üye
symbian'ın artık yüz gülümseten yararları da kalmadı Geçen nete bağlandım durum kötü arkadaşlar opera tarayıcı bile zevk vermedi

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
symbian'ın artık yüz gülümseten yararları da kalmadı Geçen nete bağlandım durum kötü arkadaşlar opera tarayıcı bile zevk vermedi
Sonra sinirlendin ve kalkıp bir kahve içmeye gittin ve o anda hayatının aşkı kapıdan içeri girdi, true story Bu da 5 olsun, 5-Yuva kurar

Tepkiler: Tuba
Birde "Sertifika Süresi Geçmiş" uyarısı vardı

The best big theory: Symbian Hack Biraz eğilimli ama idare edin gayrı

ne tarihi geri almak mı gerekiyo O kadar boşa mı uğraştım ben

androidi olanlar ilk cfw yüklerken ki heyecanı zevki bilmeyecek

haklı. Bu hale gelmesinin sebebi de o ceo.

Hiç unutmam Symbian Belle çıkacağı gün okuldan eve koşa koşa gitmiştim ne günlerdi yaa

doctorrr

Üye
Abi ben memnunum ya. Lumia alcaktim vazgectim sevmedim... Android zaten ayaga dustu tablet var kullanmiyorum bile... Apple iphone'a da verecek param yok yani. Almam. Biraz kullaniyim daha iyice eskisin oyle alirim yeni bi telefon. Alirsam bi htc alirim belki yada sony belki nokia wp of kafam cok karisik ama simdilik ihtiyacimi karsiliyo bu kucucuk kullanisli kasmasi donmasi da olmuyor tek sikinti tarayici

Uhops

Üye
Bana daha symbian bile nasip olmadı