aliosman166
Üye
-
Konu Sahibi
-
işte öldüğü felan yok da öyle bi söylenti olduğu için oyun ve uygulama yazmayı bıraktı millet..Laf onlar, kolada da alkol varmış böcekten sonra
symbian öldüyse nokia hangi işletim sistemini kullanıyor?
Laf onlar, kolada da alkol varmış böcekten sonra
symbian öldüyse nokia hangi işletim sistemini kullanıyor?
işte öldüğü felan yok da öyle bi söylenti olduğu için oyun ve uygulama yazmayı bıraktı millet..
söylenti demedim destek çekildiği için öldü evet ama nokia desteğini çekmeseydi sağlam ve çoğu kişinin sevdiği bir işletim sistemi olarak kalırdı..
Windows Phone -.-
- - - Eklendi - - -
Söylenti mi ne söylentisi kardeşim ? Adamlar destek bırakıyorlar bir sistemin desteğini bırakmak sistemi yok etmektir.Symbian S60v5'te olduğu gibi ölü.808 kaç sene piyasada kalacak dersin bir süre sonra 3310 durumuna düşecek...Bu saatten sonra dönsede bu nakit rezervi ile düzeltemez.Devam edecek olsaydıda Symbian yerine MeeGo ile devam eder en iyimser düşüncede ise Symbian için alt-orta segment telefon yapardı bu durumda yine Symbianın durumu pek iyi olmazdı.Symbian'la devam edebilmesi -yani diğer sistemlere rakip olabilecek seviyede- için en az Android - IOS'un yeni yeni çıktığı ve gelişmeye başladığı devirde başlamalıydı yeniliklere.Ayrıca en büyük problemlerden biride Symbian cihazlarda Arm11 kullanılması.
aynen desteğini çekmesine gerek yoktu..Kabahat biraz Nokiada,Kullanmayı vazgeçeceksen bile,Ben desteğimi kesiyorum demiyceksin,Böyle ortada kalırsın işte,Sanki desteği kesiyorum diyince biyerimi arttı? daha beter oldu.
Yanlışsın düzel benim dikkatimi çeken Arm 11 ile symbian bağıntısı kuran arkadaş nokia işlemciyi arm kullandığı için mi desteği çekiyor ilginç 808 arm cortex 1.3 ghz işlemci var ve symbian belle burdan yola çıktın herhalde ancak wp li cihazlardada arm kullanılıyor ve arm nin sadece nokia da kullanılmadığını hatırlatmak isterim symbian konusuna gelince tekrar sistemin öldüğü filan yok hatta toparlanma döneminde bi lale devri yaşandı ancak belle ile tüm kullanıcılar tatmin oluyor tabi çocuk gibi oyun çıksın oyun çıksın diye ağlayanlar hariç oyun oynayacaksan alacaksın psp vita devam edeceksin mobil cihazlardan çok şey bekliyoruz kimilerimiz abartmanın manası yok symbian OS mobil işletim sistemlerinin atasıdır adroid ios ancak önünde eğilir dünya üzerinde hali hazırda s40 larıda katarsak en fazla kullanılan işletim sistemi symbiandır bilginize bence yayımcılardan bi atak gelecek ...wp symbian kaynaklı diye biliyorumyanlışsam düzeltin
inşallahYanlışsın düzel benim dikkatimi çeken Arm 11 ile symbian bağıntısı kuran arkadaş nokia işlemciyi arm kullandığı için mi desteği çekiyor ilginç 808 arm cortex 1.3 ghz işlemci var ve symbian belle burdan yola çıktın herhalde ancak wp li cihazlardada arm kullanılıyor ve arm nin sadece nokia da kullanılmadığını hatırlatmak isterim symbian konusuna gelince tekrar sistemin öldüğü filan yok hatta toparlanma döneminde bi lale devri yaşandı ancak belle ile tüm kullanıcılar tatmin oluyor tabi çocuk gibi oyun çıksın oyun çıksın diye ağlayanlar hariç oyun oynayacaksan alacaksın psp vita devam edeceksin mobil cihazlardan çok şey bekliyoruz kimilerimiz abartmanın manası yok symbian OS mobil işletim sistemlerinin atasıdır adroid ios ancak önünde eğilir dünya üzerinde hali hazırda s40 larıda katarsak en fazla kullanılan işletim sistemi symbiandır bilginize bence yayımcılardan bi atak gelecek ...
aynen çok yanlış şeyler yapıyor bu nokia.. misal 701 e auto focus koymamasındaki amaç ne küçücük bi özelliği bu iyi telefondan neden esirgiyosun ki..Siz bir işletim sistemine son kullanma tarihi koyarsanız olacağı budur, zaten destek azalmıştı şimdi tamamen durdu diyebiliriz. İşin garibi WP'de de aynı hatayı yapıp Lumia'lara Windows 8 gelmeyeceğini açıkladılar, ben şimdi neden Lumia alayım ki yazılım desteği almayacağını bile bile, W8'li telefon beklerim ya da ios, android'ye yönelirim bu kadar basit. Daha dünya genelinde satışı başlamayan (Türkiye dahil) telefon üzerinden böyle bir stratejiye gidersen batman yakındır.
Autofocus meselesine hiç anlam verememişimdir zaten,Neden böyle bir özellik Bu telefonlara konmazki..
Yanlışsın düzel benim dikkatimi çeken Arm 11 ile symbian bağıntısı kuran arkadaş nokia işlemciyi arm kullandığı için mi desteği çekiyor ilginç 808 arm cortex 1.3 ghz işlemci var ve symbian belle burdan yola çıktın herhalde ancak wp li cihazlardada arm kullanılıyor ve arm nin sadece nokia da kullanılmadığını hatırlatmak isterim symbian konusuna gelince tekrar sistemin öldüğü filan yok hatta toparlanma döneminde bi lale devri yaşandı ancak belle ile tüm kullanıcılar tatmin oluyor tabi çocuk gibi oyun çıksın oyun çıksın diye ağlayanlar hariç oyun oynayacaksan alacaksın psp vita devam edeceksin mobil cihazlardan çok şey bekliyoruz kimilerimiz abartmanın manası yok symbian OS mobil işletim sistemlerinin atasıdır adroid ios ancak önünde eğilir dünya üzerinde hali hazırda s40 larıda katarsak en fazla kullanılan işletim sistemi symbiandır bilginize bence yayımcılardan bi atak gelecek ...
Autofocus meselesine hiç anlam verememişimdir zaten,Neden böyle bir özellik Bu telefonlara konmazki..
İçinde sadece Nokianın bulunduğu bir pazarda bu strateji işe yarardı belki ama,Mevcut pazarda çok yanlış oynuyor Nokia.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?