Symbian'ın son güncellemesi, en erken 2016'da yayınlanacak. yok canım, Nokia CEO'su şaşırmış herelde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carizmatiks

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın son güncellemesi, en erken 2016'da yayınlanacak. yok canım, Nokia CEO'su şaşırmış herelde

Nokia CEO'su Stephen Elop, Nokia Conversations ile yaptığı bir röportajda ortaklarını ve müşterilerini yatıştıracak açıklamalarda bulundu. Buna göre Symbian'ın son güncellemesi, en erken 2016'da yayınlanacak.
Geleceğin Windows Phone 7'de olduğu düşüncesinden şaşmayan Elop, Symbian'a yatırımda bulunan yatırımcıların da içini rahatlatmak istiyor. Symbian'ın önünde uzun bir yol olduğuna değinen Elop, Symbian'ların ne zamana dek satışta olacağından ise bahsetmedi.
Nokia'nın Symbian'a olan bu bağlılığı, duygusal bir bağlılık olarak düşünebilir. Tabi, Nokia burada önceden satmayı planladığı 150 milyon ürünü bu dört sene içerisinde satmayı da düşünüyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: fthztrk

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş son güncelleme yazıyor, sıradaki güncelleme yazmıyor. Yani demek oluyor ki en son güncellemeden önce birsürü güncelleme yayınlanacak. En son da 2016'da yayınlanacak.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iyice cıvıttı bu nokia

carizmatiks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mazur görün bu zamana kadar cep telefonu teknolojisiyle pek haşır neşir değildim. neyse.. sormak istediğim. bu ithalatçı garantisinde gitti gidiyor sahibinden vs. sitelerde satılan i phone yada başka cihazların fiyatı piyasadaki telefoncularla kıyaslandığında %20-30 farklar civarında. bunların olumsuz yönü varmı garanti vs. konusunda.. Cihaz alacağınız zaman bu sitelerden mi piyasadaki telefonculardan mı alıyorsunuz ? Yada bir tavsiyeniz varmı?

pasha14

pasha14

Üye
Kısacası Symbian^3 2016 tarihine kadar hep güncel olacak.

Starsley

Aynen...

Anußis

Anußis

Üye
performans artışı denildiği gibi süper olacaksa 2016 olmasada 2013e kadar popülerliğini koruyabilir

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hehe sattım kurtuldum nokyadan bbbbbbb mal nokia xD

muratcan1905

Üye
oyun ve program desteği olmadığı sürece nokia destek verse ne olur ki boş bir karar bence güncellemelerde de zaten ekstra bir şey gelmiyor olması gereken ama olmayan özellikler geliyor.

Anußis

Anußis

Üye
ya görsel bakımdan biraz daha gelişse yeter ne istiyoruz ki daha :) şu kamera uygulamasınada nokia kendi birşeyler eklese batarya cubukları değisse ... ev ekranı 6 olsa tamamdır .zaten bi fotoda e6nın 4 ev ekranını gördüm

Del Rey

Del Rey

Üye
Ya of. Nokia 2016'dan sonra çok sevdiği Symbian'ını hemen ölüme terk etmiyor ki. Bir firma ile anlaştı, Symbian'ı geliştirmeye devam edecek o firma.

----------Eklendi @ 17:49:52 ---------- Yazıldı @ 17:47:08 ----------

ya görsel bakımdan biraz daha gelişse yeter ne istiyoruz ki daha :) şu kamera uygulamasınada nokia kendi birşeyler eklese batarya cubukları değisse ... ev ekranı 6 olsa tamamdır .zaten bi fotoda e6nın 4 ev ekranını gördüm

Belle'den haberin yok galiba? Batarya çubukları değişse falan derken?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
belle'de ev ekranı istediğin kadar çoğaltabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt