Symbian'ın Son Güncellemeleri Nedir ve Ne Zaman Gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın Son Güncellemeleri Nedir ve Ne Zaman Gelir ?
Arkadaşlar biri carlaya fp1 diyo donnaya fp2 birileri diyo hayır daha büyük bi güncelleme olacak.Bu tartışmalar çok kafamı yordu.Bende çok merak ediyorum.Bu konuyu tamamen açıklayalım.ve son güncellemeler ne zaman gelir ?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
güncelleme diye beklemeye gerek yok artık gelmeyecek gelirsede küçük güncellemeler gelir artık :( nokia symbiani unuttu artık.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bence de unuttu artık ya da unutmaya çalışıyor. Artık lumia serisine önem veriyor...

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Nokia'dan sadece haritalara yeterli desteği versin başka bişey istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hasanrazor
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir de tarayıcı düzelsin yeterlidir

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Aynen,sorunları çözsünler ona bile razıyız.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Tarayiciyi duzeltsin yeter :(

ahmetdemircim

Üye
bence lumia'ların kampanyaları bitene kadar hiç birşey gelmez. bence güncellemeler devam edecek ama şimdilik nokia wp yi hedeflediği yere oturtması gerekiyor. onun içinde symbianı öldürdük havası veriyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nokia symbianı unuttu

ASC33

ASC33

Üye
Evet arkadaşlar nokia battı ve gitti bundan sonra belini zor doğrultur.bizler ise artık birileri simbianı alırmı hiç sanmam diğer işletim sistemleri varken kimse simbiana yatırım yapmaz,bundan sonra tek bekliyeceğimiz botloader kilidi kırılırsa geliştiricilerin farklı şeyler araması.arkadaşlar soruyor 1.nesile gelecekmi diye ümidinizi kırmak istemem ama 2.nesiller bile gitti.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia mevcut tarayıcılarımızı düzeltmezse bende nokia markasını bırakacağım.ya samsung yada apple marka cihazlara yöneleceğim

irememre

irememre

Üye
tarayıcı düzelsin ve flas desteği tüm sitelerden video izleyecek düzeye gelsin yeter başka hiç birşey istemiyorum tek eksik bunlar ama büyük eksiklikler

anadolumm

Üye
flash olmasa da olur tarayıcıyı adam etsinler yeter bana

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Gecin androide kafaniz rahat olsun c7 biktim s3 aldim mutluyum sorunum yok
Gecin kurtulun

emreli01

emreli01

Üye
bence windows phone serisi tutulmayacak görsellik açısından hiç güzel değil (yazılım olarak ) nokia sağlamlamligindan şaşmiyor ama görsellik açısından yazılımı diğer işletim sistemlerine göre kötü symbiana yazık etti zaten güncelleme verir mi artık biz garibanlara bilmem ama bundan sonra kolay kolay nokiaya bakacağimi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt