symbianın en sevmediğiniz özellileri?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
symbianın en sevmediğiniz özellileri?
eskiden neredeyse her gün format atardım telefona. Sonra o kadar proyu yüklerdim. Bi gün sonra bu ne karmaşa diip şehvetle başardım format tuşlarina. Telefon açıldığındada sanki ilk gün mağazadan kutusundan çıkarırken yaşadığm heyecanı yaşardm her formattan sonra. Ama artık nerdee. Telefon kasmiş yavaşlamış istediğim bişeyi açmaya bile tenezzül edememiş umrumda değil. Çünkü symbian nın ne mal olduğunu anladım :) ama genede bırakamiyo insan. Çünkü bu işletim sistemini çözdüm ve ne sorun olursa olsun çözmeye aşinayım. Belkide yeni bir işletim sistemli telefona geçmeye bu yüzden çekiniyoda olabilirim. Neyse biraz uzattım. Başlıktada sorduğum gibi symbian nin sevmediğiniz ve sevdiğiniz özellikleri nelerdir!
Ilk ben yazayım o zaman :)
-sevdiğim: basit kullanım
-sevmediğim: sıkıcı arayüz

Türe

Türe

Üye
Arayüzü sıkıcı bir de telefon ilk alındığı günkü gibi olmuyor bir süre sonra . Genelde her telefonda olur ama bu symbianda biraz daha fazla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben seviyorum ya...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tek sevmediğim özelliği : Baya azalmışta olsa Bellede dahi şu menüdeki kasma olayını çözemediler.. Yuh..
Arayüzü sıkıcı falanda değil onlarca efekt ile menü ve telefon çok daha eğlenceli artık..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sevmediğim yönü kullanıcı arayüzü ve widget olmaması
Sevdiğim yönü seninde dediğin gibi basitlik

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En sevdiğim yönleri : sadelik basitlik ve kolay menüsü

En sevmediğim yönleri:
Flash player sorunu.
Video playerin codec eksikliği

66virus66

66virus66

Üye
hiçbirşeyi güzel değil

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
benim için en sevmediğim yönü flash playerin olmaması. Eğer bu olsaydı symbianı hiç bir telefona değişmezdim. :)

u_cosar

u_cosar

Üye
Her yeni flash attığımda gereksiz programları kaldırmaktan nefret ediyorum ama aslında symbian ı seviyorum

albatros25000

albatros25000

Üye
kardes ilk telefonum 5110 du :D 2000 de almıstım o zaman ne arayuz ne tema vardı bır yılan oyunu vardı :D sıze tavsıye telefonla ne kadar cok ugrasırsanız o kadar bıkkınlık gelır benden demesı program cıktımı yukle yoksa kalsın sen ve telefonun teknolojıye uysun yeter :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
flash playern olmaması

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
evet flash player olmaması benimde sevmediğim bir eksiklik

---------- Eklendi @ 01:38:08 ---------- Yazıldı @ 01:32:13 ----------

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Telefon hafızasının gün geçtikçe kendi kendisine dolmasına ayar olduğum kadar başka bir şeye ayar olmadım :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu merete 4 çekirdekte koysan 4 gb ram de koysan illa bu menü ilk girdiginde kaydırırken kasacak he :D
S60 lardan tut 5800'a kadar c7'ye kadar 701'e kadar hep aynı :D
Ama bi multitaskingi var hayranım,alta at oyununu müzigini bol sekmeli operanı hatta show için aç istedigin kadar uygulama ram düsse bile stabilite hiç bozulmuyo geçislerde.
Hele bide belle'li 512 rami olan cihazlarda ram de bol yani..

Avunyali

Üye
Yazılımsal Olarak Gerçekten Basit Ve Kullanışlı Hatta belki geliştirilseydi daha güzel olurdu :) Tek Sevmediğim Şey Flash Player , Appslar , ve overlock indirdim telefon hızlandı şmdi de az az app çalıştırırken sorun var

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bolluğuda sevdiğim bi yön :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt