burakfbz
Üye
symbianın en sevmediğiniz özellileri?
eskiden neredeyse her gün format atardım telefona. Sonra o kadar proyu yüklerdim. Bi gün sonra bu ne karmaşa diip şehvetle başardım format tuşlarina. Telefon açıldığındada sanki ilk gün mağazadan kutusundan çıkarırken yaşadığm heyecanı yaşardm her formattan sonra. Ama artık nerdee. Telefon kasmiş yavaşlamış istediğim bişeyi açmaya bile tenezzül edememiş umrumda değil. Çünkü symbian nın ne mal olduğunu anladım
ama genede bırakamiyo insan. Çünkü bu işletim sistemini çözdüm ve ne sorun olursa olsun çözmeye aşinayım. Belkide yeni bir işletim sistemli telefona geçmeye bu yüzden çekiniyoda olabilirim. Neyse biraz uzattım. Başlıktada sorduğum gibi symbian nin sevmediğiniz ve sevdiğiniz özellikleri nelerdir!
Ilk ben yazayım o zaman
-sevdiğim: basit kullanım
-sevmediğim: sıkıcı arayüz
ama genede bırakamiyo insan. Çünkü bu işletim sistemini çözdüm ve ne sorun olursa olsun çözmeye aşinayım. Belkide yeni bir işletim sistemli telefona geçmeye bu yüzden çekiniyoda olabilirim. Neyse biraz uzattım. Başlıktada sorduğum gibi symbian nin sevmediğiniz ve sevdiğiniz özellikleri nelerdir!Ilk ben yazayım o zaman
-sevdiğim: basit kullanım
-sevmediğim: sıkıcı arayüz
2000 de almıstım o zaman ne arayuz ne tema vardı bır yılan oyunu vardı