Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bende ki n8 ile gayet memnunum. Kamerası mükemmel, navigasyonu süper, ses yüksekliği ve netliği hopörlör kalitesi muazzam, sağlamlık ve telefon kalitesi yeterde artar.. ihtiyaçlarımı rahatlıkla görüyor.
pes 2011 asfault 5 gt racing gibi bir çok yüksek boyutlu oyunlar yüklü telefon da . zaten hafta da bir ya açarım oyunu yada açmam ..
eğer hala işimi görüyorsa bana göre symbian bitmemiştir.
tek bir sorunu var bana göre oda interneti. web tarayıcısı yok adam akıllı.
ben bende ki n8 ile gayet memnunum. Kamerası mükemmel, navigasyonu süper, ses yüksekliği ve netliği hopörlör kalitesi muazzam, sağlamlık ve telefon kalitesi yeterde artar.. ihtiyaçlarımı rahatlıkla görüyor.
pes 2011 asfault 5 gt racing gibi bir çok yüksek boyutlu oyunlar yüklü telefon da . zaten hafta da bir ya açarım oyunu yada açmam ..
eğer hala işimi görüyorsa bana göre symbian bitmemiştir.
tek bir sorunu var bana göre oda interneti. web tarayıcısı yok adam akıllı.
Olması gereken yorum bu aslında.. Eğer memnusan memnuniyetini ifade edersin. Fakat birçok kişi nokia satın aldığı vede telefonu satın aldığından bir süre sonra androiddeki oyunları görüpte pişman olduğu için "symbiancı" olmuş durumdalar. birçok arkadaşımın durumu o maalesef.
Van Hohenheim
Üye
kendimizi kandırmayalım symbian devri bitti.
Uhops
Üye
Symbian güzel bence. Ama symbian mı androidmi deseniz tabikide android derim