Symbianı tekrar çoşturmak için fikirlerinizi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı tekrar çoşturmak için fikirlerinizi istiyorum
Elimde 6630, 6600, 7650 ve c5 var. Arşivlerde temizliğe giriyorum. Ngage oyunu arşivini siliyorum. Oyunların büyük çoğunluğu silinecek. Neyse ne!

Malum yz ile istediğim tarzda oyunlar uygulamalar yazdım denemeler sonuç vermiyordu enson gemini bu olaya da el attı yeniden yazdım güzel oldu.

Şimdi fikirlerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Sen bunu derken Timelapse uygulaması yaptım bile.
Pcden carbide c++ falan vardı sanal makinada onları da kaldırdım.

Koleksiyonluk dedim zaten.

Yazılım nasıl öğrenebilirim diye sormadım zaten. Sadece bu koleksiyonlara fikir istiyorum sadece bu.

Yapay zekanın ultra versiyonları mükemmel işliyor zaten.

Tüm yapay zekaları devreye koydum. Kodları analiz ettim carbideden daha iyi sonuç veriyor. Hataları kendim düzeltiyorum. Python yetti bile.

Pythonsuz yazılım dağın tepesine buzdolabını sırtında götürmeye benzer.

6600ın gireceği sosyal medyadan bir cacık çıkmaz.

Sadece fikir istiyorum

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Notxr ve 0sıfırcı

Cadillac34

Üye
Nokia'nın şimdiki sahiplerinden yardım iste. Ne de olsa eski çalışanları.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Ben Androidi tercih edeli neredeyse 14 yıl oldu. Herkes tuşlu kullanırken.
Şimdiden koleksiyonumda 2 Android cihazı var.

Symbian Fikirler:
1. Bluetooth hoparlör dinleticisi
2. Teknoloji odası vazosu.
3. Python kodlama testi
4. Retro fotoğraf makinesi
5. Txt e kitap okuyucu (bunu sevdim)
6. Yedek telefon.
Yanlış anlamada biraz bana sanki aptalmisim der gibi yazmışsın. Ben 37 yaşındayım ve sana sadece Symbian yerine bu kadar yazılıma merakın varsa daha güncel sistemlere zaman harcaman gerektiğini söylemek istedim. Geçici heves olarak kalmasın birkaç tane program yazdıktan sonra. Bir de önemli olan şey bu yaptıklarını senin gibi Symbian ile yatıp kalkan yabancı insanlarla paylaşman. Özellikle yabancı forumlarda ve sosyal medya gruplarında bu tarz işlerle uğraşan insanlarla iletişime geçersen yaptıklarını birçok insan görebilir ve sana da yardımcı olabilirler. 6630 ve 5800 ile zamanında yapmadığım şey kalmadı daha önce de anlattım ama o zamanlar her şey daha kısıtlı idi. Şimdi herşey varken bence sende Android ya da iOS a yönel.
Odamda boş durmasın amaç bu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
Ben Androidi tercih edeli neredeyse 14 yıl oldu. Herkes tuşlu kullanırken.
Şimdiden koleksiyonumda 2 Android cihazı var.

Symbian Fikirler:
1. Bluetooth hoparlör dinleticisi
2. Teknoloji odası vazosu.
3. Python kodlama testi
4. Retro fotoğraf makinesi
5. Txt e kitap okuyucu (bunu sevdim)
6. Yedek telefon.

Odamda boş durmasın amaç bu
Anladığım kadarı ile Elinize 6630, 6600, 7650 ve c5 var. doğrusu bu cihazlar fazla eski. 3G ise nereye kadar gider bilmiyorum. yine de tüm 3g ağı kapanana kadar birini açık tutmanız olabilir. ama hepsine değmez diye düşünüyorum. Bu cihazlarla en fazla python veya c++ ile retro kodlamayı deneyebilirsiniz. internete bağlı olmadıkları için belki bazı notlar ve şifreleri bu cihazlarda saklayabilirsiniz. Ama bu dediklerim illa bu cihazları hala bir amaç ile kullanmak istediğiniz için yoksa bence özel bir kullanma nedenleri yok. Ha belki C5'i araç içi multimedya olarak kullanabilirsiniz. Ben 603'ü arabamda müzik çalar olarak bluetooth'a bağlayıp kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, MAERKEK ve ertin
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
7. Duvar süsü fena değil.
Anladığım kadarı ile Elinize 6630, 6600, 7650 ve c5 var. doğrusu bu cihazlar fazla eski. 3G ise nereye kadar gider bilmiyorum. yine de tüm 3g ağı kapanana kadar birini açık tutmanız olabilir. ama hepsine değmez diye düşünüyorum. Bu cihazlarla en fazla python veya c++ ile retro kodlamayı deneyebilirsiniz. internete bağlı olmadıkları için belki bazı notlar ve şifreleri bu cihazlarda saklayabilirsiniz. Ama bu dediklerim illa bu cihazları hala bir amaç ile kullanmak istediğiniz için yoksa bence özel bir kullanma nedenleri yok. Ha belki C5'i araç içi multimedya olarak kullanabilirsiniz. Ben 603'ü arabamda müzik çalar olarak bluetooth'a bağlayıp kullanıyorum.
Daha fazla var aslında. Arşivin büyük çoğunluğunu gereksiz gördüm siliyorum. Carbide c++ Windows 11 ile uyumlu değildir.

Amaç odamı süslemek. Süs amaçlı dururken işe yarar olsun.
8. Pasword menager fena değil.
9. Python ile çaldır kapat harika

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Notxr ve MAERKEK
SymPsion

SymPsion

Üye
7. Duvar süsü fena değil.
Mesaj birleştirildi:

Daha fazla var aslında.
olabilir hocam. şuan aklıma bunlar geldi. cihazların ekranı küçük olmasa Nintendo - SEGA emülatörü olarak kullanılabilinir aslında. keşke platform fazla parçalı olmasa. wonderswan emülatörü var ama S60'ta yok UIQ'ya sadece gibi gibi

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Notxr ve MAERKEK
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
10. Yedek mouse harika

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr

Üst Alt