Cogu insanda hala symbian var.Kusura bakmayin ama symbian'a destek olmayacaklar lutfen imkansiz falan yazmasin.İmkansiz dihe birsey yok sadece ugrasmak istemiyorsunuz yalan mi?
Aslında Symbian ı tekrar hayata getirecek olan bizler olabiliriz! Ve buna birinci nesil cihazlarda dahil!
Yapmamız gereken 30 kişi grup halinde Nokia'nın kendi sitesine, twitter ve facebook sayfasında 4 tane hesap açıp
Biz Symbian'ı ve 1. nesil cihazlara destek istiyoruz,Symbian a ilgilenilmesini istiyoruz,diğer OS lar biz istemiyoruz şeklinde yazılar yazacağız. Ama sadece Türkiye sayfalarında değil, Almanca , İngilizce ve (1 dil daha olsun onuda siz düşünün ) dillerin Google Translate aracğılı ile yazacağız. Böylece Nokia Symbian ı ne kadar desteklediğimizi , ne kadar Symbian kullanıcısı olduğunu anlar ve Symbian a dönüp güncelleme ve uygulama yağmuruna tutturabilir ve eski günlerine BİZ geri döndürebiliriz.
bakın symbian güzel bi işletim sistemi bende c7 kullanırken çok iş yaptım fakat artık devri bitti bir çok kullanıcınında dediği gibi ve şuan nokianın konumu aşşağılara dogru ilerliyor android ve ios aldı başını gidiyor size tavsiyem nokianın peşine takılıp sürünmeyin bi an önce başka işletim sistemine kendinizi açın nokia telefonlar tmm sağlam ama yazılımda sıfır ( 0 ) lar