fiyat konusunda haklısın özelliklerine göre pahalı lakin e6'yı ve c7'yi kullandıktan sonra sıkılmıyorum grafikler süper ve çeşit çok yani bana göre en azından beni tatmin edecek derecede
fiyat konusunda haklısın özelliklerine göre pahalı lakin e6'yı ve c7'yi kullandıktan sonra sıkılmıyorum grafikler süper ve çeşit çok yani bana göre en azından beni tatmin edecek derecede
zaten illaki nokia alınacaksa c6-01 den aşağı tavsiye etmiyorum.aslında hiç etmemem lazım samsungun o wave gibi müthiş telefonunu görünce ama o kadar sene kullandık karalamayalım
iki ay önce aldığım c5-03 ten sıkıldım.neden diye sorarsanız daha önce e7 kullandım.yani attan eşşeğin yavrusuna bindim anlayacağınız.symbian gerçekten çok sıktı.kampanyada gördüğüm wave 2 yi aldım.birde yurt dışından android bir telefon daha gelebilir.telefon en geç salı günü elimde olur.c5-03 için satış ilanı vermiştim sitede ilgilenenler bakabilirler.İlk kez Nokiaya heves edip telefon kullanacak arkadaşlara tavsiye sakın S60v5 kullanmayın en az S^3 olsun ki sıkılmayın.ama bada önerebilirim gerçekten çok hızlı ve canavar gibi bir telefonum var
hayırlı olsun gule gule kullanda.. keske Androidli bı telefon alsaydın bende optımus black war... canavar gıbı oda.. umarım sorunsuz bı telefon olur senın ıcın
zaten illaki nokia alınacaksa c6-01 den aşağı tavsiye etmiyorum.aslında hiç etmemem lazım samsungun o wave gibi müthiş telefonunu görünce ama o kadar sene kullandık karalamayalım
hayırlı olsun gule gule kullanda.. keske Androidli bı telefon alsaydın bende optımus black war... canavar gıbı oda.. umarım sorunsuz bı telefon olur senın ıcın