umut681
Üye
-
Konu Sahibi
-
iki ay önce aldığım c5-03 ten sıkıldım.neden diye sorarsanız daha önce e7 kullandım.yani attan eşşeğin yavrusuna bindim anlayacağınız.symbian gerçekten çok sıktı.kampanyada gördüğüm wave 2 yi aldım.birde yurt dışından android bir telefon daha gelebilir.telefon en geç salı günü elimde olur.c5-03 için satış ilanı vermiştim sitede ilgilenenler bakabilirler.İlk kez Nokiaya heves edip telefon kullanacak arkadaşlara tavsiye sakın S60v5 kullanmayın en az S^3 olsun ki sıkılmayın.ama bada önerebilirim gerçekten çok hızlı ve canavar gibi bir telefonum var
Ahh kardeş keşke bir çok symbian mağduru arkadaş nokia fanatikliğini bıraksa da görsellik ve stabilliği yaşasa
Ahh kardeş keşke şu fandroidliği bıraksanızda biz de rahat bir nefes alsak.
----------Eklendi @ 10:44:19 ---------- Yazıldı @ 10:44:03 ----------
Dur bende konu açıcam "Symbian kullanıyorum. Mutluyum...)"
----------Eklendi @ 10:44:40 ---------- Yazıldı @ 10:44:19 ----------
Bada da uygulama ve oyun bolluğu yok.
Bari Android'e terfi etseydiniz..
Bada da uygulama ve oyun bolluğu yok.
Bari Android'e terfi etseydiniz..
Ahh kardeş keşke şu fandroidliği bıraksanızda biz de rahat bir nefes alsak.
----------Eklendi @ 10:44:19 ---------- Yazıldı @ 10:44:03 ----------
----------Eklendi @ 10:44:40 ---------- Yazıldı @ 10:44:19 ----------
birde üst düzey telefon kullanmyanlar ne demek istediğimi anlayamazlar bende e7 kullanmadan önce 5800 için "ooo manyak bişeyy" diyordum ama fikrim değişti cihaz değiştirdikçe.
Zaten bende symbian os 9.4'lü telefonları hiç sevmiyorum ama os 9.3 ve 9.5 gayet iyi.
I love You Symbian
Her telefonun, her marka ve modelin kendine göre kusurları vardır. Sana mutluluklar dilerim kardeş tadını çıkar, eleştirileriniz tartışma tarzında olmasın dikkat edelim.keyifli forumlar..
tabi kullanıma göre değişir.sadece facebooka bakıp çıkanlar yahut bir internet paketine ihtiyaç duymayanlar için yeterli symbian.zaten telefonların donanımına bakmak lazım bugün n8 en iyi telefon ve donanımı düşük.bu da demekki symbian çok boyutlu bir işletim sistemi değil.çok boyutludan kastım multimedia özellikleridir yani oyun video vs.
----------Eklendi @ 14:45:49 ---------- Yazıldı @ 14:42:21 ----------
nokianın multimedia telefonlarıda el yakıyor.bakın ben c6-01 almayı düşündüm çünkü pekte yabana atılmayacak özellikleri vardır.ama ona vereceğim parayla wave 2 aldım.675 liraya başarıdan 2 yıl garantili.üstelik n8 den daha iyi diyebilirim bada 2.0 gelince.
Bari fiyatları ucuz olsa, 1100 lira veripte internette doğru düzgün takılamadığın bir telefon.. Oyun kurunca menüsü donmaya başlayan bir telefon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?