Symbianı bıraktım.Mutluyum... :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı bıraktım.Mutluyum... :))
iki ay önce aldığım c5-03 ten sıkıldım.neden diye sorarsanız daha önce e7 kullandım.yani attan eşşeğin yavrusuna bindim anlayacağınız.symbian gerçekten çok sıktı.kampanyada gördüğüm wave 2 yi aldım.birde yurt dışından android bir telefon daha gelebilir.telefon en geç salı günü elimde olur.c5-03 için satış ilanı vermiştim sitede ilgilenenler bakabilirler.İlk kez Nokiaya heves edip telefon kullanacak arkadaşlara tavsiye sakın S60v5 kullanmayın en az S^3 olsun ki sıkılmayın.ama bada önerebilirim gerçekten çok hızlı ve canavar gibi bir telefonum var

Ahh kardeş keşke bir çok symbian mağduru arkadaş nokia fanatikliğini bıraksa da görsellik ve stabilliği yaşasa

nalcam22

Üye
bende bırakcam insallah bende mutly olcam

PureFood

Üye
Bada da uygulama ve oyun bolluğu yok.
Bari Android'e terfi etseydiniz..

pRime.

Üye
Ahh kardeş keşke bir çok symbian mağduru arkadaş nokia fanatikliğini bıraksa da görsellik ve stabilliği yaşasa

Ahh kardeş keşke şu fandroidliği bıraksanızda biz de rahat bir nefes alsak.

----------Eklendi @ 10:44:19 ---------- Yazıldı @ 10:44:03 ----------

Dur bende konu açıcam "Symbian kullanıyorum. Mutluyum... )"

Tepkiler: AgentWalter

PureFood

Üye

Aç dostum saniyesinde yanındayım

ugur_nmh

Üye
nokia X6 kullanıyorum. Aldığım güne lanet olsun. Gerekirse bunu satıp dandik bi android almayı duşunuyorum.

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Bada da uygulama ve oyun bolluğu yok.
Bari Android'e terfi etseydiniz..

öyle gözükebilir ama bayağı inceledim bada forumlarına baktım benim için yeterli uygulamalar.birda tüm güncel oyunlar var.bada 2.0 gelince daha bir çok özelliği kullanıma girecek telefonun.

----------Eklendi @ 11:16:09 ---------- Yazıldı @ 11:13:47 ----------

tercih ve kullanım meselesi.eğer oyun düşkünüyseniz symbianla yetinmek biraz zor.en azından S^3 olması lazım.

----------Eklendi @ 11:18:39 ---------- Yazıldı @ 11:16:09 ----------

+ şunuda ekleyeyim wave 2 nin donanımı çok güçlü piyasadaki üst düzey telefonlardan.özelliklerini bilir inceleyenler.

----------Eklendi @ 11:22:56 ---------- Yazıldı @ 11:18:39 ----------

birde üst düzey telefon kullanmyanlar ne demek istediğimi anlayamazlar bende e7 kullanmadan önce 5800 için "ooo manyak bişeyy" diyordum ama fikrim değişti cihaz değiştirdikçe.

Tepkiler: nonamex

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230 aldım tam 1 sene önce. Çok mutluyum . Hele de şimdi C6 portunu sorunsuz kullanıyorum. Zamanında en ucuz yazılım Symbiandı. O yüzden belkide başka işletim sistemlerini düşünememiştim. Ama şimdi ne pişmanım ne de telefonumu satmayı düşünüyorum. Telefon ölene kadar devam edicem. Öldüğü zaman direkt iphone son versiyonunu alacağım.

pRime.

Üye
birde üst düzey telefon kullanmyanlar ne demek istediğimi anlayamazlar bende e7 kullanmadan önce 5800 için "ooo manyak bişeyy" diyordum ama fikrim değişti cihaz değiştirdikçe.

Zaten bende symbian os 9.4'lü telefonları hiç sevmiyorum ama os 9.3 ve 9.5 gayet iyi.

Larismus

Üye
darısı basımıza

Tepkiler: nonamex

Reşwan

Emekli Yönetici
Her telefonun, her marka ve modelin kendine göre kusurları vardır. Sana mutluluklar dilerim kardeş tadını çıkar, eleştirileriniz tartışma tarzında olmasın dikkat edelim. keyifli forumlar..

aagkn

Üye
Herkesin ihtiyaçları farklı olduğundan dolayı memnuniyette ihtiyaca göre paraleldir.

Bu nedenle sen symbianı bırakıp kurtulursun başkası symbian olmadan yapamaz

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Her telefonun, her marka ve modelin kendine göre kusurları vardır. Sana mutluluklar dilerim kardeş tadını çıkar, eleştirileriniz tartışma tarzında olmasın dikkat edelim. keyifli forumlar..

tabi kullanıma göre değişir.sadece facebooka bakıp çıkanlar yahut bir internet paketine ihtiyaç duymayanlar için yeterli symbian.zaten telefonların donanımına bakmak lazım bugün n8 en iyi telefon ve donanımı düşük.bu da demekki symbian çok boyutlu bir işletim sistemi değil.çok boyutludan kastım multimedia özellikleridir yani oyun video vs.

----------Eklendi @ 14:45:49 ---------- Yazıldı @ 14:42:21 ----------

nokianın multimedia telefonlarıda el yakıyor.bakın ben c6-01 almayı düşündüm çünkü pekte yabana atılmayacak özellikleri vardır.fakat sıkıldım symbiandan.ona vereceğim parayla wave 2 aldım.675 liraya başarıdan 2 yıl garantili.üstelik n8 den daha iyi diyebilirim bada 2.0 gelince.

nonamex

Üye

Bari fiyatları ucuz olsa, 1100 lira veripte internette doğru düzgün takılamadığın bir telefon.. Oyun kurunca menüsü donmaya başlayan bir telefon..

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Bari fiyatları ucuz olsa, 1100 lira veripte internette doğru düzgün takılamadığın bir telefon.. Oyun kurunca menüsü donmaya başlayan bir telefon..

aynen ya gsmarena nın testlerine baktım htc hd galaxy s wave filan fark atmış n8 e birde wave 2 nin grafik işlemcisi piyasadakilerin en iyisinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...