AHMED... Üye yaren_dede' Alıntı: bu arkadaş ne istemiş anlamadım ben zaten bu widget telde mevcut değilmi Genişletmek için tıkla ... daha büyük rss istemiştir belki
yaren_dede' Alıntı: bu arkadaş ne istemiş anlamadım ben zaten bu widget telde mevcut değilmi Genişletmek için tıkla ... daha büyük rss istemiştir belki
yaren_dede Üye yunuq58' Alıntı: saniyeli saat ltfen Genişletmek için tıkla ... bu saat bende var ama indirdiğim yerde tekrar bulamadım saati bulursam konu açarım, belki bizim sitedede vardır ama görmedim hiç
yunuq58' Alıntı: saniyeli saat ltfen Genişletmek için tıkla ... bu saat bende var ama indirdiğim yerde tekrar bulamadım saati bulursam konu açarım, belki bizim sitedede vardır ama görmedim hiç
yaren_dede Üye blackcemre' Alıntı: Arkadaşlar bu widgetleri bu şekilde şeffaflaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... o widgetler zaten var olmasa o ekran görüntüsünü nereden bulacaksın
blackcemre' Alıntı: Arkadaşlar bu widgetleri bu şekilde şeffaflaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... o widgetler zaten var olmasa o ekran görüntüsünü nereden bulacaksın
AHMED... Üye yunuq58' Alıntı: saniyeli saat ltfen Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/taraftar-dijital-saatler-saniyeli-ve-logolu-618821.html
yunuq58' Alıntı: saniyeli saat ltfen Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/taraftar-dijital-saatler-saniyeli-ve-logolu-618821.html
tracyonur Üye cfw kullanıyorum yapan kişi rss widgeti silmiş telefonda olanı o yüzden rss widget uygulamasını paylaşır mısınız büyük olanı robo olan küçüğü
cfw kullanıyorum yapan kişi rss widgeti silmiş telefonda olanı o yüzden rss widget uygulamasını paylaşır mısınız büyük olanı robo olan küçüğü
yaren_dede Üye tracyonur' Alıntı: cfw kullanıyorum yapan kişi rss widgeti silmiş telefonda olanı o yüzden rss widget uygulamasını paylaşır mısınız büyük olanı robo olan küçüğü Genişletmek için tıkla ... dostum küçük yüklü ise mif dosyasını değiştirip restart yapman yeterli tekrar küçük olsun istersen tekrar sis dosyasını yüklersin. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
tracyonur' Alıntı: cfw kullanıyorum yapan kişi rss widgeti silmiş telefonda olanı o yüzden rss widget uygulamasını paylaşır mısınız büyük olanı robo olan küçüğü Genişletmek için tıkla ... dostum küçük yüklü ise mif dosyasını değiştirip restart yapman yeterli tekrar küçük olsun istersen tekrar sis dosyasını yüklersin.
natanyan Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu saati mif olarak bir siteden buldum fakat rakamlar da renk sorunu vardı.bu şekilde mif verirmisiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu saati mif olarak bir siteden buldum fakat rakamlar da renk sorunu vardı.bu şekilde mif verirmisiniz
mydonose13 Üye kullandığım cfw de wifi widget yok, acaba bildiğimiz orasıyla burasıyla oynanmamış orjinal wifi widget bulabilir miyiz
kullandığım cfw de wifi widget yok, acaba bildiğimiz orasıyla burasıyla oynanmamış orjinal wifi widget bulabilir miyiz
yaren_dede Üye mydonose13' Alıntı: kullandığım cfw de wifi widget yok, acaba bildiğimiz orasıyla burasıyla oynanmamış orjinal wifi widget bulabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/attachments/127969d1346774436/
mydonose13' Alıntı: kullandığım cfw de wifi widget yok, acaba bildiğimiz orasıyla burasıyla oynanmamış orjinal wifi widget bulabilir miyiz Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/attachments/127969d1346774436/
mydonose13 Üye teşekkür ederim ama aslında tam olarak istediğim bu! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye mydonose13' Alıntı: teşekkür ederim ama aslında tam olarak istediğim bu! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... widget mevcut değilse nereden bulacağiz hiç paylasilmadi mif olarak mevcut, onunla idare et yada cfw yi yapan arkadaşla görüş
mydonose13' Alıntı: teşekkür ederim ama aslında tam olarak istediğim bu! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... widget mevcut değilse nereden bulacağiz hiç paylasilmadi mif olarak mevcut, onunla idare et yada cfw yi yapan arkadaşla görüş
ÇaRşI 2387 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini ve orta şeffaf digital saatler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini ve orta şeffaf digital saatler
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi kartal2387' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini ve orta şeffaf digital saatler Genişletmek için tıkla ... Buyrun, anlatım içinde mevcut Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kartal2387' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız mini ve orta şeffaf digital saatler Genişletmek için tıkla ... Buyrun, anlatım içinde mevcut
qramaphonedzie Üye kardes www.maxicep.com/symbian-3-widget/2-...at-edit-by-yaren_dede-689489.html#post5187239 burdaki red birds widgetini de yapabilir misin?
kardes www.maxicep.com/symbian-3-widget/2-...at-edit-by-yaren_dede-689489.html#post5187239 burdaki red birds widgetini de yapabilir misin?