metyuu
Üye
dostum bu konudakiler zaten refresh uyumlu ama yinede kısa bir anlatım ile dosyayı ekliyorum.
1)xplore ile Zipten çıkan resource isimli klasörü C ana dizine atarsan değişim olur ama wlan ve radyo değişmez,
2)hepsi değişsin istiyorsan joslogh modu uygula ve xplore ile zipten çıkan resource isimli klasörü E ana dizine at restart yap
Teşekkürler dediğin gibi yaptım ama olmadı bundan başka birşey yapmam lazımmı
nasıl yapılacak o mod bunla ilgili bir açıklama yada bir link verebilirmisin kardeşim
Kardeş şimdi ek link veremedim bir bakarsan şu verdiğim linkte
Calendarwidgetlarge black font white transparent.sis var onu yaparmısınız. Şimdiden tapanızda yapamasanıza teşekkürler.
arkada kaldı isteğim
nasıl yapılacak o mod bunla ilgili bir açıklama yada bir link verebilirmisin kardeşim
Kardeş şimdi ek link veremedim bir bakarsan şu verdiğim linkte
Calendarwidgetlarge black font white transparent.sis var onu yaparmısınız. Şimdiden tapanızda yapamasanıza teşekkürler.
ilgileneceğim merak etme
- - - Eklendi - - -
avkon2 modunu uyguladıktan sonra zipten çıkan bütün dosyaları e:/resource/apps içine at. C6-01 Belle Refresh denendi başarılı
http://www.maxicep.com/attachments/127771d1346539678/
- - - Eklendi - - -
konuda daha önceden bununla ilgili verdiğin bir link bulamadım. Lütfen link verin
kardeş özür dilerim linki koymamışım
www.maxicep.com/attachments/111334d1331894018/
buradaki calendarlarge black font white transparan
konunun linkini veriyim oradaki white tranparent linki olucak
- - - Eklendi - - -
www.maxicep.com/symbian-3-widget/black-and-white-transparent-skin-by-syarmwawa-unsigned-617280.html konu bu buradaki linkte white tranparent linkindeki dosyada calendarlarge black font white transparan var ona bakarmısın
küçük değiştimi peki
oda aynı
- - - Eklendi - - -
ben konuyu beğendim sanıyordum es geçmişim mobildim herhalde şimdi beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?