[SymbianHacker] MaxiHACK - Belle Refresh İçin Hack, Avkon2, Tema Efekti Yapımı

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rompatcheri c ye kurduysan c de patches diye bir klasör oluşur. E ye kurarsanda e de oluşur. İnstalserver Refresh.rmp dosyasını patches klasörüne at. sonra rompatcherdan yamayı etkinleştir

rompatcher uygulama olarak yüklenir cihaza İnstallServer Refresh dosyasını gerekli yere attıktan sonra programa girip çalıştırman gerek

(c: \sys\bin konumuna atınız.) dostum herşey süper gitti fakat benim telefonda c:/sys diye bir dosya yok ? yoksa bilgisayaramı atmam gerekiyor ?

(c: \sys\bin konumuna atınız.) dostum herşey süper gitti fakat benim telefonda c:/sys diye bir dosya yok ? yoksa bilgisayaramı atmam gerekiyor ?

xplore ayarlardan gizli dosyaları görünür yapmalısın
rompatcher yamalarınıda aktif yap

abi c sys bin yok xplore dedinizde o ne nasıl yapcam ?

- - - Eklendi - - -

xplore indirndim fakat bu seferde bin doxyasını bulamadım

- - - Eklendi - - -

yaptıgım herşeyi yazıyorum benim telefonumda 2 dosyayı işaretledim auto yaptım ve telefonumu resetledım sonra exploreden c sys actım fakat c sys yaptımda bin diye klasoru bulamadım 2 saat ugrasıyorum olmuyor bi yardım etseniz ve imkanınız varsa videolu anlatım yaparsanız daha guzel olur cıldırmak uzereyim

abi onu yaptım ben gizli dosyalarıda actım sonra c falan cıktı baktım sys ama içine girilmiyor yani içi boş gösteriyor :S şöyle c/sys başka yok bin falan diye bişey yok

Emrgncy

Üye
abi onu yaptım ben gizli dosyalarıda actım sonra c falan cıktı baktım sys ama içine girilmiyor yani içi boş gösteriyor :S şöyle c/sys başka yok bin falan diye bişey yok

Rompatcher dan open4all yamasını aktif edip tekrar bak...

aktif derken yanında kırmızıyla çarpı işaretimi olucak

bu arada rom pacthera girerken sys/bin/patcher LDD not found diyor

- - - Eklendi - - -

bu arada 3 4 kere denedim yıne kırmızı yeşil olmuyor

herşeyi en baştan yaptım ama 9 da kaldım bu seferde patches zipini c ye klasor olarak açtım rom patcherde orda ve ınstaller serveri oraya kopyaladım ama soru işareti var açılmıyor ? Bu işlemleri yaptıktan sonra yamayı yenide başlatınız diyor da hack hangisi ?

- - - Eklendi - - -

telefonu resetledım oldu tintinide yükledim fakat 100 mblık indirme istiyomuş

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
antivirüssüz hackleme adımını deneyin

rambo_42

Üye
Arkadaşlar bütün adımları tek tek yaptım ama yine sertifika hatası veriyor ne olur yardım

reis8001

Üye
SymbianHacker c7'ye flaş atmam lazım team viewer üzerinden yapabilir misin

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cfw ile ilgilenmiyorum dostum

- - - Eklendi - - -

cfw ile ilgilenmiyorum dostum