symbiandan müjde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
symbiandan müjde
nokia twitter hesabından biraz önce yapılan açıklamada bütün yeni symbianlı telefonların NFC destekleyecegi duyuruldu.
:)

__xXx__

__xXx__

Üye
peki bu nfc şu anda hangi modellerde var ? c serisinde mesela hangi modellerde var?

mstf_l

mstf_l

Üye
6112 ile n9 var dı galiba

anılbaran

anılbaran

Üye
bu zaten bilinen bişiydi yeni modellerde yeni teknolojiler

pRime.

pRime.

Üye
Symbianlı olarak C7, 600, 700, 701 modellerinde var. MeeGo'lu N9'da var bide.

----------Eklendi @ 10:59:55 ---------- Yazıldı @ 10:58:47 ----------

Her telefondan kastı çıkacak olan varolan c7 ve bundan sonra çıkacak olan tüm symbianlı telefonlarda olacak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Symbianlı olarak C7, 600, 700, 701 modellerinde var. MeeGo'lu N9'da var bide.----------Eklendi @ 10:59:55 ---------- Yazıldı @ 10:58:47 ----------Her telefondan kastı çıkacak olan varolan c7 ve bundan sonra çıkacak olan tüm symbianlı telefonlarda olacak.
:tşk:

Uruloki

Uruloki

Üye
art şimdi millet twitterda nokia ya ya microsd kart ile eski symbian^3 cihazlarınada nfc desteği gelsin istiyor

nonamex

Üye
NFC Desteği yerine donmayan reset atmayan bir sistem sözü verseler daha makbule geçecek.

Overdose34

Overdose34

Üye
NFC Desteği yerine donmayan reset atmayan bir sistem sözü verseler daha makbule geçecek.
Bugune kadar hep Nokia kullandım. Suan da C7 kullanıyorum Anna ile hic bir problem yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bugune kadar hep Nokia kullandım. Suan da C7 kullanıyorum Anna ile hic bir problem yok.
bazılarında problem oluyor ve maalesef abartılıyor. :) bi de kullandığı bütün nokialar sorunlu olunca haklı olarak isyan ediyor insanlar Bende öyle bi sorun olmadı ama Nokia alırsam meego alırım. Meego devam etmezse android ya iOS :D

nonamex

Üye
bazılarında problem oluyor ve maalesef abartılıyor. :) bi de kullandığı bütün nokialar sorunlu olunca haklı olarak isyan ediyor insanlar Bende öyle bi sorun olmadı ama Nokia alırsam meego alırım. Meego devam etmezse android ya iOS :D

5800 kullanıyordum, telefon donuyordu kendiliğinden gece falan. Sonra sabah alarmı çalıyor ama telefon donuk bir halde alarmı kapatamıyorum.. Kafayı sıyırtıyordum bir ara sırf bu yüzden.

N8 aldım, manyak gibi reset atıyor, oyun yükleyince yavaş çalışıyor , klasörleri açamıyor

Bir arkadaşım 5530 aldı, telefon arama geldiği an tak diye kapanıyor, servise gitti kaç kere sonunda parasını geri aldı..

Mahalleden arkadaşım X6 kullanıyor, ekranı toz dolmuş köşelerinden toz alıyor içine..

Babamda alma dedim gitti Nokia C5 aldı, telefonun radyosu kilitleniyor diye babam radyosunu kullanamıyor şaka gibi. :kop:

Bu kadar sorunlu bir markayı daha kimseye önermem.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıyordum, telefon donuyordu kendiliğinden gece falan. Sonra sabah alarmı çalıyor ama telefon donuk bir halde alarmı kapatamıyorum.. Kafayı sıyırtıyordum bir ara sırf bu yüzden.N8 aldım, manyak gibi reset atıyor, oyun yükleyince yavaş çalışıyor , klasörleri açamıyorBir arkadaşım 5530 aldı, telefon arama geldiği an tak diye kapanıyor, servise gitti kaç kere sonunda parasını geri aldı..Mahalleden arkadaşım X6 kullanıyor, ekranı toz dolmuş köşelerinden toz alıyor içine..Babamda alma dedim gitti Nokia C5 aldı, telefonun radyosu kilitleniyor diye babam radyosunu kullanamıyor şaka gibi. :kop:Bu kadar sorunlu bir markayı daha kimseye önermem.
sen haklısın o zaman :ehe

nalcam22

nalcam22

Üye
5800 kullanıyordum, telefon donuyordu kendiliğinden gece falan. Sonra sabah alarmı çalıyor ama telefon donuk bir halde alarmı kapatamıyorum.. Kafayı sıyırtıyordum bir ara sırf bu yüzden.N8 aldım, manyak gibi reset atıyor, oyun yükleyince yavaş çalışıyor , klasörleri açamıyorBir arkadaşım 5530 aldı, telefon arama geldiği an tak diye kapanıyor, servise gitti kaç kere sonunda parasını geri aldı..Mahalleden arkadaşım X6 kullanıyor, ekranı toz dolmuş köşelerinden toz alıyor içine..Babamda alma dedim gitti Nokia C5 aldı, telefonun radyosu kilitleniyor diye babam radyosunu kullanamıyor şaka gibi. :kop:Bu kadar sorunlu bir markayı daha kimseye önermem.
Bnde en kısa zamanda şu nokıadan kurtulacam inşallah.

nonamex

Üye
Bnde en kısa zamanda şu nokıadan kurtulacam inşallah.

Kurtul hocam kurtul, şu Nokia telefonların yarattığı sorunlara sinirlenmekten resmen ömrüm kısaldı.. Neyse ki artık Nokia diye bir derdim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt