Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

61semih

Üye

Dimi, nasıl oluyormuş? N8 için atıp tutarken iyiydi.

sanbyan kullanmıs bırısı olarak goruslerımı bıldırdım ben herzaman.ha buradakı arkadaslarda androidli bir telefona sahıp olupta bırseyler yazarsa sozum olmaz saygı duyarım.benı takıp edersende oyun uygulama cokta muhım degılse n8 ı onerdıgımı gorursunuz

Tepkiler: Elektr0
Sizin burada savunduğunuz ne peki ben onu anlayamadım ? Symbian Android'den iyimi diyorsunuz ? Bumudur yani ?

xserhatx

Üye
ya tartıştığınız şeye bakın komiksiniz

evet tartıstıkları konuya bakın yaaa arkadaslar bıze hayırlı olsun demekten baska dıyecegımız laf yok alan razı satan razı yok bu sıstem ıyı yok bu sıstem ondan daha ıyı ne geregı var sonucta symbıanı yada andırodu savunsak cebımıze gıren paramı var aksıne bız verıyoruz bunlara parayı bır telefon ıcın bır sıstem ıcın bırbırımizı ne kırmaya nede kavga etmeye hakkımız yok olamazda burası MAXICEP aılesı biz burda herkese SEVGI SAYGI ve HOSGORU ıcınde davranmalıyız ve bunada MECBURUZ...........bız burda nıcın varız arkadaslar bır sıkıntımız yada sorunumuz oldugunda arkadaslarımızdan yada daha dogrusu kardeslerımızden yardım alırız yerı geldıgınde bız yardımcı oluruz yardım ederız..........hıc dusundunuzmu MAXICEP ın neden bu kadar uyesı var cevabı vereyım ıstersenız cunku burada SEVGILI SAYGILI DURUST VE AILE BIR ORTAM OLDUGU ICIN bakın arkadaslar benım baska sıtelerede uyelıgım var ama burada buldugum AILE ortamını dıgerlerınde bulamadım.......bakın benı yanlış anlamayın arkadaslar yalakalık yapmıyorum sırf MAXICEP e yalakalık olsun dıyede soylemıyorum ben harbı ınsanım gercegı ve dogru soylerım ve bundanda hic sasmam ben anama ne babama ne kardeslerıme nede bır cıkar ıcın yalakalık yapmam yalakalık yapan ınsanda KARAKTERSIZDIR........neyse daha fazla uzatmayım sızden rıcam bırbırımızın kalbını kırmayalım......ALLAHA EMANET OLUN ARKADASLARIM VE KARDESLERIM......

61semih

Üye
Sizin burada savunduğunuz ne peki ben onu anlayamadım ? Symbian Android'den iyimi diyorsunuz ? Bumudur yani ?

konuya genel olarak bakınca android in ve android li cihazların donanımının sanbyan ısletım sıstemı ve sanbyanlı telefonların donanımından daha ustun oldugu tartısılıyor.hoş rakamlar ortada ya neyse

Ocean258

Üye
hastayım bu soruya : android mi symbian mı )) ama adaletsızlık var arada bu kadar kalıte farkının oldugu ıkı ayrı ornek yan yana koyulmamalı ))

ForEver ANDROİD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...