Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kazık yedik yaa

----------Eklendi @ 18:21:27 ---------- Yazıldı @ 18:20:29 ----------

Arkadaşım kaç kere eline aldın telefonu kaç kere yere düşürdün kaç kere biyerine hasar geldi ?

Etegin içine degil üstüne bakmak lazım birazda.
Gio dedigin telefon seninkinden daha özelliksiz ama .... neyse simdi kullanım ömrü diyicem 2-3 ay sonra görürüz o telefonu diyicem yanlıs anlıycaksınız kötülemeye çalısmıyorum ama bunu bilerek aldınız o telefonu..

2 yıl kvk garantisi olduktan sonra hiç bi sorun olmaz sanki test ettin kullanım ömrünü hay allahım

----------Eklendi @ 18:24:55 ---------- Yazıldı @ 18:23:30 ----------

Vodafone 945 turkcell t10 da huawei üretti kaç ay önce satıldı onlar noldu şimdi telefonlar çöptemi ?

Tepkiler: Elektr0

sanırım plastik kalitesinden rahatsız olmuşsunuz zaten telefonun sadece arka kısmı plastik oda tam plastik değil KAUÇUK kaplama yani plastiğin üstüne yumşak bir tabaka örtülmüş kemde çizilmeyen bir tabaka ve parmak izide bırakmıyor aynı zamanda ele tam oturuyor ve kaymasını engelliyor bilmem anlatabildim mi... eteğin üstü demişsin zaten önünde metalden bir tabaka var internette onca kullnıcı yorumu var adam 2 metreden betona düştü hiçbirşey olmadı yazmış sürekli düşürüyorum tık yok yazmış kendim kullnıyorum telefonda en ufak bi çizilme yok... olduda bir arıza olursa 2 YIL KVK garantisi var...

Hocam o telefonu yeterince test ettim ben ve telefon piyasasında yeni degilim.
Malzemenin kaltesini anlayabilicek birisiyim.Telefonun sorunu yok kalıtsal,kamera ve wifi hariç.Ama telefonun plastik kalitesi sıfır bile degil.

Bunu anlayın artık kvk olsa ne olur ver telefonu bir ay dursun serviste.Kvk'ya ver parayı tridente bile ortak olur.Aldıgı paraya göre senin telefonunun tamiri çok mu pahalı.Ama o 1 ay daha dogrusu 1 aylar senin canına okur.
Sende dedin 560 lira falan az para degil sana göre.Ama bu fiyat o adamlara göre hiç.
Sana her ay yeni telefon verse yine etkilenmez.Yani kvk'ya güvenmeyin hersey para oldu artık.

Kamera ve wifi sorunu derken ne sorunu varmış ayrıca bizde niye yok bu sorunlar malzeme kalitesinde zaten yeterli bilgiyi brnsl verdi sana sıfır bile değil demişsin 2.el mi malzemesi sanki kvk naparsa yapsın bizi ilgilendirmez anlaşmaları sonuçta telefonu verdiğimde oraya yapmak zorundalar yapmazlarsa 3. götürüşümde de sıfırını alırım bu kadar basit

hocam kendin demişsin zaten eğer bişey olursa 1 ay beklersin sonra şikayet heyet mahkeme yeni telefonunu verirler eline bukadar basit garantide bunun için var yaparsa yapar yapamazsa değiştirir...

siz plastik kalitesi demişsiniz zaten telefonun sadece arka yüzeyinde plastik kulanılmış oda tam plastik değil kauçuk kaplama zaten.. malzeme kalitesinden anlıyosanız bunuda anlamış olmalıydınız.. şimdi arka kapağı çıkarıp bide ben bakiyim neymiş hatası valla taş gibi - galaxy-monte-x6 gibi cihazlarla karşılaştırınca gerçekten çok sağlam bi yapısı var.. bizde yeni değiliz telefon piyasasında.. onlarca cihaz kullandım.. elbette anlıyorum malzeme kalitesinden...

Senin telefonununda büyük ihtimal kvk garantisi var o zaman sende güvenme kimse güvenmesin kvkya garantilere

ne güzel tartışıyorlar araya girme

hocam öyle deme oruçlu oruçlu iyi zaman geçiyor.. ağzımızı bozmadan tartışıyoruz ne güzel hemde tartıştığımız cihaz ve cihazlar hakkında diğer bilmeyen üyelerde bilgi sahibi olurlar hemde biz bilmediklerimizi öğreniriz ....

Tepkiler: onurgunay35

1 ay bekleyip telefonu alamamak senin için sorun degilse tamam.
Galaxy seirleri ve X6'nın kalitesi yanında o telefon poset gibi kalır.Monte'yi bilemem

gökhana bu kadar yüklenmeyin. Bu arada
O da Size yüklenmesin

Galaxy seirleri ve X6'nın kalitesi yanında o telefon poset gibi kalır.Monte'yi bilemem

Galaxy serilerini x6 yı ve ideos u aldın eline hepsinin sağlımlık testini yaptın geldin burda anlatıyosun galiba

yapma hocam ya galaxy nin arka kapağı nasıl bükülüyor ozaman oda kalitesiz bumu dur yani.. senin için kalitesiz olabilir ama benim için ortalama düzeyde.. ve taş gibi sağlam ama yumşacık bi yapısı var eldende kaymıyor kullanım kolaylığı 10 üstünden 9 çok rahat alır...

x6 ya gelince arka kapağı çok hassas ve kalitesi çok kötü gıcırdıyor resmen bastığında.. ama sizin telefonda yoksa bilemem malzeme kaltesi zaten bu fiyattaki bütün telefonlarda plastik x5 te zaten sadece arka taraf plastik ve metal çerçeve ile ekranı var . kalite konusunda sizce düşük olabilir ama kullanım konusunda gerçekten kauçuk kaplama inanılmaz bir rahatlık sağlıyor...

Galaxy serilerini x6 yı ve ideos u aldın eline hepsinin sağlımlık testini yaptın geldin burda anlatıyosun galiba
Arkadasım sen benim burda bos muhabbet çevirdigimi mi sanıyosun.O telefonların hepsini inceledim ben.
Kimseye gelip burda sormadım telefon alırken hangisi diye.Gidip kendim incelerim her telefonu.Her magazadan bunu uzuun süreler yapabilirsin.
Ki çevremde bir sürü gio var benim.Gold bayinde bir çalısanda huawei mevcut bizim burda.Telefonu incelerken konustuk.
Adam bile kabul etti bunu.Malzeme kaltesi çok kötü ama sundukları iyi diye.Sadece arka kapak plastik demek ne oluyor.Telefonun heryeri temelde plastik.

----------Eklendi @ 19:10:52 ---------- Yazıldı @ 19:08:59 ----------

Benim X6'm azure sistemli gıcırtı falan yok.Yani 2011'de çıkan seri.
Gıcırtı yapması ile kalitesi es deger degil.Eski modellerde kasa açıklıgı var ondan kaynaklanıyor gıcırtı.
Ama kalitesi tartısılmaz ve o kaliteye ragmen telefon %85 geri dönüstürülebilir durumda.
İdeos kaç acaba bi arastımak lazım.

Bende kendi yaşadıklarımdan anlatıyorum kaç kere yere düşürdüm ne çizilme oldu nede ezilme telefonun arka kapağı plastik üzerine kaucuk kaplama buda kullanış ve sağlamlık bakımından oldukca güzel ön yüzeydede metal çerçeve var daha ne bekliyorsunuz anlayamadım hertarafı çelikmi kaplanıcaktı madem bu kadar sağlamlık meraklısısınız 3310 alın duvardan duvara atın bişey olmasın.Onuda yapmayın gidin bi kılıf alın o zaman kafanız rahat etsin ama ben kılıfta almadım jelatinde ne ekranım çizildi nede herhangi bi yerinde bi darbe izi veya bi çizik oluştu.Bizde burda boş muhabbet yapmıyoruz bi bildiğimiz var sonuçta onu savunuyoruz o telefonu aldık diye yanlış bişeyi savuncak halimiz yok.

----------Eklendi @ 19:26:08 ---------- Yazıldı @ 19:19:16 ----------

Sıfır telefon alıcam 550 lira para verip kalıtsal sorun olarak kasa açıklığı olucak dokunduğumda gıcırtı yapıcak bu hoş bişeymi sizce bunu yapanda nokia senin tabirinle çin çan çon değil kaç telefonunda böyle sorun yaşandı.

O gıcırtı suan yok arkadasım.X6'nın kapak tasarımı harika görsel birsey ve bana kalırsa tasarımı en iyi telefonlardan.
Tasarımın farklı olması o kapagın üst tarafını biraz açıkta bırakıyor.Senin dedigin gibi gıcır gıcır bir ses yok.Haa bide kapagın kalitesi bile belli oluyor bastırdıgında.Esnek ve çizilmez.

Savundugun telefonu arastır iste biraz içine bakıp alma.Telefonun yapısı kalitesiz bir düser iki düser üçüncüde telefonun parçalarını yarım saatte toplarsın.Biraz açın gözünüzü bu telefon neden bukadar ucuz diye.
Memnunsanız bu tartısmalar benim ayıbım olsun konuyuda daha fazla uzatmayalım.
Adam androide geçmis memnun ordan devam edelim..

valla bende android değil ama bada işletim sistemli wave 2 almaya karar verdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...