Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ranez

Üye
    Konu Sahibi
Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)
Nokia C7 sahibiyim, başlık açmıştım tavsiye için ama nedense kilitlenmişti. Bende zaten galaxy sl almaya karar verdiğimi yazacaktım zaten..

Gidip dün Samsung Galaxy SL aldım, bugün 2. günü şöyle söyleyeyim. Gidip Nokia C7'ye verdiğim her kuruşa acıdım. Nokia C7 smartphone'sa, bu telefon herhalde EinsteinPhone falandır. Facebooktan video izlemek için eziyet çektiğim vakite acıdım, Androidde mis gibi donma kasma olmadan facebooktan video izlemek varmış Şimdiden 4-5 tane HD oyun kurdum, Miami vindication'a falan hayran kaldım, Symbian'da az sayıda hd oyun, bol sayıda saçma sapan java oyunlar.. SL'den sonra Nokia C7'yi elime alasım, o korkunç yavaş menüye giresim gelmiyor. Android Symbiandan 3 kat daha hızlı.. Yarın götürüp bir telefoncu bulup satıp da kurtulayım şu C7'midir nedir..

Nokia'dan şaşmazım. Symbian öldü, devri geçti derlerdi inanmazdım. Şimdi anladım neden öyle dediklerini Sizede elinizeki o telefonlardan kurtulup Android'li bir telefon almanızı tavsiye ederim. Anna'ymış güncellemeymiş yalan bunlar Nokia'nın kandırması.. Geçin Androide keyfinizi yaşayın.

Bir daha asla Nokia almayacağım..

Tepkiler: Elektr0 ve 61semih
hayırlı olsun kardes ıyı gunlerde kullan bende gececem ama daha zaman var beklemedeyım facebooktan baska sıtelerdende bakabılıyormusun vıdeoya

haa bu arada telefonun ozellıklerınede baktım gercektende cok ozellıgı varmıs 32 gb kendı hafızası adobe flash player 10.1 .....sorması ayıp kaca aldın kardes belkı bende alırım bır kac ay ıcınde

bi daha nokia değil de symbian almayacağım desen.
nokia symbian'dan ibaret değil
bu arada hayırlı olsun.

doğal olarak kim android kullanıpta symbianı isteyebilir ki

Su nokia 500 çıksın da görelim symbian sevmeyenleri
1Ghz hızında bir symbian neler yapabilir hep birlikte görelim.Ama mutlak kulup bulanlar olur.
Telefon kendi kendine kapanıyor,reset atıyor,menüye zor giriyor,altına ediyor gibi..
Sl'ye verecegin paran varsa niye C7 alıyorsun arkadasım.
Söz konusu telefonun 1000-1200 liraya kadar piyasası var.Sen gidip esek alırsan elalemin atını övmeyeceksin.

bu nokia 500 den mi bahsediyosunuz 1:30-1:35 e dikkat nasıl kasılıyor anlamadığınız bişey var symbian anroidle yarışamaz gerek kullanım kolaylığı gerek arayüz-gerek temaları-oyunları-programları... symbian ya kökten bi değişikliğe gidip stabil bi işletim sistemi yapacak yada wp7 gibi işletim sistemlerinin altında ezilecek..

[video=youtube;24xPEo0FFlY]http://www.youtube.com/watch?v=24xPEo0FFlY&feature=player_embedded#at=98[/video]

O kasma degil facebook programının kaydırmasından kaynaklanıyor.
Program ile test edilmez telefonun kasıp kasmadıgı.O an sayfanın güncellenmedigi bile meçhul ki zaten o pragram kendini sürekli güncelledigi için asırı derece kasma bile yapsa normaldir.Sen oyun için telefon alıyosan o senin bilecegin is.Ki zaten bir ay sonra oynamamaya baslıycaksın demedi deme.Tema olayı falan zaten hikaye bazı markalar hariç çogu android klasik arayüzlü ve asırı derece karısık.

tabiiki programla test edilebilir şimdi android 800mhz lik işlemcimle facebook uygulamasını açtım yüklenmeden aynı şekil kaydırdım akıcı şekilde hem yüklenmesine devam etti hemde hiç kasılmasız akıcı şekilde kaydı çünkü programla işletim sistemi uyumlu... işte sizin için kasma normaldir sorunda bu zaten ama bi android kullnıcısı için kasma en kötü şeydir.. oyun demişsiniz tamam oyundan sıkılabilirsiniz bi yerden sonra belki sürekli yepyeni oyunlar geldiği için zor ama çok kaliteli programlardan sürekli güncel programlardan nasıl sıkılacağız.. tema olayı hikaye demişsin telefonu istediğin arayüze sahip yapıyorsun androidin karışık olduğu falanda yok zaten herşeyin adı kocaman yazıyor... tabiiki androidi öğrenmek içinde symbianı öğrenmek içinde öncelikle biraz araştırman gerekli benim ilk android telefonum olmasına rağmen hiçbir karışıklıkla karşılaşmadım... ve ben bir akıllı telefon alıyorsam oyunuda adam gibi oynatmalı-programlarıda bol olmalı- sürekli güncel olmalı ve en önemlisi stabil olmalı...

_ardaa

Üye
burası ne zamandan beri cep telefonu aldım mutluyum bölümü oldu

burası ne zamandan beri cep telefonu aldım mutluyum bölümü oldu

bölümün adı cep telefonları genel eğer bi telefon alıp mutsuzsan veya sorunlarını nasıl buraya yazıyorsan mutlu olunca da iyi yönlerini buraya yazacaksın ki bilmeyenler en azından fikir edinmiş olsun... ayrıca burda 2 telefonu kulanan bi ve + larını - lerini gören kullnıcı yorum yapmış..

mille+ android oldu biz halen javayız

Tepkiler: Elektr0

Al yine islemci olayı.Tamam sen hemen hemen 600 liraya 800 mhz aldın ve telefonun özellikleri on numara.
Nokia 500 600'den bile asagıda olcaktır diye düsünüyorum ama 1Ghz !
Kazıklandın o zaman.Ve o fiyata elindeki çin çan çondan baska telefon yok.
Sana karısık gelmemis olabilir ama android telefon alanların %30 ila %40'ı telefonlarını geri veriyorlar.Bundan haberin var mı ?

nonamex

Üye
Nokia 500 de GPU yok ve kullanilan islemci arm11 tabanli, Cortex A8 1 ghz bir islemciye gore zayif..

Gio(adreno 200 gpu) ve cin can con( adreno 205) dediginiz telefonlarda bile gpu var

Nokia 500 de GPU yok ve kullanilan islemci arm11 tabanli, Cortex A8 1 ghz bir islemciye gore zayif..

Gio(adreno 200 gpu) ve cin can con( adreno 205) dediginiz telefonlarda bile gpu var

Özelliklerinin iyi oldugundan bahsettim zaten ideos'un.
Aynı fiyatlarda olacak o telefonlarla ve daha tam incelemesi yok.Neler sundugunu tam bilmiyoruz..

şaka?? samsung galaxy gio diye bi telefon var haberiniz var mı yada LG p503...

ben mi kazıklandım

800 mhz işlemci adreno 205 GPU
3.8 inç 800x480 pixel multitouch ekran
5mp outofocus +led flash kamera 720p HD video kaydı
android 2.2 işletim sistemi
512mb ram + 2 gb dahili hafıza + 32 GB hafıza kartı desteği
yakınlık - hareket ve sıcaklık sensörleri
ledli uyarı sistemi
gürültü önleyici 2. mikrofon
1500 mah batarya

=569 TL

evet ben kazıklanmışım

Tepkiler: 61semih ve onurgunay35
Çin çan çon diyeceğine huawei demeyi denesen veya x5 desen sürekli bi kötüleme çabası içindesin bi kez daha tartışmıştık seninle bu konuyu

Ben istedigim sekilde söylerim söylemek istedigimi.
Sen memnunsun telefondan o zaman sorun yok.
Telefonun öz kimligi bu onu farklı kılan özellik açıkçası..
Tekrar söylüyorum kötüleme çabam falan yok.Özellikleri harika ama plastik kalitesi bile mide bulandırıcı bunu belirtmek zorundayım objektif sekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...