arslanla
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tvd boş dizi değil bence :/Arrow'u izlemeni tavsiye ederim harika bir dizidir.
Ayrıca @ahmetcalabala sana boş gelse de bana göre en dolular Amerikan dizileri esas Türk dizilerinde hiçbir numara yok.Amerikan dizilerinde de gidip Originals,Vampir Günlükleri filan izlersen tabi boş gelir çok daha özel diziler var Spartacus,Fringe,Arrow gibi...
The Tomorrow PeopleEvet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden foruma girmiş bulunmaktayım. Uzun zamandır film dizi merakı sardığı için malum forumu boşlamıştım ve şimdi karşınızdayım. Sizden izlediğiniz ve beğenerek takip ettiğiniz yabancı dizileri önermenizi istiyorum tabi sebepleriyle birlikte aydınlatıcı olursa sevininirim...
Birkaç bölüm izledim beğenmedimTvd boş dizi değil bence :/
Awkward, Revolution, Teen Wolf, South Park tavsiye ederim.
Supernatural da iyi ama uzun.Ayrıca konu açısından bir Arrow etmez bence.Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Dediğiniz gibi esas türk dizileri boş en iyi dizileri amerikanlar çekiyor bu devirde. Game of thrones, breaking bad ve spartacus te karar kıldım şuanlık. Tavsiyelerinizi bekliyorum romantik komedi ve fantastik tür hariç herşeyi önerebilirsiniz bu arada ama az açıklama yaparsanız iyi olur bu arada supernatural mı arrow mu sizce?
Dizimax beleşken ben ona baktım az ama bir şey anlamadım. Baştan izlemek lazım herhaldeSupernatural da iyi ama uzun.Ayrıca konu açısından bir Arrow etmez bence.
9.sezondan başlarsan tabi anlamazsınDizimax beleşken ben ona baktım az ama bir şey anlamadım. Baştan izlemek lazım herhalde
Supernatural9.sezondan başlarsan tabi anlamazsınYoksa Arrow'dan mı bahsediyorsun?
Onu tavsiye ederim sürükleyici bir yapıttır. Bütün sezonları güzel bence adamlar son final bölümünü sinema olarak çektiler. İzlemediysen Walking Dead öneririm. Bi de American Horror Story var, seversen bu tarz daprison break nasıl sizce ilk 2 sezonu çok iyi diyolar sonrası fena değilmiş başlıyım mı?
Nasil sıkıldin ya ben hala yarila yarila izliyomsupernaturalı gayet beğeniyorum daha yeni 2. Sezona geçtim gayet iyi ondan öncede How i met your mother izledim 3.sezonda sıkıldım bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?