Symbian'a Microsoft Uygulamaları Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'a Microsoft Uygulamaları Geliyor
Ne kadar ömrü kaldı sorusu tartışılırken, "Belle" isimli güncelleme sayesinde Symbian'lı cep telefonlarında Microsoft uygulamaları kullanılabilir oldu.

09/09/2011 12:15

Nokia ve Microsoft iş birliğinden sonra herkes Symbian’ın akıbeti konusunda merak içine girdi. Uzmanlar, Symbian’ın yakın bir gelecekte tamamen öleceği görüşünde. Ancak görünen o ki Symbian’ın ölmesine biraz daha vakit var.
Symbian için yapılan “Belle” güncellemesinden sonra Symbian’lı Nokia cep telefonlarıyla Microsoft uygulamaları kullanılabiliyor. Şimdiden Microsoft’un dört uygulaması Symbian’lı cep telefonlarında tamamen ücretsiz olarak kulllanılabiliyor.
alıntıdır: sdn

nalcam22

nalcam22

Üye
hangi uygulamalar

umut681

umut681

Üye
windows phone da yeni çıktı ne uygulamasından bahsediyosunuz.

Uruloki

Uruloki

Üye
umut ne zaman çıktı ne zaman amerikada android in yerini almaya başladı(evet feci bir şekilde hemde) ne zaman mango güncellemesi geldi ne zaman daha farklı versiyonu olan tango düşünüldü hem orda wp7 uygulamaları demiyor microsoft uygulamaları

umut681

umut681

Üye
umut ne zaman çıktı ne zaman amerikada android in yerini almaya başladı(evet feci bir şekilde hemde) ne zaman mango güncellemesi geldi ne zaman daha farklı versiyonu olan tango düşünüldü hem orda wp7 uygulamaları demiyor microsoft uygulamaları

bu kadar saçma bir şey olamaz.winphone 7 li omnialardan haberin yok herhalde.bir şeyin çıkması onun illaki piyasada olacağı anlamına gelmez.microsoftun bilgisayar programlarından bahsediyosa daha feci bir saçmalık zaten.microsof ona özel program yazmıştır bu şu an bir elin parmaklarını geçmez.

Uruloki

Uruloki

Üye
bak ne güzel dedin ommia lardan haberin yok -lar eki de var demek ki çok cihaz var htc radar var titan var hd7 lg nin modelleri var acer ın var yani vae oğlu var şimdi nokia da çıkaracak ki kimin hiçbir şeyden haberi olup olmadığı belli daha iki günlük sistem gibi konuşmayın burda az araştır şu an uygulama sayısı ne ne kadar pazar payı var onlara bak sonra o konuyu iyi oku gel yorum yap ama önce amerika piyasasında nasıl yükselmeye başladığını gör aynı android gibi

twin15

twin15

Üye
ya bırak halen symbian dıolar.yerinde sayıyor.herkes androide hadı beyler bayanlar :yuru

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ya bırak halen symbian dıolar.yerinde sayıyor.herkes androide hadı beyler bayanlar :yuru
Emin ol şuanda yerinde saymayan iki işletim sistemi var o da symbian ve bada. Çünkü bunların yerinde saymamaları gerek en tehlikede olan sistemler, bu yüzden kimsenin yerinde saydığı yok deli gibi çalışıyorlar. Yeni güncellemelerin resmi sürümleri yakında çıkar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Emin ol şuanda yerinde saymayan iki işletim sistemi var o da symbian ve bada. Çünkü bunların yerinde saymamaları gerek en tehlikede olan sistemler, bu yüzden kimsenin yerinde saydığı yok deli gibi çalışıyorlar. Yeni güncellemelerin resmi sürümleri yakında çıkar.

Aynen hocam kimsenin bisey bildigi yok android de android.
Symbian 1.5 sene için 3 farklı isletim sistemi çıkardı.Normal güncellemeler de deli gibi devam ediyor symbian cihazlara.
Adnroid 2.3'ü cihazlarına monte edemeyen edip performans alamayan markalar dolu.

umut681

umut681

Üye
bada en hızlısı şu an uygulama sıkıntısı diye bir şeyde kalmıyor zamanla daha çıkalı 1 yıl olmadı bu kadar gelişmesi bile müthiş.

Uruloki

Uruloki

Üye
umut senin hakkaten işletim sistemlerinin zamanıyla problemin var yahu wave 1 n8 den önce çıktı n8 tanıtalı 1 seneyi geçti nasıl oluyor o iş en az 2 senelik sistem birde samsung un geliştiriyoruz demesiyle başlatsam bu zamanı ooo

umut681

umut681

Üye
umut senin hakkaten işletim sistemlerinin zamanıyla problemin var yahu wave 1 n8 den önce çıktı n8 tanıtalı 1 seneyi geçti nasıl oluyor o iş en az 2 senelik sistem birde samsung un geliştiriyoruz demesiyle başlatsam bu zamanı ooo

neresi 2 sene ya wave kullandın mı sen hiç ? 2 sene diyor bide ya vallahi benim gülesim geldi burdan.hadi biraz araştır.1 seneyi geçmedi 1 senesi yeni doldu n8 in keza bada da öyle.n8 bu zamanlarda tanıtıldı wave de ağuzstos zamanı başladı.sen tanıtımla çıkış tarihini karıştırıyorsun.2 seneymiş yuh ya.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]forever symbian :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt