Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

receppcelik

receppcelik

Üye
c5-03 yaptım teşekkürler

scorpio11

Üye
n79 da çalışıyor.

karasevda289

Üye
e72 çalışıyor .. :D

n.n.gozener

Üye
Eline sağlık harika bir paylaşım yapa bilen için:-)

sagolen

Üye
arkadaşlar nokia c6-01 kullanıyorum adımları tek tek uyguladım benim problemim şu ben X-plore programını kuramıyorum sertifika süresi geçmiş diyor tarihi geri alıyorum yine olmuyor bunu çözemedim
sürüm:nokia belle refresh
yazılım sürümü:111.040.1511
yazılım sürüm tarihi:2012-07-28
özel sürüm:111.040.1511.02.01
tür:rm-718

- - - Eklendi - - -

bir şekilde yükledim Türkçeye de çevirdim exe dosyasını da sys nin içine bin dosyasına attım fakat hala olmadı sebebi nedir arkadaşlar daha önceden 2-3 kere denemelerimden dolayı sistemde artığı kalmış olabilir mi çözümü nedir saygılar birde benim yazılım iyi mi yani önereceğiniz birşey varsa ilk olarak onu yükleyeyim

özgür.56

özgür.56

Üye
çok teşekkür ederim kardeş süper çalıştı valla hackledim telefonu herşey i yüklüyorm artık ellerine sağlık

sagolen

Üye
arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi lütfen bunu acele yapmam lazım cuma günü şehir dışına çıkacağım telefonu fullemem gerekiyor:)ondan acele ediyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar nokia c6-01 kullanıyorum adımları tek tek uyguladım benim problemim şu ben X-plore programını kuramıyorum sertifika süresi geçmiş diyor tarihi geri alıyorum yine olmuyor bunu çözemedim
sürüm:nokia belle refresh
yazılım sürümü:111.040.1511
yazılım sürüm tarihi:2012-07-28
özel sürüm:111.040.1511.02.01
tür:rm-718

- - - Eklendi - - -

bir şekilde yükledim Türkçeye de çevirdim exe dosyasını da sys nin içine bin dosyasına attım fakat hala olmadı sebebi nedir arkadaşlar daha önceden 2-3 kere denemelerimden dolayı sistemde artığı kalmış olabilir mi çözümü nedir saygılar birde benim yazılım iyi mi yani önereceğiniz birşey varsa ilk olarak onu yükleyeyim

C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp onu da rompatcher dan aktif etmen gerekir..

- - - Eklendi - - -

Link 'i download et ve zip dosyasını x-plore ile aç, içindeki yamayı yine x-plore ile C:/patches klasörüne at.

Rompatcher ı çalıştır, önce iki yama olan yerde şimdi üç yama olacak, üçünü de aktif et hack işlemi tamamdır...

sagolen

Üye

C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp onu da rompatcher dan aktif etmen gerekir..

- - - Eklendi - - -

Link 'i download et ve zip dosyasını x-plore ile aç, içindeki yamayı yine x-plore ile C:/patches klasörüne at.

Rompatcher ı çalıştır, önce iki yama olan yerde şimdi üç yama olacak, üçünü de aktif et hack işlemi tamamdır...

hocam sağol da açınca içinden config diğer görüntüler vs standart dosyalar çıkıyor herhangi bir yama dosyası göremedim sebebi nedir:(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hocam sağol da açınca içinden config diğer görüntüler vs standart dosyalar çıkıyor herhangi bir yama dosyası göremedim sebebi nedir:(
Neyi açınca?? upload ettiğim zip dosyasını mı???

sagolen

Üye

Neyi açınca?? upload ettiğim zip dosyasını mı???
aynen dediğin yere attım fakat içinden yama çıkmadı önce yama atmaya çalıştım içinden dediğin dosyalar çıkmadı bende direk hepsini attım tabi ki olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynen dediğin yere attım fakat içinden yama çıkmadı önce yama atmaya çalıştım içinden dediğin dosyalar çıkmadı bende direk hepsini attım tabi ki olmadı
upload ettiğim zip dosyasını x-plore ile aç, içinde bir tane rmp dosyası var zaten başka birşey yok. Onuda yine x-plore ile C:/patches klasörüne at, rompatcher uygulamasını çalıştır, attığın yama orada görünür, tüm yamaları aktif et tamamdır...

emre4649

emre4649

Üye
bana birisi yardım etsin ya

- - - Eklendi - - -

ya işlem yarıda kaldı exe dosyasıni cye taşıyamıyorum yardım edin lütfen

sagolen

Üye

upload ettiğim zip dosyasını x-plore ile aç, içinde bir tane rmp dosyası var zaten başka birşey yok. Onuda yine x-plore ile C:/patches klasörüne at, rompatcher uygulamasını çalıştır, attığın yama orada görünür, tüm yamaları aktif et tamamdır...
hocam anlattığını çok iyi anladım lakin indirdiğim dosyayı xplore ile açınca öyle bir yama dosyası yok hard reset attım tekrar denedim yine aynı mevzu dosyayı xplore ile açtığımda görüntüler vs diye sarı telefon dosyaları çıkıyor bende anlam veremedim olaya

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hocam anlattığını çok iyi anladım lakin indirdiğim dosyayı xplore ile açınca öyle bir yama dosyası yok hard reset attım tekrar denedim yine aynı mevzu dosyayı xplore ile açtığımda görüntüler vs diye sarı telefon dosyaları çıkıyor bende anlam veremedim olaya
o zaman installserverRP+v1.7.rmp dosyasını netten bul ve söylediğim işlemleri yap, hack olur...

- - - Eklendi - - -

bana birisi yardım etsin ya

- - - Eklendi - - -

ya işlem yarıda kaldı exe dosyasıni cye taşıyamıyorum yardım edin lütfen

x-plore ile taşıyacaksın, eğer dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı seçip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin klasörünü seç, telefonun klavyeli değil ise muhtemelen daha C:/ kök dizinini seçer seçmez dosyayı kök dizinine atar, sende kök dizindeki dosyayı, önce sys klasörüne sonra bin klasörüne taşıyabilirsin... :oke:

sagolen

Üye

o zaman installserverRP+v1.7.rmp dosyasını netten bul ve söylediğim işlemleri yap, hack olur...

- - - Eklendi - - -

x-plore ile taşıyacaksın, eğer dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı seçip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin klasörünü seç, telefonun klavyeli değil ise muhtemelen daha C:/ kök dizinini seçer seçmez dosyayı kök dizinine atar, sende kök dizindeki dosyayı, önce sys klasörüne sonra bin klasörüne taşıyabilirsin... :oke:

oldu kardeşim Allah razı olsun yeni installserverRP+v1.7.rmp indirdim sorun ondanmış teşekkürler

nirvana666

Üye
8. Bölümü yapamadım telefon X6 nasıl yapılcak bir yardımcı olur musunuz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
8. Bölümü yapamadım telefon X6 nasıl yapılcak bir yardımcı olur musunuz?

Link e tıkla ve download et..

öncelikle x-plore uygulamasını yükle, eğer yüklediysen söyliyeceğim yolu takip ederek x-plore u türkçeleştir.

x-plore u aç ve sırayla tıkla Menu> tools> configuration açılan sayfanın üst kısmında ki dört kutucuğu da işaretle, sonra aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar dokun... ( Bu işlemde tamamsa rompatcher a geçelim)

Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasına dokunarak aktif yani yeşil olmasını sağla...

x-plore u aç ve yukardaki dosyayı indirdiğin yerde bul, zip dosyasını aç içinde iki adet dosya olacak, installservers^3.zip dosyasını aç ve içindeki dosyayı işaretle ve çıkar de, sonra hedef olarak C:/sys/bin klasörünü seç ve oraya yapıştırıldığından emin ol...

sonra diğer dosyayı açıp onun içindeki dosyayı aynı yöntemle C:/patches klasörüne at,

Şimdi telefonu yeniden başlat, rompatcher uygulamasını çalıştırıp içindeki üç yamayıda aktif et hack işlemi tamamdır...

qaqaq7

Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.ne demek yani ilk başta indirdiğimiz programı telefondan mı kaldıracağız.c6-01 kullanıyorum uygulama yöneticisi nerde yardım

Üst Alt