Selamlar, arkadaşlar bu bilgisayar telefon vs olaylarında pek iyi değilim. çok çok eskden syimbian 60 a oyun falan atardım. orada bıraktım. Neyse eşime temmuz 2011 de nokia e7 almıştım. geçtiğimiz ay arızalandı. kvk ile epey boğuştuktan sonra telefon geldi. anakart değişmiş. nokia belle yüklü gelmiş. telefonun ses ve kamera performansı düşmüş sanki. 3-5 program oyun falan kurayım dedim. malum ovistore ücretsiz pek kapsamlı değil. attığım program yada oyunlar genelde demo trial yada lite. zaten da olsa zırt pırt bağlantı istiyor beni uyuz ediyor.
5 ay daha garantisi var telefonun ama kafaya koydum telefonu adam edeceğim. garanti marantiden de vazageçtim. garantiden şarj soketi değişimine gönderdik. gitti geldi gitti geldi gitti geldi ve en son anakart değişti. 3 ay zulüm.
Gelelim konumuza, bu konu güncel mi. Yani yeni tarihli yükleme yapıp başarılı olanlar var okudum elbet. 1. sayfadaki hack için gerekli dosyalar falan güncelmi. Yeni tarihli yada yeni versiyon falan dosya gerekirmi hacklemek için.
Ve işbilen üyelerden bana online destek verebilecek olan varmı. Şu işi kazasız belasız ve hızlıca yapayım.
Yine işbilen üye arkadaşlar, ekran ebat ve çözünürlükleri dolayısı ile her syimbian 3 uygulama yada oyunun bana uyacağını düşünmüyorum. Hızlıca uygun formatta oyun ve program indirip depolayabileceğim linkler istiyorum.
Evet online, profesyonel forum üyeleri desteğinizi bekliyorum. Hızlıca şu işi bitireyim. Yarın işte bol bol deneme şansım olsun.