Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uçman çimen

Üye
cahillihime verin ama c/sys de bin dosyası gözükmüyor ne yapmam gerek

Emrgncy

Emrgncy

Üye
cahillihime verin ama c/sys de bin dosyası gözükmüyor ne yapmam gerek
x-plore ayarlar sayfsına girip üstteki tüm kutucukları işaretle,sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

Yapamadığın veya olmayan yerde mesaj at yardımcı oluruz...

- - - Eklendi - - -

ya ben rompacth actım daha sonra all felan diyip sectım sonra ne yapacam anlatın ne olur
Rompatcher uygulamsından yamaları aktif, yani yeşil yapıp unsigned uygulama yüklemeyi denedin mi??

kasıks

Üye
bir türlü taşıyamadım xplorer dan dosyayı

tenderly

Üye
tşk ederim 5800 başarılı şekilde yükledim sorunsuz

karabayirc

Üye
Selamlar, arkadaşlar bu bilgisayar telefon vs olaylarında pek iyi değilim. çok çok eskden syimbian 60 a oyun falan atardım. orada bıraktım. Neyse eşime temmuz 2011 de nokia e7 almıştım. geçtiğimiz ay arızalandı. kvk ile epey boğuştuktan sonra telefon geldi. anakart değişmiş. nokia belle yüklü gelmiş. telefonun ses ve kamera performansı düşmüş sanki. 3-5 program oyun falan kurayım dedim. malum ovistore ücretsiz pek kapsamlı değil. attığım program yada oyunlar genelde demo trial yada lite. zaten da olsa zırt pırt bağlantı istiyor beni uyuz ediyor.

5 ay daha garantisi var telefonun ama kafaya koydum telefonu adam edeceğim. garanti marantiden de vazageçtim. garantiden şarj soketi değişimine gönderdik. gitti geldi gitti geldi gitti geldi ve en son anakart değişti. 3 ay zulüm.

Gelelim konumuza, bu konu güncel mi. Yani yeni tarihli yükleme yapıp başarılı olanlar var okudum elbet. 1. sayfadaki hack için gerekli dosyalar falan güncelmi. Yeni tarihli yada yeni versiyon falan dosya gerekirmi hacklemek için.

Ve işbilen üyelerden bana online destek verebilecek olan varmı. Şu işi kazasız belasız ve hızlıca yapayım.

Yine işbilen üye arkadaşlar, ekran ebat ve çözünürlükleri dolayısı ile her syimbian 3 uygulama yada oyunun bana uyacağını düşünmüyorum. Hızlıca uygun formatta oyun ve program indirip depolayabileceğim linkler istiyorum.

Evet online, profesyonel forum üyeleri desteğinizi bekliyorum. Hızlıca şu işi bitireyim. Yarın işte bol bol deneme şansım olsun.

mümix

Üye
c 5 Te olmuyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Selamlar, arkadaşlar bu bilgisayar telefon vs olaylarında pek iyi değilim. çok çok eskden syimbian 60 a oyun falan atardım. orada bıraktım. Neyse eşime temmuz 2011 de nokia e7 almıştım. geçtiğimiz ay arızalandı. kvk ile epey boğuştuktan sonra telefon geldi. anakart değişmiş. nokia belle yüklü gelmiş. telefonun ses ve kamera performansı düşmüş sanki. 3-5 program oyun falan kurayım dedim. malum ovistore ücretsiz pek kapsamlı değil. attığım program yada oyunlar genelde demo trial yada lite. zaten da olsa zırt pırt bağlantı istiyor beni uyuz ediyor.

5 ay daha garantisi var telefonun ama kafaya koydum telefonu adam edeceğim. garanti marantiden de vazageçtim. garantiden şarj soketi değişimine gönderdik. gitti geldi gitti geldi gitti geldi ve en son anakart değişti. 3 ay zulüm.

Gelelim konumuza, bu konu güncel mi. Yani yeni tarihli yükleme yapıp başarılı olanlar var okudum elbet. 1. sayfadaki hack için gerekli dosyalar falan güncelmi. Yeni tarihli yada yeni versiyon falan dosya gerekirmi hacklemek için.

Ve işbilen üyelerden bana online destek verebilecek olan varmı. Şu işi kazasız belasız ve hızlıca yapayım.

Yine işbilen üye arkadaşlar, ekran ebat ve çözünürlükleri dolayısı ile her syimbian 3 uygulama yada oyunun bana uyacağını düşünmüyorum. Hızlıca uygun formatta oyun ve program indirip depolayabileceğim linkler istiyorum.

Evet online, profesyonel forum üyeleri desteğinizi bekliyorum. Hızlıca şu işi bitireyim. Yarın işte bol bol deneme şansım olsun.

ekteki uygulamaları yükle ve söylenenleri sırayla yap, yapamadığın yerde mesaj at yardımcı olurum...

bakiatr

Üye
hepsini sırasıyla yaptım ama telefonda degişen birşey göremedim hala sertifika hatasıtası alıyorum yardım lutfen

rehman111

Üye
603 belle f2 ișe yarıyormu?

rehman111

Üye
lutfen f2 ler icin kolay hack yapmak linkin koyunuz

d4rkm3n

Üye
teşekkürler bu kadar hackleme içinde en iyisi bu süpersiniz...

GitarN

Üye
hocam kac aydır onlarca konuya girdim karısık karısık seyler vardı bugun yıne bakınırken bunu gordum yaptım ve oldu nokia 5800 a telefonun sürümü de son sürümden bi eskisi galiba yani bu iphone gibi olan güncellemenin bi öncesiydi.Allah razı olsun

euphrates77

Üye
Allah razı olsun lan sonun hacledim a.k.m. telefonunu :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Nokia 500 de sorunsuz çalışıyor teşekkürlr

55lim

Üye
murat bunu zıpten çıkar patches klasörune at yamayi aktif et tamam

- - - Eklendi - - -

furkan0023

Üye
Nokıa C6-00 Da da başarılı oldu onuda ekleyebilirsin. ellerine sağlık.

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Noki E75 sorunsuz çalıştı teşekkürlerr :)

Üst Alt