Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

x1osman1x

Üye
oldu kardes tesekkurler telefonum 5250

mami23023

Üye
teşekkür ederim yardımın için yaptım sonunda :)

kova81

Üye
oldu :D :D ellerine sağlık

mhmetkuafor

Üye
olmuyo

mhmetkuafor

Üye
dedgi şekilde hepsini uyguladım ama gene sertifika hatası weriyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dedgi şekilde hepsini uyguladım ama gene sertifika hatası weriyo
C:/sys/bin klasörüne S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını attın mı?
Attıysan bin klasörünü tekrar kontrol et, dosyanın orda olduğundan emin ol!

Ayrıca Rompatcher uygulamasını çalıştırınca içinde kaç adet yama görünüyor?

mhmetkuafor

Üye

C:/sys/bin klasörüne S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını attın mı?
Attıysan bin klasörünü tekrar kontrol et, dosyanın orda olduğundan emin ol!

Ayrıca Rompatcher uygulamasını çalıştırınca içinde kaç adet yama görünüyor?

evet attım klasöre 2 tane gözükuyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet attım klasöre 2 tane gözükuyo
biraz bekle upload edeyim

- - - Eklendi - - -

Linki tıkla ve zip dosyasını indir, x-plore ile dosyayı aç ve içinde bulunan dosyayı C:/patches klasörüne at.

Rompatcher uygulamasını çalıştır, artık içinde 3 adet yama görünecek, üçünüde aktif et tamamdır...

Artık unsigned uygulamaları yükleyebilirsin...

muslumercan

Üye
allah razi olsun . bn nokia 5230 kullaniyorum vallaha billaha oldu . suan acayip sewincliyim allah razi olsun butun dosyalari aciyo valla

mhmetkuafor

Üye
cok tsk edrm oldu :)

tesadufen67

tesadufen67

Üye
Vatana Millete Hayırlı Uyqulama Olmuş :)

- - - Eklendi - - -

Burada Butun Millet SEVİNCİNDEN KEYF-İ ALEM olmus Seninde Yüzün Hep Gülsün

hayalci_33

Üye
bide x-plore nin giriş şifresini yazsanız :) her şifreyi denedim girmiyor :D

- - - Eklendi - - -

1.33 versiyonunu buldum gerek kalmadı :D

osmanosman...

osmanosman...

Üye
c6 01 de denedim hepsini yaptim kapatipp actim ama x ploreden kalan ksmi yapamadim bi yardim edin coq acil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c6 01 de denedim hepsini yaptim kapatipp actim ama x ploreden kalan ksmi yapamadim bi yardim edin coq acil

x-plorden kalan kısım derken C:/sys/bin konumuna exe dosyası atılması olayını kastediyorsan gayet basit bir olay.

x-plore ile dosyanın bulunduğu zip dosyasını aç ve içindeki dosyayı seçeneklerden işaretle, sonra yine seçeneklerden çıkar de ve hedef olarak
C:/sys/bin konumunu seç...

yapamazsan mesaj at.

osmanosman...

osmanosman...

Üye
x ploreden isaretledim symbian 3 dosyasini ama yapamadim kardes :( bi de program ingilizce olunca iki kat zorlasiyo is..(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x ploreden isaretledim symbian 3 dosyasini ama yapamadim kardes :( bi de program ingilizce olunca iki kat zorlasiyo is..(

E önce x-plore u türkçeleştirsene ayarlardan, aşağıdaki yolu izle

Menü / tools/ configuration/ açılan sayfada aşağı doğru in ve language yazan yerdeki ok işretlerine dil türkçe olana kadar tıkla...

çıkarma işlemine gelince, sen daha C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyordur, sende çıkardığı yerdeki dosyayı yine x-plore ile önce sys klasörüne ordanda bin klasörüne atıp telefonu restart yap tamam dır...

Ayrıca yine x-plore ile C:/patches klasörüne instalserverRP+v1.7.rmp dosyaysını atman gerekli, o dosya birinci sayfada ekte olacak bulamazsan mesaj at,

O işlemide yaptıktan sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki 3 yamayıda aktif et hack işlemi tamamdır...

osmanosman...

osmanosman...

Üye
installserverrp+1.7pm dosyasi yoq qardes digerleri olumlu simdiilik bakalim ama sadece o dosya yoq..)

- - - Eklendi - - -

dedigin dosyanin zip ini buldum daha sonra patches dosyasina da attim diger isldmleri de yaptim fakat yamalar rompatcher da gorunmedi kardes neden olmuyo bu ya bi turlu bulamadim nedeni??

- - - Eklendi - - -

kardesim sagolasin telefonu hackledim dosyalari kuruyorum da bazilarinda hata veriyo bi de bn efekt yuqlemek istiorum nasil yapabilirim bi yardimci olursan\olursaniz sevinirim tsk..)

Üst Alt