Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uzman01

Üye

Bekle upload edeyim....

- - - Eklendi - - -

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir. Zip'in içini aç ve içinde ki iki adet yamayı C deki patches klasörüne kopyala, telefonu restart yap artık rompatcherın görmesi lazım....
Kardeşim degerli hemşehrim bu işlemide tamamladım artık bin klasörü çıktı installserver exe dosyasını buraya attım tele restart çektim sanırım bu aşamadan sonra unsigned uygulamaları yükleyebieceğim dogru mudur?
ayrıca yardımların ve ilgin için teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşim degerli hemşehrim bu işlemide tamamladım artık bin klasörü çıktı installserver exe dosyasını buraya attım tele restart çektim sanırım bu aşamadan sonra unsigned uygulamaları yükleyebieceğim dogru mudur?
ayrıca yardımların ve ilgin için teşekkürler

işlemleri doğru yaptıysan olmuştur...

Eyvallah...

hançer

hançer

Üye
ben bundan hiç bişi anlamadim ne oluyor bu hac dosyasi yardim edeemisiniz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
kardes hack gerekmiyor tel c6 01 yazılım guncellemeden gelismis yazılıma girin burdaki türkce widgetlerin hepsi geliyo radyomun skinleri degisti hic sertifika hatası almıyorum dikkat telefonum hackli degil bence benim tele hack gerekmiyor

ardaturan51

Üye
Arkadaşlar bana yardimci olurmusunuz tlf nokia c6-01 bir türlü hacklayamiyorum yardim edin ne olur saygilarla

- - - Eklendi - - -

KİMSE YOKMU BU SİTEDE

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bana yardimci olurmusunuz tlf nokia c6-01 bir türlü hacklayamiyorum yardim edin ne olur saygilarla

- - - Eklendi - - -

KİMSE YOKMU BU SİTEDE

Pm attım ama sanırım mesaj kutun dolmuş..

Bütün işlemleri sırayla yaptın mı?

Rompatcher'ın iki yamasıda aktif mi?

tengin

Üye
Arkadaşlar Bütün Adımları Takip Ediyorum Nokıa 603 Telefonum Hacllenmiyor Nerede Yanlış Yapmış
Olabilirim Yazılanları Harfiyen Yapıyorum Yada Hacklendi Benmi bilmiyorum,hacklenince bütün dosyalarımı
açıyor,bende sertifika hatası deyip duruyor wgz uzantılı bir dosya vardı onu açmaz diyordum açtı

rom patcner kurulu kutucuklar yeşil yanıyor,sys bin klasörünün içinde ıntsel 603 olanı mevcut hata nerede acaba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hacklenince sertifika hatası vermez..

Yükleme yaparken rompatcherın yamalarını aktif yap hala hata veriyorsa hack işleminde eksik yaptığın biryer vardır..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Bütün Adımları Takip Ediyorum Nokıa 603 Telefonum Hacllenmiyor Nerede Yanlış Yapmış
Olabilirim Yazılanları Harfiyen Yapıyorum Yada Hacklendi Benmi bilmiyorum,hacklenince bütün dosyalarımı
açıyor,bende sertifika hatası deyip duruyor wgz uzantılı bir dosya vardı onu açmaz diyordum açtı

rom patcner kurulu kutucuklar yeşil yanıyor,sys bin klasörünün içinde ıntsel 603 olanı mevcut hata nerede acaba

Rom patcher da kaç yama var 2 mi 3 mü?

tengin

Üye
2 tane ınstall server RP+ ve Open4all RP+ 2 side yeşil yanıyor sorun ne olabilir işi gücü bıraktım kaç gündür bununla uğrasıyorum
hard fortmat attım yeniden kurdum bütün yolları denedim ama olmuyor :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
2 tane ınstall server RP+ ve Open4all RP+ 2 side yeşil yanıyor sorun ne olabilir işi gücü bıraktım kaç gündür bununla uğrasıyorum
hard fortmat attım yeniden kurdum bütün yolları denedim ama olmuyor :(

Linkteki zip dosyasını indir. S^3 zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de,
tekrar c/sys/bin klasörünü kontrol et, installserver.exe dosyasının bin klasöründe olduğundan emin ol.

Sonra diğer zip dosyasındaki rompatcher yamasınıda zip ten çıkarıp C/patches klasörüne at ve telefonu tekrar başlat.

Rompatcher ı çalıştır, artık içinde 3 adet yama olacak üçünüde aktif et tamamdır...

• Beğen
Tepkiler: tengin

tengin

Üye
çok tesekkür ederim sayende haclendi telefonum sertifaka sorunu olan dosyayı yüklededim direk yükledi
yalnız direk 2 yama da x işareti çık tı onlar yeşil olmuyor oda sorun yaramıyor sanırım bu şekilde dosyayı yükledi
:)

ardaturan51

Üye
Arkadaşlar işi gücü biraktim tam 1 haftadir telefonumu hacklayamiyorum bana yardimci olurmusunuz bütün işlemleri sirasiyla yaptiğim halde olmuyor sertifika hatasi diyor telefonum nokia c6-01 şimdiden saygilarla

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çok tesekkür ederim sayende haclendi telefonum sertifaka sorunu olan dosyayı yüklededim direk yükledi
yalnız direk 2 yama da x işareti çık tı onlar yeşil olmuyor oda sorun yaramıyor sanırım bu şekilde dosyayı yükledi
:)

:hmmm diğer yamalar niye X oldu onu anlamadım...

tengin

Üye
onlarda yeşil oldu telefonu açıp kapatınca :) tekrar teşekkürderim yardımların içn

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar işi gücü biraktim tam 1 haftadir telefonumu hacklayamiyorum bana yardimci olurmusunuz bütün işlemleri sirasiyla yaptiğim halde olmuyor sertifika hatasi diyor telefonum nokia c6-01 şimdiden saygilarla

Rom patcher'ın iki yamasıda aktif oluyorsa, üst mesajda arkadaşa link verdim, linkteki dosyayı indirip o mesajda söylediklerimin aynısını uygula..

- - - Eklendi - - -

onlarda yeşil oldu telefonu açıp kapatınca :) tekrar teşekkürderim yardımların içn

Eyvallah...

Hayırlı Olsun..

ardaturan51

Üye
emrgncy112 allah senden razı olsun üstteki linki indirip uyguladım hakikaten oldu telefonum çok teşekür ederim

55lim

Üye
teşekkürler bugün telefona yeni güncelleme yaptım telefon üzerinden virtualkey yükleyeyim dedim ci baktım sertifika hatası çoktandır görmediğim bişey alışkın değilim:D sayende 3. Yama ile oldu tekrar teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler bugün telefona yeni güncelleme yaptım telefon üzerinden virtualkey yükleyeyim dedim ci baktım sertifika hatası çoktandır görmediğim bişey alışkın değilim:D sayende 3. Yama ile oldu tekrar teşekkürler

:rica:

Üst Alt