Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

lejeon

Üye
çok yararlı bi konu eline sağlık çok işime yaradı.

berkina06

Üye
5800 a kuracağım galiba oluyormuş ama birde ben bunu yaptıktan sonra telefonumda bazı eksiklikler olcak MI? orijinalliğinden gelen ve bir sorun çıkartır mı garantisinde falan?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5800 a kuracağım galiba oluyormuş ama birde ben bunu yaptıktan sonra telefonumda bazı eksiklikler olcak MI? orijinalliğinden gelen ve bir sorun çıkartır mı garantisinde falan?

Eksiklik değil fazlalıklar olacak, sertifika hatası veren uygulamaları rahatlıkla yükleyebileceksin.
Garanti konusunda ise, servislik bir durum olursa ki inşallah olmaz, telefonuna bir soft format atarsın hack iptal olur :oke:

karaf07

Üye
beyler nokia 701 e norton u kurunca kullanamıyorum programı istiyo expired falan diyor yardım ltfen

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
N97 mını sonuc olumlu.
Pc ye ıhtıyacm duymadan yapılan guzel bır yontem.

baratrum27

Üye
instal server exe yi paylaşırmısnız 5228 im var zip dosyalarını açamıyorum

karaf07

Üye

C/ sys / bin klasörüne yanlış install atmışsındır..

- - - Eklendi - - -

installserverpack.zip dosyasının içindeki s^3 olan klasörün içindeki installserver.exe dosyasını atacaksın c/ sys/ bin klasörüne..
kardeşim benim c6 yı senin sayende hacklemiştim şimdi bi arkadaşımda nokia 701 var aynı şekilde yaptım ama usigned uygulamayı yine açmadı installserwer 3.zip klasöründekini attım ama olmadı tekrar yardım edersen çok sevinirim kardeşim şimdiden sağol

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim benim c6 yı senin sayende hacklemiştim şimdi bi arkadaşımda nokia 701 var aynı şekilde yaptım ama usigned uygulamayı yine açmadı installserwer 3.zip klasöründekini attım ama olmadı tekrar yardım edersen çok sevinirim kardeşim şimdiden sağol

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir. içindeki s^3 zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını C/sys/ bin klasörüne at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de,

daha sonra [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayıda C/ patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat.

Rompatcher'ı aç ve içinde artık üç yama olacak üçünüde aktif et. Şimdi bir unsigned olan uygulama yüklemeyi dene...

karaf07

Üye

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir. içindeki s^3 zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını C/sys/ bin klasörüne at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de,

daha sonra [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayıda C/ patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat.

Rompatcher'ı aç ve içinde artık üç yama olacak üçünüde aktif et. Şimdi bir unsigned olan uygulama yüklemeyi dene...
Kardeşim ikinci kez hallettin işimi çok sağolasın

uzman01

Üye

S.a Arkadaşım ben bu C/sys/bin klasörünü x-plore ile bulamıyorum acaba alt klasör mü diye baktım nafile neden bu sys/bin klasörünü göremiyorum?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
S.a Arkadaşım ben bu C/sys/bin klasörünü x-plore ile bulamıyorum acaba alt klasör mü diye baktım nafile neden bu sys/bin klasörünü göremiyorum?

x-plore un ayarlarına gir ve en üstteki kutucukların hepsini işaretle daha sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.

Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

Kardeşim ikinci kez hallettin işimi çok sağolasın

Eyvallah...

casannova

casannova

Üye
sys de bin kloseri yok :S

- - - Eklendi - - -

x-plore un ayarlarına gir ve en üstteki kutucukların hepsini işaretle daha sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.

- - - Eklendi - - -

Eyvallah...

Eywallah bukdum bende

assassin1991

Üye
kardes bu yöntemi c7 de denedik oldu ancak 701 de olmadi acaba nedendir cevaplarsaniz sevinriz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardes bu yöntemi c7 de denedik oldu ancak 701 de olmadi acaba nedendir cevaplarsaniz sevinriz

Bir ön sayfaya baksaydın sorununu çözerdin, aynı mesajı burayada yazayım. Aşağıdakileri sırayla yap.

icakici

Üye
teşekkurler olumlu çalısıyor its working

uzman01

Üye

- - - Eklendi - - -

Eyvallah...
Rompatcher açtığımda no data diye bir yanıt alıyorum.Sagdaki sekmeyi tıkladığımda ise;
All patches
Advanced
About seçenekleri çıkıyor ve bunların içerisinde open+all yaması yok görünmüyor.Ne yapmalıyım? Tşklr

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Rompatcher açtığımda no data diye bir yanıt alıyorum.Sagdaki sekmeyi tıkladığımda ise;
All patches
Advanced
About seçenekleri çıkıyor ve bunların içerisinde open+all yaması yok görünmüyor.Ne yapmalıyım? Tşklr

C kök dizinini kontrol et 'patches' klasörü var mı? Varsa içinde iki adet yama olacak duruyor mu?

stuffalp

Üye
X-Plore ayarlarım yapılı ama "sys" klasörü boş ve içi açılmıyor.

Ekleme: Tamamdır, sorun çözüldü.

uzman01

Üye
malesef patches klasörü var fakat boş ne yapmalıyım?
İlginiz için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

C kök dizinini kontrol et 'patches' klasörü var mı? Varsa içinde iki adet yama olacak duruyor mu?
Malesef klasör var patches fakat içi boş ne yapmalıyım?
Tşlr

Emrgncy

Emrgncy

Üye
malesef patches klasörü var fakat boş ne yapmalıyım?
İlginiz için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Malesef klasör var patches fakat içi boş ne yapmalıyım?
Tşlr

Bekle upload edeyim....

- - - Eklendi - - -

Link'i tıkla ve zip dosyasını indir. Zip'in içini aç ve içinde ki iki adet yamayı C deki patches klasörüne kopyala, telefonu restart yap artık rompatcherın görmesi lazım....

Üst Alt