Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

ardaturan51

Üye
msn açık zaten

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çevrim dışı görünüyorsun
ekle Emrgncy112@hotmail

ardaturan51

Üye
ekledim seni

- - - Eklendi - - -

bekliyorum seni hadi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm hala seni çevrim dışı olarak görüyor

thack

thack

Üye
işte bu süper bunu sewdim çok teşekkür ederim

alican740

Üye
eyv. kardes nokia 5800 xm de tüm adimlari yaptim oldu :) artik x clear i yükleyebildim

karaf07

Üye
beyler c6 01 e yaptım bütün işlemleri ama sis dosyalarını açmaz oldu dosya bozuk diyo yardım lütfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
beyler c6 01 e yaptım bütün işlemleri ama sis dosyalarını açmaz oldu dosya bozuk diyo yardım lütfen

C/ sys / bin klasörüne yanlış install atmışsındır..

- - - Eklendi - - -

installserverpack.zip dosyasının içindeki s^3 olan klasörün içindeki installserver.exe dosyasını atacaksın c/ sys/ bin klasörüne..

unseen55

Üye
atınca napacağız

corbaci_81

Üye
Allah razı olsun çok hora geçti.C6-00 telefonum.Tele bişey yükleme konusunda çok acemiydim heleki şu sertifika işi çok kafamı karıştırmıştı sayenizde hallettik.Teşekkürler

ByGolsime

Üye
:tşk:

karaf07

Üye
yok kardeşim ya bütün işlemleri doğru yaptım sys bin klasörünede attım x plore ile attığım dosyada zip içindeki installer.exe dosyası ama dosya bozuk diyo açmadı sis leri bende orjinal telefon ayarlarını geri yükledim tel i daha yeni aldım 1 hafta oldu onun için korktum :)

- - - Eklendi - - -

C/ sys / bin klasörüne yanlış install atmışsındır..

- - - Eklendi - - -

installserverpack.zip dosyasının içindeki s^3 olan klasörün içindeki installserver.exe dosyasını atacaksın c/ sys/ bin klasörüne..

yok kardeşim ya bütün işlemleri doğru yaptım sys bin klasörünede attım x plore ile attığım dosyada zip içindeki installer.exe dosyası ama dosya bozuk diyo açmadı sis leri bende orjinal telefon ayarlarını geri yükledim tel i daha yeni aldım 1 hafta oldu onun için korktum
:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yok kardeşim ya bütün işlemleri doğru yaptım sys bin klasörünede attım x plore ile attığım dosyada zip içindeki installer.exe dosyası ama dosya bozuk diyo açmadı sis leri bende orjinal telefon ayarlarını geri yükledim tel i daha yeni aldım 1 hafta oldu onun için korktum :)

- - - Eklendi - - -

yok kardeşim ya bütün işlemleri doğru yaptım sys bin klasörünede attım x plore ile attığım dosyada zip içindeki installer.exe dosyası ama dosya bozuk diyo açmadı sis leri bende orjinal telefon ayarlarını geri yükledim tel i daha yeni aldım 1 hafta oldu onun için korktum
:)

Doğru olsa dosya bozuk demez...

Bu linkteki zip'i download et ve zipin içindeki installserver.exe dosyasını c/sys/ bin klasörüne salla..

Ama önce c/ sys/ bin deki eski install'i sil, attıktan sonra telefonu restart yap, Rompatcher ı çalıştırıp içindeki yamaları aktif (yeşil) et. Sonra bir unsigned uygulama yüklemeyi dene.

Ayrıca rar dosya içinde olan uygulamaları x-plore ile çıkarmaya çalışma, winrar veya freeunrar gibi rar açıcı uygulamalarla çıkar.

X-plore rar dan çıkardığın uygulamayı bozar o nedenle de dosya bozuk uyarısı alırsın...

27matrix27

27matrix27

Üye
RomPatcher süresi dolmuş diyor.
Onu kuramıyorum bir türlü

Emrgncy

Emrgncy

Üye
RomPatcher süresi dolmuş diyor.
Onu kuramıyorum bir türlü

Sıralamaya dikkat ettin mi rom patcher ı symbian hack uygulamasını kaldırdıktan sonraki adımda kuracaksın...

Eğer sıralamaya dikkat ettiğin halde hata veriyorsa.

Ayarlar/ Uyg. Yöneticisi/ Yükleme ayarları/ Yazılım yükleme 'Tümü' olarak,
Çevrim içi sert. Kont. 'Kapalı' olarak işaretleyip tekrar dene...

• Beğen
Tepkiler: 27matrix27
27matrix27

27matrix27

Üye
Oldu Hidayet kardeşim teşekkür ederim..
Dikkat etmediğim noktaları belirtmişsin çok çok teşekkür ederim...
Sonunda telefonuma kavuştum...
Bu arada tekrar kapanma gibi bir problem doğar mı? eğer kapanırsa nasıl bir yola başvurmamız lazım..?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Oldu Hidayet kardeşim teşekkür ederim..
Dikkat etmediğim noktaları belirtmişsin çok çok teşekkür ederim...
Sonunda telefonuma kavuştum...
Bu arada tekrar kapanma gibi bir problem doğar mı? eğer kapanırsa nasıl bir yola başvurmamız lazım..?

Tekrar kapanmaz rahat ol :oke:

• Beğen
Tepkiler: 27matrix27
27matrix27

27matrix27

Üye
:alkisişte budur...
Havanız yeter...

- - - Eklendi - - -

Hidayet kardeşim...
şimdi kapandı telefon tekrar :(

- - - Eklendi - - -

RomPatcher e tekrar baktım .Alttaki uyarıyı verdi alakası var mı acaba?
if you like this software, then support RP+with a donation .

Üst Alt