Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hepsini yaptım ama bi tek installeri atamadım nasıl taşıyouz oraya

x-plore ile taşıyorsun..

install patch.zip dosyasını x-plore ile aç, telefonuna uygun installserver.exe dosyasını bul ve seçeneklerden çıkar de. Sonra C/sys/ bin klasörüne tıkla tamamdır :oke:

paşa06.40

paşa06.40

Üye

x-plore ile taşıyorsun..

install patch.zip dosyasını x-plore ile aç, telefonuna uygun installserver.exe dosyasını bul ve seçeneklerden çıkar de. Sonra C/sys/ bin klasörüne tıkla tamamdır :oke:
tamamdır dostum allah razı olsun işin gücün rast gitsin :)

TARIF01

Üye
sorunda orada zaten nasıl yapacağım. x-plore de göremiyorum installserver.exe dosyasını telefona indiremiyorum.

- - - Eklendi - - -

sanırım yaptım. Bilgin için teşekkürler. Şimdide uygulamaları yükleyelim bakalım yapabilmişmiyim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sorunda orada zaten nasıl yapacağım. x-plore de göremiyorum installserver.exe dosyasını telefona indiremiyorum.

- - - Eklendi - - -

sanırım yaptım. Bilgin için teşekkürler. Şimdide uygulamaları yükleyelim bakalım yapabilmişmiyim.

hadi bakalım...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardes bende sys/bin klasörü yok .s ne yapmam gerekıyor ?

Arkadaşım var ama gizli olduğu için göremiyorsun..

Şöyle yap x-plore ayarlara gir üstteki kutucukların hepsini işaretle..
Hâlâ olmazsa, rompatcher'ı aç open4all yamasını aktif et öyle dene

- - - Eklendi - - -

artık görünmesi gerekir, Hala görünmezse farklı sürüm bir x-plore yükle

SerhatKesen

SerhatKesen

Üye

Arkadaşım var ama gizli olduğu için göremiyorsun..

Şöyle yap x-plore ayarlara gir üstteki kutucukların hepsini işaretle..
Hâlâ olmazsa, rompatcher'ı aç open4all yamasını aktif et öyle dene

- - - Eklendi - - -

artık görünmesi gerekir, Hala görünmezse farklı sürüm bir x-plore yükle

adamın dibisin kardesim cok sagol

ferhhhat

ferhhhat

Üye
iyi aksamlar benım sorunum nokıa 700 e rompack atmak nortonsmbyanhack ı kurdugumda sertıfık gecerlılıgı kontrol edılıyor dıye yazı cıkıyor en az bır saat suruyor yoksa bu heckleme yontemı 700 e olmuyormu yoksa

Emrgncy

Emrgncy

Üye
iyi aksamlar benım sorunum nokıa 700 e rompack atmak nortonsmbyanhack ı kurdugumda sertıfık gecerlılıgı kontrol edılıyor dıye yazı cıkıyor en az bır saat suruyor yoksa bu heckleme yontemı 700 e olmuyormu yoksa

Yükleme ayarlarından

Yazılım yüklemeyi 'Tümü' olarak, Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak seç ve tekrar dene...

ardaturan51

Üye
kardeş ben installserverS3.zip çıkardım bunu telefonamı yükleyip x-plore le sys klasörüne mi atacağım nasıl atılacağına yardım edermisiniz tam açıklayıcı olarak ben yapamadım şimdiden teşekkür ederim

ferhhhat

ferhhhat

Üye
kusura bakma senı beklıyemedım unerını de dıkkate alarak uyguladum ve ıhtıyacım olan sbp sel sertıfıkasız vardı bende onu yuklemektı amacım oldu tesekkurler maxicep aılesı özellıkle sana tesekkuru bır borc bılırım saol iyi aksamlar

ardaturan51

Üye
bana yardımcı olacak kimse yokmu bekliyorum

ferhhhat

ferhhhat

Üye
emrgncy burda ıse yardım etsın o da tercübelı bu konuda
cevap gelmez se yardım etmeye calısırım

ardaturan51

Üye
bekliyorum kardeş

ferhhhat

ferhhhat

Üye
installserverS3.zip exploredekı c:syn/bin dosyasına bırakıp yukleme ayarlarında yazılım yukleme tümü cevrım içisertıfıka kontrolu kapalı yap dene olmaz ıse ben burdayım

ardaturan51

Üye
bana siz yardımcı olurmusunuz

- - - Eklendi - - -

installserverS3.zip exploredekı bu dosyayı nasıl c sys ye taşıyacam

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş ben installserverS3.zip çıkardım bunu telefonamı yükleyip x-plore le sys klasörüne mi atacağım nasıl atılacağına yardım edermisiniz tam açıklayıcı olarak ben yapamadım şimdiden teşekkür ederim

o zip dosyasını x-plore ile aç içindeki installserver.exe dosyasını yine x-plore ile çıkarıp c/sys/bin klasörüne at

- - - Eklendi - - -

kusura bakma senı beklıyemedım unerını de dıkkate alarak uyguladum ve ıhtıyacım olan sbp sel sertıfıkasız vardı bende onu yuklemektı amacım oldu tesekkurler maxicep aılesı özellıkle sana tesekkuru bır borc bılırım saol iyi aksamlar

Eyvallah iyi akşamlar...

ferhhhat

ferhhhat

Üye
iyi emrgncy burda hadı sıze kolay gelsın bol sans

Üst Alt