Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

punisher0061

Üye
Nokia c6-00 oldu hemde süper oldu. Kardeş senden Allah razı olsun. Sertifikasızlık bir köşeye sıkışmak 2-3 uygulama ve oyuna tamah etmek gibi birşeydi sayende bu zülumden kurtuldum. Bütün maxicep kullanıcılarına tavsiye ediyorum.....

agurcan

agurcan

Üye
nokia 603 son sürüm ve sonuç yine başarısız

pusu6600

Üye
beyler bugün bu yöntemle c6-01'imi hackledim ama garanti dışı kalma ihtimali varmı? ayrıca servise gitme durumu olursa bu hack'i nasıl kaldırabilirim eski hale getirebilirim flash demeyin korkuyorum flash işinden.

Cuma0

Üye
İlk baştaki dosyayı yüklerken de sertifika hatası veriyor telefon c6-01 nasıl yükleyebilirim:S

yunuq58

yunuq58

Üye
nokia 500 başarılı :) tşk

ismailduger

Üye
nokia 701 başarısız ne deniliyorsa yaptım hemde 2 defa

samilkumru

Üye
dediğin herşeyi yaptım hepsi başarılı hiç bir sorun çıkmadı ama uygulama yüklerken sertifika hatası veriyor.yardımcı olursanız sevinirim
701

---
nstallserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna attıktan sonra yapmamız gereken herhangi bişey var mı??? 2 -3 kere yaptım ve gözden geçirdim bi halt olmadı lütfen yardım!

Cuma0

Üye
Telefonum c6-01 hiçbir şey yükleyemiyordum telefona yeni aldım hack programını yüklerden sertifika hatası veriyordu ayarlar-yüklemeler-yükleme ayarları çevrimiçi sertifima kontrolünü kapattım hacke gerek kalmadı

Ugurxl

Ugurxl

Üye
çok teşekkürler bu sefer oldu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dediğin herşeyi yaptım hepsi başarılı hiç bir sorun çıkmadı ama uygulama yüklerken sertifika hatası veriyor.yardımcı olursanız sevinirim
701

---
nstallserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna attıktan sonra yapmamız gereken herhangi bişey var mı??? 2 -3 kere yaptım ve gözden geçirdim bi halt olmadı lütfen yardım!

Doğru install serveri attığından ve attığın install serverin C/ sys/ bin klasörünün içinde olduğundan emin ol.
Daha sonra telefonu restart yap, rompatcher uygulamasını başlat ve içindeki yamaları aktif (yeşil) yap.

- - - Eklendi - - -

beyler bugün bu yöntemle c6-01'imi hackledim ama garanti dışı kalma ihtimali varmı? ayrıca servise gitme durumu olursa bu hack'i nasıl kaldırabilirim eski hale getirebilirim flash demeyin korkuyorum flash işinden.

soft format atarsan hack iptal olur

Lancerr

Lancerr

Üye
5800 sonuç olumlu :)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
5800 da rom pacther açılmıyor acillllll yardım ltfn

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
:tşk: kardeş çok yardımcı oldun ellerin dert görmesin

aşian27

aşian27

Üye
Belle güncellemesi yüklenmiş C6-01'de %100 olumsu sonuç aldım :) Teşekkürler :)
Hacklemeden önce kaygılarım vardı, sonra böyle olmaz dedim hackledim.Tekrar teşekkürler :)

megaotrom

Üye
Zorlandım biraz c:/sys/bin atmada ama onun dışında gayet iyi olmuş cfw derdinden falan kurtardınız bizi

serotonin

serotonin

Üye
Teşekkür ederim.Sağol.N8 Belle'ye cuk oturdu verdiğin hack dosyaları.

- - - Eklendi - - -

Yönteminle adım adım işlem sırasını uyguladım.N8 Belle'ye hack "cuk" oturdu.

- - - Eklendi - - -

Bu hack işlemi sadece sertifikasız uygulamalarda mı işe yarıyor,yoksa şu ses kaydındaki "bip" sesini de engelliyor mu?

TARIF01

Üye
arkadaşım merhaba bu son bölümü anlamadım.( installserver.exe dosyasını X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.) demişsin ama nasıl yapacam. installserver dosyasını tele nasıl yükleyeceğim. açıklarsa sevinirim yapamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım merhaba bu son bölümü anlamadım.( installserver.exe dosyasını X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.) demişsin ama nasıl yapacam. installserver dosyasını tele nasıl yükleyeceğim. açıklarsa sevinirim yapamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Konunun birinci sayfasından install server pack.zip dosyasını indir ve zipin içinden telefonuna uyumlu olan installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla çıkarıp C/sys/bin klasörüne at. telefonu tekrar başlat ve rompatcher yamalarını aktif et tamamdır :oke:

paşa06.40

paşa06.40

Üye
hepsini yaptım ama bi tek installeri atamadım nasıl taşıyouz oraya

Üst Alt