Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

lega6640

lega6640

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c: \sys\bin dosyasını bulamıyorum tel nokia 5230 yardım edin lütfen :([/SIZE][/COLOR]

ondrx

ondrx

Üye
kardeş ben yaptım sorun yok şu an sertifikasız pro ve uygulamaları çalıştırıyorum.

serkashop

Üye
5250 kullanyorum sorunum rompatcherı yukledım actım listede birşey yok no data yazıyor orda kaldım yardım edermisiniz ?

serkashop

Üye
tamam hallettim teşekkürler :) 5250 hack başarılı

DarkwaLe

Üye
5800 v60.0.003 dediginizin Aynısını yaptım x-plore ile installserver i c:sys/bin e attım sonradan Rompatcher Kendiliginden silindi ve Herhangı bisi olmadı + yüklemek istedigim uygulamayı Hâla sertifika Sorunu yüzünden yukleyemedim. Yardım edecek varsa bekliyorum.

gitmeyaw

Üye
kardeş allah razı olsun süper oldu walla ya çok sevinçliyim :D

sawjer

Üye
5230 ve 5800 oldu , teşekkürler :)

danqer078

Üye
5320 de verdiğiniz programların hiç biri çalışmıyor bunlar içinde sertifika istiyor. ne yapmalıyım

anlarkn

Üye
c6-00 42.000.04 Başarılı. Saol :oke:

xtumayx

Üye
norton hack programını sadece bi kere kullanma hakkımız mı var, daha önce bu yöntemle hacklemistim. Bide hackledikten sonra bunu nası gömebiliriz her format sonrası bunu yapmak zorundamıyız?

xtumayx

Üye
bi kisi yorum yapsın ya bilgilendirsin format attım simdi norton license hatası veriyo yokmu bunun bi yolunu bilen

mamikey

Üye
C7.00 da sorunsuz çalıştı teşekkürler

kilicarslan54

Üye
Nokia e 51 de denedim oldu :tşk: :oke:

hw0arang

Üye
Eline sağlık çok işime yaradı n97 mini de denedim çalıştı ama bütün telefon rehberimde silindi :\

xtumayx

Üye
norton hack programını sadece bi kere kullanma hakkımız mı var, daha önce bu yöntemle hacklemistim. Bide hackledikten sonra bunu nası gömebiliriz her format sonrası bunu yapmak zorundamıyız?

Kimse bilmiyomu :'(

hasanalper51

Üye
Sonunda başardım teşekkürler emeğine sağlık

sarı bordo

Üye
bu son işlemi detaylı anlatabilir misiniz orda takıldım kaldım lütfen yardım

emrecell27

Üye
eline sağlık üstad :oke:

darkrapche_emre

darkrapche_emre