Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
lega6640
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c: \sys\bin dosyasını bulamıyorum tel nokia 5230 yardım edin lütfen [/SIZE][/COLOR]
ondrx
Üye
kardeş ben yaptım sorun yok şu an sertifikasız pro ve uygulamaları çalıştırıyorum.
serkashop
Üye
5250 kullanyorum sorunum rompatcherı yukledım actım listede birşey yok no data yazıyor orda kaldım yardım edermisiniz ?
serkashop
Üye
tamam hallettim teşekkürler 5250 hack başarılı
DarkwaLe
Üye
5800 v60.0.003 dediginizin Aynısını yaptım x-plore ile installserver i cys/bin e attım sonradan Rompatcher Kendiliginden silindi ve Herhangı bisi olmadı + yüklemek istedigim uygulamayı Hâla sertifika Sorunu yüzünden yukleyemedim. Yardım edecek varsa bekliyorum.
gitmeyaw
Üye
kardeş allah razı olsun süper oldu walla ya çok sevinçliyim
sawjer
Üye
5230 ve 5800 oldu , teşekkürler
danqer078
Üye
5320 de verdiğiniz programların hiç biri çalışmıyor bunlar içinde sertifika istiyor. ne yapmalıyım
anlarkn
Üye
c6-00 42.000.04 Başarılı. Saol
xtumayx
Üye
norton hack programını sadece bi kere kullanma hakkımız mı var, daha önce bu yöntemle hacklemistim. Bide hackledikten sonra bunu nası gömebiliriz her format sonrası bunu yapmak zorundamıyız?
xtumayx
Üye
bi kisi yorum yapsın ya bilgilendirsin format attım simdi norton license hatası veriyo yokmu bunun bi yolunu bilen
mamikey
Üye
C7.00 da sorunsuz çalıştı teşekkürler
kilicarslan54
Üye
Nokia e 51 de denedim oldu
hw0arang
Üye
Eline sağlık çok işime yaradı n97 mini de denedim çalıştı ama bütün telefon rehberimde silindi :\
norton hack programını sadece bi kere kullanma hakkımız mı var, daha önce bu yöntemle hacklemistim. Bide hackledikten sonra bunu nası gömebiliriz her format sonrası bunu yapmak zorundamıyız?