Symbian Yardım Plz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrercan

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Yardım Plz..
benim 3650 telefonum war. gecen gunprogram oyun falan yuklerken birden telefon restart attı kendiliğinden. ve daha sonra acılmadı. tam pin kodunu soracağı anda tekrar restart atnya ba$ladı ve 3. restart dan sonra da kapandı. hafıza cıkarttım, olmadı. guvenli mod da acmayı denedim olmadı. yeşil+3+* tuşlarına basarak hard format atmayı denedim olmadı. bugun telefoncuya goturdum ( onlar telefonun flash ını silip symbian dosyalarını tekrar dan yukluyolar ) yok telefon programı kabul etmedi dediler başka programlar deniyolarmı$ fln fln..
bu konuda bilgisi olan arkada$lar warsa lutfen bildiklerini yazsınlar. belki bolece sorunu cozebiliriz.
herkese iyi ak$amlar.

RockFord Fosgate

Üye
walla bılemıcem zaten onerecegım herseyı yapmısın flas attırmısın nasıl kabul etmedı telefon onu anlamadım bence sen bunu gercek nokıa yetkılı servısıne gotur!!!

__Midas__

__Midas__

Üye
o söylediklerinin aynısı bana da olmuştu telefoncuya götürdüm flash attılar 15 ytl verip halletmiştim , flash kabul etmiyo diye bişey hiç duymadım 3 kere attırdım ben şimdiye kadar.

RockFord Fosgate

Üye
ewet bnmde bıldıgım kdrıyla flash her telefona atılıyo ve sorun cıkmıyo olsa sımdıye kdr burada duyardık yanı!!!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İyi bir Teknik Servis Veren Nokia Shop veya Telefoncuya gidin , telefonunuza 10-15 YTL karşılığı Flash atsınlar ve telefonun son versiyonunu yüklesinler.

__Midas__

__Midas__

Üye
son versiyon 4.17

mrercan

Üye
    Konu Sahibi
cok tşk ler. benim goturdugum yer sanırım işini iyi yapan 1 telefoncu diil. daha deneyimli telefonculara goturmem gerekiyo galiba. bide bu flash olayını biz evden bilgisayarla yapamıyomuyuz?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hayır yapamayaız , özel kablo ve yazılım gerekli , o yüzden telefoncular yapar onu

amedian

amedian

Üye
bilgili işinin ustadı birine yaptır kardes kabul etmesi lazm

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Banada oldu ama ben bataryasını çıkardım telciye götürüdmm adam yaptı yani garip :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt