Ozan Admin cakmak' Alıntı: çok gereksiz bence hiç anlamı yok ki xp sesini mesaj sesi yap diyorsun ama ne anlamı var telefon telefondur baba niye daha fazlasını isteyeyim ki Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım ona bakarsak Nokia N95 de telefon, Nokia 3310 da telefon. Aynı şey senin dediginle .. Sana göre öyle olabilir
cakmak' Alıntı: çok gereksiz bence hiç anlamı yok ki xp sesini mesaj sesi yap diyorsun ama ne anlamı var telefon telefondur baba niye daha fazlasını isteyeyim ki Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım ona bakarsak Nokia N95 de telefon, Nokia 3310 da telefon. Aynı şey senin dediginle .. Sana göre öyle olabilir
erenaskan Üye çok güzel demek isterdim ama başka download yapabileceğim bir yer var sa sana ccok teşekkür ederim emeğine sağlık malum indiremedim
çok güzel demek isterdim ama başka download yapabileceğim bir yer var sa sana ccok teşekkür ederim emeğine sağlık malum indiremedim
lyrex Üye ben denedim, iyi calisior ama gereksiz bisey bir, ikincisi lusumsuz pil yiyo ve ücüncü olarak bazi programlari acmiyo bile(bluetooth gibi)!
ben denedim, iyi calisior ama gereksiz bisey bir, ikincisi lusumsuz pil yiyo ve ücüncü olarak bazi programlari acmiyo bile(bluetooth gibi)!
lyrex Üye kral18' Alıntı: kardeş link ölümü Genişletmek için tıkla ... abi link süper calisiyor! yani ölü filan degil!
kral18' Alıntı: kardeş link ölümü Genişletmek için tıkla ... abi link süper calisiyor! yani ölü filan degil!
sonmezocak Üye çok güzel bir paylaşım arkadaşım bunu kendinmi yaptın yoksa alıntımı cvp verirsen sevinirim