M3L!H Üye yaaaaaaaaaaaaaaa benim 6630 telefonum var ama olmuyo series s60 0.00 ile uyumlu diyor ve indirmiyor ne olur acil yardım
yaaaaaaaaaaaaaaa benim 6630 telefonum var ama olmuyo series s60 0.00 ile uyumlu diyor ve indirmiyor ne olur acil yardım
asll Üye birader bu s60 3rd lere olmuyor yanlış yere açmışsın yani os9.1 ve os 9.2 değil --------------- Ekleme --------------- pardon kardeş ben yanlışlıkla başka yere girmişim emeğine sağlıkkkk
birader bu s60 3rd lere olmuyor yanlış yere açmışsın yani os9.1 ve os 9.2 değil --------------- Ekleme --------------- pardon kardeş ben yanlışlıkla başka yere girmişim emeğine sağlıkkkk
M3L!H Üye yha benim yüklenmiyor acil yardım ne yapabilirim...utanlütfen bir yardım... --------------- Ekleme --------------- series 60 support 0.00 ile uyumlu diyor... --------------- Ekleme --------------- ne olur bir yardım
yha benim yüklenmiyor acil yardım ne yapabilirim...utanlütfen bir yardım... --------------- Ekleme --------------- series 60 support 0.00 ile uyumlu diyor... --------------- Ekleme --------------- ne olur bir yardım
aaydil Üye gerçekten mükemmel bir paylaşım bana göre çok faydalı eline sağlık, paylaşımın için çok teşekkürler. Yanlız n73 de çalışmadı. Bu programın N 73 için olanı varmı yardımına şimdiden teşekkür ederim.
gerçekten mükemmel bir paylaşım bana göre çok faydalı eline sağlık, paylaşımın için çok teşekkürler. Yanlız n73 de çalışmadı. Bu programın N 73 için olanı varmı yardımına şimdiden teşekkür ederim.