Symbian Vs. Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Vs. Android
Arkadaşlar son günlerde sürekli forumda android uygulamaların symbian için olan versiyonlarını arıyorsunuz.
Ama bence bu zor birşey.Çünkü android ve s60v5 arasında dağlar kadar fark var.
Yapılsada bizim telefonların ramdan kaybeder.
Ve forumdada bu programları s60v5 için düzenleyecek kişilerin oldugunu sanmıyorum.

--- Ben böyle düşünüyorum.Yanlışım yada eksiğim varsa belirtin :D

technicker

technicker

Üye
Düşünüyorum o halde varım.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
android havada karada yer symbianı :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aynen android ve s60v5 karşılaştırılamaz bile ikisi de farklı alanlar da hem s60v5 dönemi bitti hiçbir firma ona yönelik oyun pro falan çıkarmıyo

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
başlık ve içeriğin alakası yok gibi duruyor ama
S60v5 ile Android 1,5-1,6 yı karşılaştırmaya mı çalıştın acaba?

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
aynen öyle haklısın.

Emre-45

Emre-45

Üye
Symbian ile Android i karşılaştırmaktan hala bıkmadınız be arkadaşlar.

Android zaten en iyi olduğunu kanıtladı satış rakamlarıyla.

phasan

phasan

Üye
bence nokıa windws android geçecek görürsünüz

Emre-45

Emre-45

Üye
bence nokıa windws android geçecek görürsünüz
Sayın arkadaşım nokia windows diye birşey yok windows phone işletim sistemi var o da zaten çıkalı uzun bir süre oldu fakat tutulmadı.
LG,HTC,Samsung'un wplu modelleri var.Yani bu işletim sistemi de tutulmadı.2 işletim sistemi var tutulan ios ve android.O kadar yani.Biraz araştırın fikir sahibi olursunuz.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
başlık ve içeriğin alakası yok gibi duruyor ama
S60v5 ile Android 1,5-1,6 yı karşılaştırmaya mı çalıştın acaba?

Değinmek istediğim nokta :

Forumda android uygulamalarının symbian için olanlarını arayanlar var.Bu imkansız birşey.Yani olsa bile ramden kaybederiz.
Bazı uygulamaların s60v5 versiyonu var ama onlarda aynı olamaz yani . Demek istediğim unutun android uygulamalarını s60v5 'te çalıştırma düşüncesini

----------Eklendi @ 14:34:04 ---------- Yazıldı @ 14:33:10 ----------

Symbian ile Android i karşılaştırmaktan hala bıkmadınız be arkadaşlar.

Android zaten en iyi olduğunu kanıtladı satış rakamlarıyla.

Androidle symbianı karsılastıran yok zaten.Android açık ara önde..

----------Eklendi @ 14:36:10 ---------- Yazıldı @ 14:34:04 ----------

Sayın arkadaşım nokia windows diye birşey yok windows phone işletim sistemi var o da zaten çıkalı uzun bir süre oldu fakat tutulmadı.
LG,HTC,Samsung'un wplu modelleri var.Yani bu işletim sistemi de tutulmadı.2 işletim sistemi var tutulan ios ve android.O kadar yani.Biraz araştırın fikir sahibi olursunuz.

Duyumlarıma göre nokia wp ile anlaşmış , yani yenü sürümlerde işlemcisi wp olucakmış galiba

Salihç.

Üye
Andridde guzel oyunlr var.yazın alıcam :)

Akıncı

Akıncı

Üye
haklısın kardeşim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Değinmek istediğim nokta :

Forumda android uygulamalarının symbian için olanlarını arayanlar var.Bu imkansız birşey.Yani olsa bile ramden kaybederiz.
Bazı uygulamaların s60v5 versiyonu var ama onlarda aynı olamaz yani . Demek istediğim unutun android uygulamalarını s60v5 'te çalıştırma düşüncesini

----------Eklendi @ 14:34:04 ---------- Yazıldı @ 14:33:10 ----------

Androidle symbianı karsılastıran yok zaten.Android açık ara önde..

----------Eklendi @ 14:36:10 ---------- Yazıldı @ 14:34:04 ----------

Duyumlarıma göre nokia wp ile anlaşmış , yani yenü sürümlerde işlemcisi wp olucakmış galiba

arkadaşım madem karşılaştırmıyorsun neden "Symbian Vs. Android" diye başlık atıyorsun

anılbaran

anılbaran

Üye
off offf

ibrother

ibrother

Üye
android şüphesiz iyi ama arkadaşlar symbian s*3'de az değil. Bakın bu android niye. Bu kadar yükseldi. Birincisi destek var. Ikincisi google'nin ürünü google şimdi her yerde benim 8.yaşındaki kardeşim bile google'yi biliyo. Yani reklam konusu sorunsuz. Symbian süper. Yalnız oyunları çok az grafikler daha iyi olabilecek ken daha düşük nokia'nın symbian'da satış rekoru kıramamasının tek nedeni yeterli desteğin olmaması. Nokia adam gibi iki tane oyun çıkarsın s*3'e bakalım kim önde. Android başarılı şüphesiz adamlar skyfire ile anlaştı süper. Nokia ise o çok önemli şirket ile anlaşamadı. Buda büyük bi eksi nokia için. Diye düşünmeden edemiyorum.

phasan

phasan

Üye
android şüphesiz iyi ama arkadaşlar symbian s*3'de az değil. Bakın bu android niye. Bu kadar yükseldi. Birincisi destek var. Ikincisi google'nin ürünü google şimdi her yerde benim 8.yaşındaki kardeşim bile google'yi biliyo. Yani reklam konusu sorunsuz. Symbian süper. Yalnız oyunları çok az grafikler daha iyi olabilecek ken daha düşük nokia'nın symbian'da satış rekoru kıramamasının tek nedeni yeterli desteğin olmaması. Nokia adam gibi iki tane oyun çıkarsın s*3'e bakalım kim önde. Android başarılı şüphesiz adamlar skyfire ile anlaştı süper. Nokia ise o çok önemli şirket ile anlaşamadı. Buda büyük bi eksi nokia için. Diye düşünmeden edemiyorum.

nokia da windows la anlaştı

Avunyali

Üye
Android appleyi yer symbiana napar orasını siz dusunun

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Arkadaşlar son günlerde sürekli forumda android uygulamaların symbian için olan versiyonlarını arıyorsunuz.
Ama bence bu zor birşey.Çünkü android ve s60v5 arasında dağlar kadar fark var.
Yapılsada bizim telefonların ramdan kaybeder.
Ve forumdada bu programları s60v5 için düzenleyecek kişilerin oldugunu sanmıyorum.

--- Ben böyle düşünüyorum.Yanlışım yada eksiğim varsa belirtin :D

:oke:

msnhell

Üye
lami cimi yok, herkes bugun telefonunu degistirse, android isletimli alir. adamlar yapmis kafa yormus, millet simdi google in yeni telefonu cikmis tabletin yarisi kadar onu almaya kasiyo. aga anlican adamlar yapmissss gelin kullanin diyolar firsatini bulan yapistirsin.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
lami cimi yok, herkes bugun telefonunu degistirse, android isletimli alir. adamlar yapmis kafa yormus, millet simdi google in yeni telefonu cikmis tabletin yarisi kadar onu almaya kasiyo. aga anlican adamlar yapmissss gelin kullanin diyolar firsatini bulan yapistirsin.

Şimdiki düşüncem Lumia 800 , hepsini yer.

---------- Eklendi @ 19:30:54 ---------- Yazıldı @ 19:25:09 ----------

Şimdiki düşüncem Lumia 800 , hepsini yer.

Ayrıca Android kullandım dün , çok karmaşık ccc Nokia ccc , Ayrıca iyi bi android 1-1.5 bin tl gidip 500 tl lik alında döne döne symbian'ı ararsınız.Hem android yerine psp al daha iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt