pRime.
Üye
cortex a9 veya çift çekirdekli bir qualcomm chipseti aynı donanımdan kastım bu.Yani şöyle güzel bir a8le cihaz uçardı.
aynı şekilde tek çekirdek cortex a8 de aynı donanımdaki androidleri alır iddiam bu.
cortex a9 veya çift çekirdekli bir qualcomm chipseti aynı donanımdan kastım bu.Yani şöyle güzel bir a8le cihaz uçardı.
cortex a9 veya çift çekirdekli bir qualcomm chipseti aynı donanımdan kastım bu.
aynı şekilde tek çekirdek cortex a8 de aynı donanımdaki androidleri alır iddiam bu.
telefonun donanım namına şikayetçi olduğum tek kısmı işlemcinin arm11 olması. hem seri değil hem de telefonu sınırlıyor. mesela n900'de 600 mhz cortex a8 var adamlar 1.7 ghz'e kadar overclock yapıyorlar. öyle arm11 telefona rompatcher yamasıyla uygulama kuramayla değil yani gerçek overclockKeşke cihazlarımızın donanımları iyi olsa da windows gibi (phone değil) stabil,güzel,hızlı bir sistemimiz olsa.
Evet genelde 1.1 GHz'de kullanıyorlarmış.
telefonun donanım namına şikayetçi olduğum tek kısmı işlemcinin arm11 olması. hem seri değil hem de telefonu sınırlıyor. mesela n900'de 600 mhz cortex a8 var adamlar 1.7 ghz'e kadar overclock yapıyorlar. öyle arm11 telefona rompatcher yamasıyla uygulama kuramayla değil yani gerçek overclock
Evet genelde 1.1 GHz'de kullanıyorlarmış.
Galaxy S'in hızını düşürmüşsün?
yine iyi.

Galaxy S'in hızını düşürmüşsün?![]()
1.5 te stabil olmadı :P 1.4 Ghz ve 250 mhz en stabil hali.
androide saygımız sonsuz ama kullanıcıları da haddini aşmasın![]()
hayal aleminde yaşayan sizlersiniz, şimdi de saldırıya geçtin tabi gerçekler acıtıyor değil mi? komik gelmeye başlar her şey yazacak bir şey bulamayınca gerçekler karşısında.[alikan];4373400' Alıntı:
Madem ki kıyaslama yapılıyor konunu amacı o, her iki sisteminde artılarını eksilerini masaya yatırıp hangisinin daha başarılı olduğunu Samimi ve Hakkaniyetli biçimde tartışabilecek objektif bakabilen olgun biri çıkarsa çok sevinicem.
daha oyunları ekranına uyarlanmamış bir sistemi kullandım söylüyorum işte symbianda böyle bir sıkıntı yok. yoksa çözünürlük ayarı vardı da ben mi göremedim? suçlusu benmişim gibi konuşmuşsun bir de. tekrar tekrar söyleyeceğim ta ki siz anlayana kadar symbian yetersiz olsaydı düşük donanımda çalışmazdı sizin telefonlarınızın aksine.
asıl objektiflikten yoksun olanlar sizlersiniz! lafı da boş boş yerlere çekme androidin ayüzünde donanım hızlandırma yok dedim kullanmasın demedim. oyunlarda bile tam olarak kullanamadığı aşikarken bence fazla lafı dolandırma. mantık sınırları için de yorum yazarsan sevinirim

hayal aleminde yaşayan sizlersiniz, şimdi de saldırıya geçtin tabi gerçekler acıtıyor değil mi? komik gelmeye başlar her şey yazacak bir şey bulamayınca gerçekler karşısında.daha oyunları ekranına uyarlanmamış bir sistemi kullandım söylüyorum işte symbianda böyle bir sıkıntı yok. yoksa çözünürlük ayarı vardı da ben mi göremedim? suçlusu benmişim gibi konuşmuşsun bir de. tekrar tekrar söyleyeceğim ta ki siz anlayana kadar symbian yetersiz olsaydı düşük donanımda çalışmazdı sizin telefonlarınızın aksine.
ben androidi karalamıyorum aksine androidi karalayan bir mesajımı bulamazsın symbian belle'e atılan iftiraları görünce ben de android kullanırken yaşadığım sıkıntıları aktarıyorum sadece. forumda hiçbir bölümde "android berbat hiçbir şey olmaz bu sistemden" demiyorum. sadece gerçekleri yazarım ben karalama olsun diye vaktimin büyük kısmını symbian bölümünde geçiren bazı arkadaşlara da benzemem
cevap yazıp yazmayacağın da umrumda olmaz symbianı symbian forumunda ezmeye kalkan bir grup daha gelsin onlarla da uzun uzun tartışırım.
"symbian yetersiz" bu söz öbeğini her yere çekerim ben ne demek bu? karalamak amacın ki yetersiz diyorsun ama değil işte gerçekleri görünce hemen olgunluğumuz düşüyor, samimiyet kalmıyorasıl objektiflikten yoksun olanlar sizlersiniz! lafı da boş boş yerlere çekme androidin ayüzünde donanım hızlandırma yok dedim kullanmasın demedim. oyunlarda bile tam olarak kullanamadığı aşikarken bence fazla lafı dolandırma. mantık sınırları için de yorum yazarsan sevinirim
aynı donanımda bir symbian cihazı görmeye korkuyorsunuz çünkü olsa rezil olur android cihazlarınız. aldığınız güne lanet edersiniz o telefonları.
her iki işletim sistemini kullanıp da artılarını eksilerini dürüstçe gizlemeden yazan bir ton üye var, birisi bir önceki sayfada ötekileri forum genelinde.
hani ben fazla geldiysem onlardan da deneyimlerini dinleyebilirsin. hala şey oldum da ne oldum acaba?![]()
iyi de niye uzatıyorsunuz ki..babamızın malı değil ki bu işletim sistemleri..ikisininde iyi ve kötü yönleri olabilir..
iş kıyaslamadan çıkıp birbirinizi kırmaya geldi..gerek yok ki..![]()
[alikan];4374476' Alıntı:Nokia N9'da ilk ve son kez çıkarıp hiç destek vermeyeceği bir işletim sistemi kullanmak yerine 1.5Ghz çift çekirdek Cortex işlemci, Power Sgx Gpu, 1Gb Ram, Tam Flash Player desteği ve Symbian'a olan desteği ile yola devam etseydi veya daha da iyisi Tegra 3 kullansaydı olacakları düşünemiyorum bile. Bence o zaman piyasada ne Android kalırdı ne İos. Çünkü Nokia gerçekten telefonu yapıyor ama işletim sisteminde hatalar yapıyor. Ben Evo 3D almadan önce N9 u çok inceledim o telefonda Megoo dan başka ne olsa alırdım ama Sırf Windows uğruna Wp7 li telefonları çıkacak diye N9 uda harcadılar diye düşünüyorum. Ve nasıl bir mantıkları vardır merak ediyorum N9 gibi bir cihaza fantazi olsun diye herhalde Megoo işletim sistemini döşeyip hem güncelleme hem uygulama desteğini bırakıyor, bütün umutlarını Wp ye bağlıyor.
Müthiş güzel tesbitler yapmışsın,Teşekkürler arkadaşım.bugün teknosa da n9 u inceledim harika bir cihaz aslında,şimdi sana birkez daha hak vermek zorundayım[alikan];4374476' Alıntı:Nokia N9'da ilk ve son kez çıkarıp hiç destek vermeyeceği bir işletim sistemi kullanmak yerine 1.5Ghz çift çekirdek Cortex işlemci, Power Sgx Gpu, 1Gb Ram, Tam Flash Player desteği ve Symbian'a olan desteği ile yola devam etseydi veya daha da iyisi Tegra 3 kullansaydı olacakları düşünemiyorum bile. Bence o zaman piyasada ne Android kalırdı ne İos. Çünkü Nokia gerçekten telefonu yapıyor ama işletim sisteminde hatalar yapıyor. Ben Evo 3D almadan önce N9 u çok inceledim o telefonda Megoo dan başka ne olsa alırdım ama Sırf Windows uğruna Wp7 li telefonları çıkacak diye N9 uda harcadılar diye düşünüyorum. Ve nasıl bir mantıkları vardır merak ediyorum N9 gibi bir cihaza fantazi olsun diye herhalde Megoo işletim sistemini döşeyip hem güncelleme hem uygulama desteğini bırakıyor, bütün umutlarını Wp ye bağlıyor.