PriZm
Üye
[alikan];4369146' Alıntı:Yazıda ki bu bölümü iyi okumamışsın dostum. Ama buranında amacı bilgi paylaşımı olduğu için bizde bilgi paylaşımını yapalım.
Fakat baştan şunu ısrarla belirtmek istiyorum yazdığım yazılardan yorumlardan kesinlikle ama kesinlikle Symbian yada Nokia kötülemeye çalışıyorum algısı oluşmasın, Zira senin kadar Nokia severimdir. Android şöyle iyidir böyle mükemmeldir de demedim kesinlikle niyetim de yok sadece yapabildiklerinden bahsediyorum ben ve rasyonel olmaya çalışıyorum sana da tavsiyemdir.
Şimdi arka planda hiçbir uygulama çalışmıyor dersen eğer eklediğin resimde, o zaman en basit örnek olarak arka plandaki Sense arayüzü nasıl çalışıyor demek lazım sana.? Bu bir ikincisi Hadi diyelim RAM değeri öyle yüksek, bu değer telefonda neyi yapmanı ENGELLİYOR, yada telefon neyi yaparken KASIYOR ya da YAPAMIYOR buna cevap verebilir misin.? Sen yukarıda ki yazımı daha detaylı ve tekrar oku ama okurken Symbian'ı karalamaya çalışıyorum mantığına bürünmeden oku. Resimdeki telefonun sahibi arkadaş telefonunu nasıl kullanır ben bilmem, beni ırgalamazda çünkü herkes kendi cihazını kendi bildiği gibi kullanır. Fakat eksik bilgi ile hareket etmemeni tavsiye ederim sana. Bak cihazımdan şimdi çektiğim resimleri paylaşıyorum senin için. Uygulamaların tamamı kapalı sandığın andaki açık uygulamaların erkan görüntüsü ve RAM değeri. Dikkat edersen aynı dakika içinde çektim ekran resimlerini 5-10 saniye arayla. Daha da ne diyim bilmiyorum ben kullandığım cihazı biliyorum ve kullanıyorum. Polemikten kaçınalım.
ilk resimde boş ram 466 ikinci resimde 522. ilginç.

yalan söylüyor mu söylüyor da.
kabul ediyorum kötüydü .