Symbian Vs. Android karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefoncudan hayir gelmez :ehe: .

relling

relling

Üye
guzel bir yazi tesekkurler bi fandroid arkadas yine cuk diye atlamis.

Türe

Türe

Üye
aman neyse iPhone var artık fazla kurcuklamama gerek kalmıyo telefonu çünkü ana ekranla menü iç içe onun için sadece kullanacağım zaman elime alıyorum :ehe

oceangoing

Üye
:) :) :) komik bir yazi olmus. Gozden kacirdigin bir nokta var : Nokia bile symbiandan bir sey olmayacagini anlayip,symbian departmanina destegini cok cok az verecegini duyurdu. Ustune Nokia'nin adi kotu anilmasin artik diye symbian kelimesini yasakladi. Ayrica bir yanlisini da duzelteyim. Symbian'i sadece Nokia kullanmadi. Bazi Samsung modellerinde de mevcut. O elestirdigin Android'in aynisini Symbian da yapti. Benim yorumum symbiandan bir sey olmayacagini goren Samsung Bada'yi gelistirdi. Programlar da ayni demissin. Hadi skype i yukle de goruntulu konusalim ya da viber i yukle de wifi uzerinden ucretsiz konusalim. Eski bir symbian yeni bir android kullanicisi olarak soyluyorum:Android ezdi ve gecti...

Aynen katılmamak elde değil bırak symbianı ios bile perişan bakmayın 4s bile kurtaramadı durumu ama neticede hepsi aynı görevi görüyormu görüyor aslında çok önemli bir konu değil.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aman neyse iPhone var artık fazla kurcuklamama gerek kalmıyo telefonu çünkü ana ekranla menü iç içe onun için sadece kullanacağım zaman elime alıyorum :ehe

Zaten bana iPhone oyun makinesi gibi geliyor:D

Türe

Türe

Üye

:d:

----------Eklendi @ 18:10:05 ---------- Yazıldı @ 18:09:30 ----------

kurcalayacak kadar fazla seçeneği yok zaten:ehe

o yüzden dedim ya kullanımı basit yormuyor adamı :ehe

----------Eklendi @ 18:25:49 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ----------

Zaten bana iPhone oyun makinesi gibi geliyor:D

bende 10 tane felan oyun var çok yüklemeyi sevmem :) ama infinity blade 2 bilgisayar oyunlarına taş çıkardır :oke: bekleyin video koyayım :D

PriZm

PriZm

Üye
o yüzden dedim ya kullanımı basit yormuyor adamı :ehe

----------Eklendi @ 18:25:49 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ----------

bende 10 tane felan oyun var çok yüklemeyi sevmem :) ama infinity blade 2 bilgisayar oyunlarına taş çıkardır :oke: bekleyin video koyayım :D
evet süleyman'dan bir inceleme daha :D:ehe

Türe

Türe

Üye
[video=youtube;Pxgv2ub9YU8]http://www.youtube.com/watch?v=Pxgv2ub9YU8&feature=related[/video]

yorum bekliyorum :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende bile 18 oyun var :zuhaha: .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tamam usta ne kiziyon :'(

Türe

Türe

Üye
bu arada 18 oyunmuş benimkiler.

PriZm

PriZm

Üye
bende kaç tane var acaba.. bir sayayım:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[video=youtube;Pxgv2ub9YU8]http://www.youtube.com/watch?v=Pxgv2ub9YU8&feature=related[/video]

yorum bekliyorum :)

Tek cümle: "Grafikler dehşet".Ardından isyan:"Bizde niye yok?!":off:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbianda topu topu 30 oyun var netim hizli olsa yuklerdim hepsini ama cok yavas . :(

Üst Alt