guzel bir yazi tesekkurler bi fandroid arkadas yine cuk diye atlamis.
Telefoncudan hayir gelmez: .

aman neyse iPhone var artık fazla kurcuklamama gerek kalmıyo telefonu çünkü ana ekranla menü iç içe onun için sadece kullanacağım zaman elime alıyorum![]()

![]()
![]()
komik bir yazi olmus. Gozden kacirdigin bir nokta var : Nokia bile symbiandan bir sey olmayacagini anlayip,symbian departmanina destegini cok cok az verecegini duyurdu. Ustune Nokia'nin adi kotu anilmasin artik diye symbian kelimesini yasakladi. Ayrica bir yanlisini da duzelteyim. Symbian'i sadece Nokia kullanmadi. Bazi Samsung modellerinde de mevcut. O elestirdigin Android'in aynisini Symbian da yapti. Benim yorumum symbiandan bir sey olmayacagini goren Samsung Bada'yi gelistirdi. Programlar da ayni demissin. Hadi skype i yukle de goruntulu konusalim ya da viber i yukle de wifi uzerinden ucretsiz konusalim. Eski bir symbian yeni bir android kullanicisi olarak soyluyorum:Android ezdi ve gecti...
aman neyse iPhone var artık fazla kurcuklamama gerek kalmıyo telefonu çünkü ana ekranla menü iç içe onun için sadece kullanacağım zaman elime alıyorum![]()

----------Eklendi @ 18:10:05 ---------- Yazıldı @ 18:09:30 ----------
kurcalayacak kadar fazla seçeneği yok zaten![]()

Zaten bana iPhone oyun makinesi gibi geliyor![]()
ama infinity blade 2 bilgisayar oyunlarına taş çıkardır
bekleyin video koyayım 
evet süleyman'dan bir inceleme dahao yüzden dedim ya kullanımı basit yormuyor adamı
----------Eklendi @ 18:25:49 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ----------
bende 10 tane felan oyun var çok yüklemeyi sevmemama infinity blade 2 bilgisayar oyunlarına taş çıkardır
bekleyin video koyayım
![]()

evet süleyman'dan bir inceleme daha![]()

Bende bile 18 oyun var.

[video=youtube;Pxgv2ub9YU8]http://www.youtube.com/watch?v=Pxgv2ub9YU8&feature=related[/video]
yorum bekliyorum![]()

bende kaç tane var acaba.. bir sayayım![]()
Tek cümle: "Grafikler dehşet".Ardından isyan:"Bizde niye yok?!"![]()
çok basit hünkarım nokia oyun firmalarına tonla para yedirmiyoda ondan
çok basit hünkarım nokia oyun firmalarına tonla para yedirmiyoda ondan