Symbian Vs. Android karşılaştırması

Türe

Üye
Tamam çok da kötü değil ama kasa soyuluyor diyorlar yani.Ace için...

ace çok sorunlu ona katılıyorum . ve androidlerin düşük fiyatlıları da bence alınabilir değil samsungun yani alınmamalı en az 1.000 liralık almalısınız adam gibi bir android istiyorsanız samsungta

Tepkiler: Cihanî Sultan
ace çok sorunlu ona katılıyorum . ve androidlerin düşük fiyatlıları da bence alınabilir değil samsungun yani alınmamalı en az 1.000 liralık almalısınız adam gibi bir android istiyorsanız samsungta

Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım

PriZm

Üye

Android sürümün neydiki? bende 4.0.3 var.
ya bir fiyat sordum herkez kafasına göre yorum yapmış neyse arkadaşım umarım samsung değildir o telefon değilse almayı düşünüyorum samsung'a gıcık oluyorum
malesef Samsung
böyle konuları açmaktan bıkmadınız mı arkadaş anlmadmki ya

bıkmazlar.hele daha sonra gelip gerginlik çıkartan, konuyu wp7 ye çekmeye çalışan çocuklar hiç bıkmazlar.

Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım
doğru.acenin bir süre sonra yanındaki metalik yerleri soyulmaya başlıyor.arkadaşımda var kendim şahit oldum.

Tepkiler: Cihanî Sultan

Türe

Üye
4.0.3'tü . Telefoncuya sordum *** herif o sürüm ve 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 sürümü sorunlu dedi ve bna bunu sattıktan sonra söyledi

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla arkadaslar iki tane hat kullanıyorum birisi n8de digeri benim yadigar 6600da gecenlerde dedim kendi kendime la bi androidli telimde olsun yadigarın yerine onu kullanırım s2 ye baktım telmaşa plastik htcye baktım işçilik sıfır ondan beter yani yadigarla devam dedim elbet çıkar kaliteli bi telefon

Türe

Üye
sorunlu dedi işte dedim ya o sürüm derken 4.0.3 'ü kast ettim

Elbet hünkarım.S3 su geçirmez olacak diyorlar.Yahut iphone 5.

PriZm

Üye
bende neden problem yok?

PriZm

Üye

Özel mod.yani custom firmware.zaten samsung official ics yayınlamadıki

burdaki symbian lakabı ile CFW yi kullanıyorum