Cihanî Sultan
Üye
kışkırtıcı konuşmuyorum,fakat burda çoğu kişi birisinin lafından gaza gelmiş kendisi daha androidi görmeden laf atmasına gıcık oluyorum.
konuyu baştan sona kadar okusan zaten hemen anlarsın bunu
hatta bazı yorumları öyle sallıyorlarki sanki kafasına o sırada silah dayıyorlar
illaki uğraştıracaksın beni haa tamam
10 dk sonra o beğenmediğin androidin ss leri ile geliyorum.
Ne silah dayama kelimesini kendiniz için kullan bide cuk diye oturur. Ayrıca sen baştan oku çünkü adam kullandım diyor. Laf atarken veya cevap yazarken dikkatli ol da bozmasınlar
kışkırtıcı konuşmuyorum,fakat burda çoğu kişi birisinin lafından gaza gelmiş kendisi daha androidi görmeden laf atmasına gıcık oluyorum.
konuyu baştan sona kadar okusan zaten hemen anlarsın bunu
hatta bazı yorumları öyle sallıyorlarki sanki kafasına o sırada silah dayıyorlar
Ne silah dayama kelimesini kendiniz için kullan bide cuk diye oturur. Ayrıca sen baştan oku çünkü adam kullandım diyor. Laf atarken veya cevap yazarken dikkatli ol da bozmasınlar
lumia 900 bir çıksın onun öyle bir övecemki androidciler neymiş bee diyecek. Kendi virüslerini övmekten bıkmadılarya.Birazda beni dinlesinler çeneleri soğusun.Pardon elleri
doğru sana kışkış desek beri gelrsin ''tık''lamazsın
Anca kendini översinsenin Lumia 900'ü falan övmen kimseyi "tık"lamaz.
aslında haklısın benim telefonumda bazen aylık bazen haftalık res atar. Ama ben androidi çözemedim konuyu başlatan arkadaaşın dediği herşey çok doğru. Ben ve diğerleri symbianı seviyoruz ve sevdiğimiz için tercih ettik. Sen de keşke ilk başta tercihini android yönünde yapsaymıştın.Tabi n8 varken o varmıydı bilemiyecemBurada bu yazıyı açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.. Nokia'yı da savunan insanlar varmış gerçekten ))
ilk çıktığında 6600 ile başlayan "symbian" işkencesini iPhone çıkana kadar sürekli kullandım ve kesinlikle ve kesinlikle bu akıllı telefonların kullanabilecekleri en dandik işletim sistemi... arkadaş ramdan vs'dan bahsetmiş, symbian'ın açılması kaç dakika sürüyor acaba telefonun onu bir söylermisin? (N8'im de var aktif olarak kullandığım savunma yapamazsın bana karşı). Arkadaş gelmiş Android işletim sistemi ile Symbian işletim sistemini karşılaştırmaya sokmuş,
1 Symbian işletim sistemi çok yavaş, çoklugörevlemede çok berbat performansa sahip
2 Symbian işletim sistemi senin ram'ını hemen hemen sömürüyor.
3 Symbian işletim sistemi kullandıkça ağırlaşıyor ve hatalar vermeye başlıyor.
4 Hiç bir symbian işletim sistemine sahip telefonun kendi kendini resetlemediğini görmedim...
5 symbian işletim sistemi kesinlikle ve kesinlikle kullanılabilitesi en düşük olan işletim sistemi, kullanım zorluğu anlaşılabilirlik vs gibi konulardan..
6 Uygulamalardan bahsetmişsin hocam, ben N8'ime dün Belle güncellemesini yükledim ve Skype hala ne yazıkki düzgün bir şekilde çalışmıyor telefonumda.. Ayrıca bir takım özelliklerini kullanabilmek için bir sürü menüde dolaşmak zorundayım...Aşırı derecede kullanım zorluğu...
bu 6 sorun karşısında bana symbianı hala savunabilen bir arkadaş çıkarsa daha fazla detay yazabilirim.=)
doğru sana kışkış desek beri gelrsin ''tık''lamazsın
Ana ekran
(müziği görselleştiren live wallpaper açık)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dokundukça hareket eden Bubbles Live Wallpaperi.
Araçlar Menüsü
Oyunlar Menüsü
İnternet Menüsü
Ayarlar Menüsü
Veri Sayacı
Veri Sayacı 2
Effectler
Effectler 2
Bildirim Menüsü(yukarıdan aşağıya inen)
Geliştirici Seçenekleri (detaylı yazmama gerek yok anlayan anlar)
İCS arayüzü
Geçiş Effectleri
Live Wallpaperlar
Kilit Ekranı
Güç Menüsü
Multitasking Menüsü.
İstersen daha koyabilirim??
Arkadaşlar tek bişey sorucam hepimiz en az 500 TL bayıldığımız bu telefonlarımızı çocuğumuz gibi savunuyoruz ama boşuna yani.Nokia yıllardır süren bir kalite bunu hiç bir androidci tartışamaz.Malzeme ve donanım dayanıklığı adına en önde...
Bakın olaya teknik açıdan bakalım biraz.Her telefon yapılırken bir hedef kitlesi vardır.Yani belirledikleri bir kesime göre yaparlar
Android tam akıllı telefon yazılımı yapıyor Pcdeki bir çok özelliği telefona entegre ediyor.Buda pc ve teknolojiden çok iyi anlayan gençleri cezbediyor.
Nokia basit ve kullanışlı bir arayüz ile bir işletim sistemi çıkardı ve bunu devam ediyor.Şimdi şöyle düşünün benim babam eskiden 6600 kullanıyordu şimdi C7 telefonumu versem yine kullanır çünkü aynı arayüz ama çok daha gelişmiş özellikleri var.Ama androidi hayatta kullanamaz.İşte Nokianında hedef kitlesi budur hem gençlere hemde orta yaşlılara hitap ediyor.Kimse bu dediğimi yalanlayamaz şahsen dimi ?
İkisininde birbirinden çok artıları var.Ben şimdi drop test diyecem düşünce kırılmak diyicem herkes ne alaka diyecek ama böyle akıllı telefonlar düşmeyecek diye bir şey yok yani biz X mendeki Magneto karakterimiyizki mutant güçlerimiz var ve demir şeyleri havada tutabileceğizo yüzden aklımız rahat olmalı düştüğünde tuz buz olmamalı o kadar verdiğimiz telefon ama malesef androidli telefon üreticileri işlemcilere falan çok önem verdikleri için dış donanımları kaliteli malzeme kullanmıyor.
Ben symbian kullanıyorum şahsen memnunum artık belle ile kullanmak istediğim her programı kullanıyorum.Zaten bundan fazlasını laptopumdan falan kullanıyorum.Ama tabiki bir androidim olsa kesinlikle hayır demem.Şöylede bir durum var belle için androidden çalındı diyor da herkes allah aşkına androidin %90'ı İOS işletim sisteminden çalınma ?O yüzden azıcık objektif olalım ve telefonlarımızı köpek dövüşü yaptırtmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?