symbian uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackertr

Üye
    Konu Sahibi
symbian uygulamaları
öncelikle çok başarılı bir forum emeği geçen herkese teşekkürler. yalnız benim bir sıkıntım var nokia e63 telefonum var ekranından dolayı (320x240) program uygulama bulmakta baya zorlanıyorum bu konuda bir düzenleme getirilebilir mi? evet uygulamaların ekran boyutlarını yazan arkadaşlar var saolsunlar ama çoğunlukla bu belirtilmiyor ee biraz da haklılar 320x240 ekran teller azınlıkta. teşekkürler...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
evet bu konuda duyarlı olmak lazım ama zaten bazen konuyu açan bile çözünürlüğü bilmiyor.rastgele açıyor.

bu konuda nasıl bir düzenleme olabilirki acaba.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Oyun Bölümünde Konu acıLırken oyun türünü secebiLiyoruz.. aksiyon, macera..vs

Program Bölümündede Ekran ÇözünürLüğünü SecebiLiriz.. MantıkLı..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Oyun Bölümünde Konu acıLırken oyunürünü secebiLiyoruz.. aksiyon, macera..vs

Program Bölümündede Ekran ÇözünürLüğünü SecebiLiriz.. MantıkLı..
güzel olabilir fakat onu da konu açan koymalı :) mesajda belirtmemişse niye başlıkta seçsin ki ?

Ozan

Ozan

Admin
Ekran boyutu diye bir ayrım yapmamızın anlamı yok zira zaten tüm aynı sınıftaki symbian uygulamalar, o sınıftaki telefonlara uyumlu yani uygulamanın desteği önemli ve paylasırken bu desteğinin olup olmadıgını veya ekran çözünürlüğünü tespit edip yazmak çok zahmetli ve urasılacak bir olgu degil o yüzden böyle bir etiket ayrımı düşünmüyoruz. Konuyu kapatıyorum görüş bildiren arkadslara tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt