Symbian uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Symbian uygulama
agalar ben bir uygulama üzerinde çalışıyordum ve tamamladım.fakat pro sürümünü ücretle satsam ama kontür olarak nasıl yapabilirim?yani ücreti kontür olarak nasıl alabilirim?

Starsley

yapma bedava yap hayır duası al daha ıyı :ehe

Starsley

Bi şey sorcam şu altta yazılan yazılar nasıl yapılıyo güzel söz flan yazıyolar hani

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
agalar demosunu da siz kullanın işte.bu işler başka türlü yürümez.mesela skyfire tr nie yok.adamlar para kazanamıyo türkiyeden!

furkan5800

furkan5800

Üye
sen programı yaptınmıda konuşuon demosunu paylaş ozaman bi bakalım

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
aga bu program dediğim bir websitesi tanıtma amaçlı siz laf dalaşına mı girmeye çalışıonuz? Adam gibi yanıt verin soruma biliyosanız

Utku

Utku

Üye
Hayır alamazsın sadece adamla yüzyüze konuşup parayla satarsın:ehe

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
ya mobilödeme olarak alamaz mıyım?(sanalika,mt2 gibi oyunlardaki gibı.turkcell mobilödeme) mesela adam bir kod yazacak 2222 ye gönderecek bnm hattıma gelecek kontürü)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Böyle birşey için operatör firmasıyla anlaşma yapman gerek yani birde operatör firmasına para ödeyeceksin:)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
turkcell'in web sitesinde böyle bir bilgilendirme yok

ckeskin2001

Üye
Madem program yapmak gibi bir becerin var o zaman bu ücretleri kontör olarak almak içinde bir program geliştir olmaz mi:)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
bnm geliştidiğim tema programı.sen herhalde anlamıon bu islerden.paypal hesabım olmadığından dolayı mobilödeme olarak almak istiorm.bnm alanım webmasterlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt