Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian uygulama
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
Symbian uygulama
agalar ben bir uygulama üzerinde çalışıyordum ve tamamladım.fakat pro sürümünü ücretle satsam ama kontür olarak nasıl yapabilirim?yani ücreti kontür olarak nasıl alabilirim?
Bi şey sorcam şu altta yazılan yazılar nasıl yapılıyo güzel söz flan yazıyolar hani
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
agalar demosunu da siz kullanın işte.bu işler başka türlü yürümez.mesela skyfire tr nie yok.adamlar para kazanamıyo türkiyeden!
furkan5800
Üye
sen programı yaptınmıda konuşuon demosunu paylaş ozaman bi bakalım
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
aga bu program dediğim bir websitesi tanıtma amaçlı siz laf dalaşına mı girmeye çalışıonuz? Adam gibi yanıt verin soruma biliyosanız
Utku
Üye
Hayır alamazsın sadece adamla yüzyüze konuşup parayla satarsın
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
ya mobilödeme olarak alamaz mıyım?(sanalika,mt2 gibi oyunlardaki gibı.turkcell mobilödeme) mesela adam bir kod yazacak 2222 ye gönderecek bnm hattıma gelecek kontürü)
ylmz.fatih
Üye
Böyle birşey için operatör firmasıyla anlaşma yapman gerek yani birde operatör firmasına para ödeyeceksin
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
turkcell'in web sitesinde böyle bir bilgilendirme yok
ckeskin2001
Üye
Madem program yapmak gibi bir becerin var o zaman bu ücretleri kontör olarak almak içinde bir program geliştir olmaz mi
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
bnm geliştidiğim tema programı.sen herhalde anlamıon bu islerden.paypal hesabım olmadığından dolayı mobilödeme olarak almak istiorm.bnm alanım webmasterlık.