JokerGSM
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uygulama signed mı unsigned mi çoğunda belli değil ve konu içerisinde bir çok kişinin "uygulama signedmı ?" sorusu kaale alınmıyor acaba bu bilinçli yapılan birşeymi..
kendi adıma şöyLe diyeyim :
Açıkçası bazen ben de cevapLamıyorum bu tarz soruLarı .. kaLdı ki çoğu arkadaşımız yaptığı payLaşımdan sonra uzun bir süre siteye geLemeyebiLiyorLar .
bu sorunuza cevap buLmayı bekLeyene kadar yükLeyin deneyin .. ne kaybedersiniz ?
bu sorunuza cevap buLmayı bekLeyene kadar yükLeyin deneyin .. ne kaybedersiniz ?
Amaç: Doğru uygulamaya/Temaya/Oyuna, Doğru zamanda, doğru yerden ve En hızlı şekilde ulaşmak Değilmi yoksa ?
Açıkçası bazen ben de cevapLamıyorum bu tarz soruLarı .. kaLdı ki çoğu arkadaşımız yaptığı payLaşımdan sonra uzun bir süre siteye geLemeyebiLiyorLar .
amaç eLbette bu ve sistem takır takır da işLiyor .. başLık iLe amaç bağdaşmıyor .
ohooo joker böyLe yapcaksan oynamayaLım
mesajLarın konu iLe iLgiLi oLsun , ben cevabımı konuya verdim mesaja değiL .. yani Türkçesi yoruma yorum değiL konuya yorum , haydi güzeL kardeşim .. SeLametLe
Açıklamamı tekrarlayarak konuyu kapatıyorum zira bahsedilmeye çalışılan konuya yönelik ben yazmam gereken yorumu bir yönetici olarak yazdım. Bundan fazlası, konuda gördüğümüz gibi tartışmaya neden oluyor...Bahsettiğiniz olgu, konuyu açan kişinin sorumluluğu ile alakalı. Konuyu açan arkadaş, uygulamanın signed olup olmadığını belirterek daha sorumluluk sahibi bir davranış sergilemiş olacak ve kimsenin zamanını boşa çalmış olmayacak. Yöneticilerin heme hemen hepsi zaten bu olguya dikkat ediyor ancak üyelerin dikkat etmesini gerçekten kontrol edemeyiz zira biz sadece dosya paylasım platformu degiliz.
Konuları onaylayan dosya yöneticileri ise, her onaylama esnasında uygulamayı bizzat telefona yükleyip signed olup olmadıgını denetleyecek kadar profesyonel bir çalışanımız degil, sonuc olarak paylasıldıgı sekilde dosyayı edinecek üyelere sunulmakta sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?