Symbian türkiyeden tüm symbian kullanicilari ayağa kaldiran açiklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
T10'un donanımı 5800'dan daha iyi hayli hayli muhabbetine girmeyin bence :hmmm
S60v5 telefonlarda android kaldırcak bi donanım yok ve hayalden öte degil.

deforze

deforze

Üye
neyin davası bu anlamadım nokia yerde sürünüyor symbian özgürleşecekmiş yok android yüklenecek windows phone yüklenecek neyle yükleyecen arkadaşım android in kurulum cd si nimi takacan garip resmi bir sayfada değil hem burası

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neden sürünüyor herkes kullandığı sistemı beğenmedigi için rot'lar cwf ler yüklemiyormu kaldıkı resmı bir sıte değil.

parlakolcay

parlakolcay

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyip görün bakalım olur mu olmaz mi

deforze

deforze

Üye
olsaydı nokia symbian destegini 2016 niye kesecek ?

parlakolcay

parlakolcay

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Böyle birşey mümkün olabilir ama driverları nasıl tanıtacaklar orası mühim.

burkan321

burkan321

Üye
bana pek olacakmış gibi gelmiyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
adamın işini gücünü bırakıp sizn telefnlarnızı daha profesynel bir şekılde kullanmanız içn çabalıyo. Szn yazdklarnıza bakn. Hayal kırıklıgı uğrtmayn kmsede bnce en azndan çabalaması yeter. Yoksa symbiandan bi cacık olmaz

• Beğen
Tepkiler: Reexecution ve phasan
kmesne

kmesne

Üye
Beyler adamlar başarırsa mükemmel bir şey olacak siz tebrik etmek desteklemek yerine gidip yapamazsınız şöyle böyle diyip dalga geçiyorsunuz

Sonuçta bu bir proje her proje gerçekleşmez Asıl kkonu burada http://www.maxicep.com/modifikasyon...roje-symbian-kernel-ve-bootloader-636053.html Yani bir okuyun adamlar gerçekten uğraşıyor

Bize tebrik etmek desteklemek düşerken küçümseyip alay ediyorunuz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Erdem ve sdeoo bunun üzerinde günlerdir çalışıyorlar. Bizde destek olmaya çalışıyoruz olabildiğimiz kadar. Fakat hem vaktimiz kısıtlı hem de işlerimiz çok yoğun. Üstelik aynı alanda başka çalışmalarımız da var. Onları tamamladıktan sonra bir ekip kurup herşeyin daha düzenli ve verimli yapılmasını sağlayacağız.

Yalan, dolan, saçma, imkansız diyen kullanıcılar böyle birşey gerçekleştiği taktirde nasılda yalvaracaklar tahmin edebiliyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adamın işini gücünü bırakıp sizn telefnlarnızı daha profesynel bir şekılde kullanmanız içn çabalıyo. Szn yazdklarnıza bakn. Hayal kırıklıgı uğrtmayn kmsede bnce en azndan çabalaması yeter. Yoksa symbiandan bi cacık olmaz

biz hep önyargılı olmuşuz işin içine türk karıştımı olmaz yapamaz deriz.destek olacağımıza köstek oluyoruz.

---------- Eklendi @ 12:00:43 ---------- Yazıldı @ 11:57:27 ----------

Erdem ve sdeoo bunun üzerinde günlerdir çalışıyorlar. Bizde destek olmaya çalışıyoruz olabildiğimiz kadar. Fakat hem vaktimiz kısıtlı hem de işlerimiz çok yoğun. Üstelik aynı alanda başka çalışmalarımız da var. Onları tamamladıktan sonra bir ekip kurup herşeyin daha düzenli ve verimli yapılmasını sağlayacağız.

Yalan, dolan, saçma, imkansız diyen kullanıcılar böyle birşey gerçekleştiği taktirde nasılda yalvaracaklar tahmin edebiliyorum.

abi bizede bi şeyler ayarla derler.;)

phasan

phasan

Üye
s60v3 için linux çalışması yaptılar sıra s60v5 de
Sanırız artık bir açıklama yapmanın vakti geldi. Ekibimizde yapılan son testlerde S60v3'te Linux çalıştırmayı başardık. Darısı S60v5 ve S^3'ün başına :) #beklemedekalın alıntı dır

parlakolcay

parlakolcay

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız ama işte böyleleride var Phasan ayrıntılı söylermisin demek istediğini

Del Rey

Del Rey

Üye
o ozone s60^3 için yapılıyoru bence s60v5 ile ilgili değil o haber

Ozone ne alaka ya? Ozone CFW serimiz, Nokia Belle için hazırlıyoruz. Bootloader projesi ise her türlü Linux cihaz için. Ekip arkadaşlarımızdan biri QEMU emülatör altında S60v3'ün Bootloader'ını kırdı; biz de fotoğraf ve videoları bekliyoruz.

Bunun proje olduğunu sakın unutmayın. Elimizden geldiği kadar çalışıyoruz, hatta başardık sayılır. Ancak her projenin gerçekleşmesi gibi bir zorunluluğu yok. Biz ise hem proje olarak çok başarılıyız, hem projenin gerçekleştirildiği konu bilgi ve kaynak açısından bu forumdaki en değerli konu hem de çok ilgi çekici bir reklam.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
parlakolcay

parlakolcay

Üye
    Konu Sahibi
adam haklı beyler dağılın reklem diyenlere gelsin

Del Rey

Del Rey

Üye
Proje durduruldu. İsteğim üzerine konu silindi. Küçük bir çocuğun herkesi oyalaması üzerine yabancı ve yerli bir ekip toplayıp herşeyi adım adım belirleyerek ilerleyeceğimiz bir projeye taşınacağım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Proje durduruldu. İsteğim üzerine konu silindi. Küçük bir çocuğun herkesi oyalaması üzerine yabancı ve yerli bir ekip toplayıp herşeyi adım adım belirleyerek ilerleyeceğimiz bir projeye taşınacağım.

kimmiş o çocuk?

kmesne

kmesne

Üye
Ne oldu sdeoo mu bozdu işi ne oldu bir anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt