[SYMBIAN TÜRKİYE] v23.0.0015 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enesblt

enesblt

Üye
ben avi bile izliyodum tek sen izliyemiyodun galiba. Öyle bişey yok

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
bilemem artık yazılımdan sonra düzeldi işte.gözüme çarpan yenilik oydu sadece bılgilendirdim

Preloader

Preloader

Üye
arkadaşlar ben yükledim ekran hassasiyeti çok az da olsa artmış ayrıca tarayıcıya girdiğiniz gibi nokia c5 03 diye bir sayfa açılıyor google`ın resmi değişmiş youtube dan video izlerken donma olmadı ayrıca ekran hassasiyetinin arttığını anlamak çin qwerty klavyeden birşeyler yazın fark ortada.Ben başka bişey fark etmedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En ucuz android telefona bir göz attım ve güldüm bayağı.
Kırmızı yazılı yere dikkat.

SAMSUNG İ5700 GALAXY LİTE AKAKÇEDE 480 DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIYOR. (HEPSİBURADA500 TL) 3G, GPS, WİFİ OLMAYAN ÖZELLİĞİ YOK. ARTI ANDROİD İŞLEMCİLİ İSTEDİĞİN PROGRAMI YÜKLEYEBİLİRSİN. TÜRKİYENİN EN ÇOK SATAN BU ÖZELLİKLERDEKİ TELEFONU NOKİA 5800.ANDROİD SYMBİANA GÖRE ALDI,BAŞINI GİDİYOR.BU FİYATA BU TELEFON ALINIR.

:) Acaba bu android işlemci kaç çekirdek

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
En ucuz android telefona bir göz attım ve güldüm bayağı.
Kırmızı yazılı yere dikkat.

SAMSUNG İ5700 GALAXY LİTE AKAKÇEDE 480 DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIYOR. (HEPSİBURADA500 TL) 3G, GPS, WİFİ OLMAYAN ÖZELLİĞİ YOK. ARTI ANDROİD İŞLEMCİLİ İSTEDİĞİN PROGRAMI YÜKLEYEBİLİRSİN. TÜRKİYENİN EN ÇOK SATAN BU ÖZELLİKLERDEKİ TELEFONU NOKİA 5800.ANDROİD SYMBİANA GÖRE ALDI,BAŞINI GİDİYOR.BU FİYATA BU TELEFON ALINIR.

:) Acaba bu android işlemci kaç çekirdek

vay arkadaş burayada arada bi bilgisizler geliyor ama bu kadar değil yaw. Bu ne Allah aşkına ya :kop:

burakicyar

Üye
Bilgiler için Teşekkürler ST.

sayfer

sayfer

Üye
v23.0.015 güncellemesi ile gelen yeniliklerin ne olduğunu bilmeyen birçok insan var. Şu an Symbian Türkiye olarak gerçek yenilikleri açıklayayım:

• Dokunmatik ekran hassasiyeti arttırıldı.
  • Cihazın kullanıcı tepki süresi düşürüldü.

Bunun dışında size verilen bilgilere inanmayın.

Sizin yeni ve tam versiyon ne zaman geliyor Refresh i yüklemedik sizinkini tam olarak yükleyelim die

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt