[SYMBIAN TÜRKİYE] v23.0.0015 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
[SYMBIAN TÜRKİYE] v23.0.0015 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler
v23.0.015 güncellemesi ile gelen yeniliklerin ne olduğunu bilmeyen birçok insan var. Şu an Symbian Türkiye olarak gerçek yenilikleri açıklayayım:

• Dokunmatik ekran hassasiyeti arttırıldı.
  • Cihazın kullanıcı tepki süresi düşürüldü.

Bunun dışında size verilen bilgilere inanmayın.

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn

knnsz21

Üye
nasıl yani tepki süresi

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani tepki süresi

Cihaza dokunduktan sonra istediğiniz eylemi gerçekleştirme süresi. Mesela bir uygulama ikonuna dokunduktan sonra uygulamanın açıldığı zaman dilimi.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Şuan benim telefonda güncelleme gözükmüyor.Nokia Suite ile bağladım güncelleme çıkmıyor ve Navifirmde de yok.

warriorname

warriorname

Üye
Peki daha başka yenilikler de var mı varsa bizi hemen bilgilendirebiirmisiniz?

Joker.

Joker.

Üye
Onlarındışında anasayfa değişmiş birde googlenin işareti değiştirilmiş ve en yüksek ses açma esnasında uyarı veriyo bir eskiden 1 çentik kaldığında şimdiye göre daha az dayanıyo .Yani bana öğle geldi.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Onlarındışında anasayfa değişmiş birde googlenin işareti değiştirilmiş ve en yüksek ses açma esnasında uyarı veriyo bir eskiden 1 çentik kaldığında şimdiye göre daha az dayanıyo .Yani bana öğle geldi.

Bana verilen bilgiler resmi bilgi. Bu nedenle henüz yorum yapamıyorum.

Joker.

Joker.

Üye
BENİMKİKERDE İNCELEME :ehe

warriorname

warriorname

Üye
ben anasayfada bir değişikşik göremedim siz anasayfadaki değişikliği nereden gördünz.

alenkolik

alenkolik

Üye
hehehe güncellemeye bak. Üfürükten

Joker.

Joker.

Üye
O değilde Erdem abi sen v30 geleciğini biliyom filan demişti ne oldu ?:(Battı mı

- - - Eklendi - - -

O değilde Erdem abi sen v30 geleciğini biliyom filan demişti ne oldu ?:(Battı mı yoksa gelicek mi?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
O değilde Erdem abi sen v30 geleciğini biliyom filan demişti ne oldu ?:(Battı mı

Gelecek olan buymuş sanırsam. :hmmm Sürüm numarası değişmiş olmalı. Çünkü öğrendiğim kaynak kesin. Ayrıca, Nokia'da sık görülen bir durum değildir v03, v13, v23, 33, 43, 53 numaraları.

warriorname

warriorname

Üye
Gelecek olan buymuş sanırsam. :hmmm Sürüm numarası değişmiş olmalı. Çünkü öğrendiğim kaynak kesin. Ayrıca, Nokia'da sık görülen bir durum değildir v03, v13, v23, 33, 43, 53 numaraları.

YANİ Erdem abi bundan sonra C5-03'e yazılım desteği devam edecek mi diyosun?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
YANİ Erdem abi bundan sonra C5-03'e yazılım desteği devam edecek mi diyosun?

Bilmem ki belki v30 adam gibi bir güncelleme olur, ondan sonra destek kesilir. Veya v23 son olur. v30'a geçirmemişlerdir belki de bizi.

abandonware

abandonware

Üye
işime yaramaz ama bilgi için :tşk: + android'e sizi bekliyoruz saygılar...

Masterthone

Masterthone

Üye
KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
önceden 3gp videoları izleyebiliyorduk mp4 videoları izleyemiyorduk şmdi tam tersi olmuş yani mp4 videoları gelen yazılım ile çok rahat izleyebiliyoruz bilginize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt