Şimdi bunu indirince bilgisayardan symbian belleyi açabilir miyim ? Ekran görüntülerini alabilirmiyim?
Symbian belleye pc de açabilmek için neleri indirmem gerek?
Daha düzenli ve detaylı bilgiler içerecek şekilde konuyu düzenleyebilir misin? Bu dosyalar nedir ne işe yararlar hiç bilgi vermemişsin. İndirdikten sonra bu dosyaları ne yapıcaz mesela?
Geçmişte açılmış çok fazla çöp konu var ve konuyu açan arkadaşlar ya siteden atıldılar ya da bir daha girmediler. Haliyle o geçmişte açılan konular da yalan oldu. Bir konu açmadan önce doğru düzgün açıklama ve anlatım yapılması gerekiyor. Arkadaşta zaten zar zor bulabildiği oldukça eski dosyaları bir araya getirip paylaşmak istemiş ancak ne dosyalar ile ilgili ne de konu ile alakalı hiçbir anlatım ve açıklama yapılmamış. Zaten konu da acele ile açıldığı çok belli. konuyu düzenli ve daha güzel hale getireceğine inanıyorum. Yalnız bir sorum daha var. Bu dosyaları paylaşan arkadaş bu dosyaları kullanmasını biliyor mu ya da daha önce kullandı mı?
bayağı geç olucak ama bunlar nokianın zamanında geliştiricilere sunduğu programlar bunlar ile uygulamaları pc de emülater ile test edebilirsiniz (yada bazı uygulamaları çalıştırabilirsiniz) ama tam sdk kurulumu filan lazım
Kısaca linkte bir sorun olmadığını izah etmekteyim hem yanlış hatırlamıyorsam linkteki hesapda konu sahibine ait değildi. Farklı tarayıcılardan denemek gerekecektir, turbo özelliği olan opera tarayıcıyla o özelliği açıp girmeyi deneyebilirsin.
Dediklerini yaptım ama nafile. Opera Turbo da aynı sorunu veriyor. En azından Yandix.Disk, Google Drive, OneDrive gibi bulut depolama sitelerine yüklenseydi bu kadar sorun yaşamazdım. Neyse yardım için teşekkürler. Artık bir şekilde indirmeye çalışacağım.